БТВ,Войо и торент тракерите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: БТВ,Войо и торент тракерите

Мнение от acho.rs » 09 Юни 2012, 14:00

Е, спойлер . То па голяма тръпка, голямо очакване за "сериала който промени бъгларското кино" :mhihi: Хубаво като са си пуснали Войо - гледай епизода 1 седмица по-рано , да се сетят че някой като го гледа по-рано , ще каже на другите какво става и да спадне интереса към серията :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 09 Юни 2012, 15:00

Къф спойлер на тая сапунка :kuku:
бТВ си вкараха супер голям автогол с тия репортажи за торентите и пиратството като цяло.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 13 Юни 2012, 11:45

Още малко информация относно БТВ и начина на работа там:
От 20.04 2011 г. до заснемането на първия материал с Би Ти Ви минаха 10 дни. Аз се надявах, че журналистите ще започнат собствено разследване, но това не се случи. Наложи се да им помагаме, като ние сами заснехме единия от списъците в една от караулките. И това не им беше достатъчно. Тогава аз съдействах за материала със скритото лице и модулирания глас. От БиТиВи поискаха втори човек, а след това и трети. Най-накрая ми казаха, че трябвало да сме няколко души.

Отгоре на всичкото Би Ти Ви цинично представи нещата като тяхно разследване, при условие че всичко им беше поднесено на тепсия.

На 25-и май БТВ излъчи ,,срамежливо” репортажа като ,,замаза” имената на фирмите и обяви случая за скандално твърдение.

Цялото интервю с полицая тук
Става въпрос за случая със "спонсорите" на МВР, който се потули доста бързо.

Човек може да си направи много изводи за функционирането на дъжавицата ни, както и за това чии интереси защитава БТВ.
За мен БТВ не е обществена телевизия в никакъв случай. Работи единствено в полза на финансовия интерес на собствениците си.
Touring & windsurf club

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 20 Юни 2012, 2:03

И господарите напуснаха бтв :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 20 Юни 2012, 2:05

Nasko_ написа:И господарите напуснаха бтв :)

To oтдавна :mhihi: :mhihi: :mhihi: Оттам се почна падението на босфор ти ви :mhihi: :mhihi: :mhihi: Есента господарите започват пак по нова.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Юни 2012, 10:02

Ей ся гледах пак по някво предаване по бтв пак говореха за интернет разпространението.Тия обаче наистина са се взели на сериозно.
Постоянно някакви известни личности говорят колко лошо било това НЕзаконно разпространение.
Кой ви тегли глупостите бе?Аз лично единственият БГ сериал който съм изгледал е "Под прикритие" - другите лайна по босвора хич не съм ги теглил.
Блатечки и компаня трябва да разберат едно - никой няма да плаща за тъпотиите им!
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 20 Юни 2012, 13:25

Binev_OuT написа:Ей ся гледах пак по някво предаване по бтв пак говореха за интернет разпространението.Тия обаче наистина са се взели на сериозно.
Постоянно някакви известни личности говорят колко лошо било това НЕзаконно разпространение.
Кой ви тегли глупостите бе?Аз лично единственият БГ сериал който съм изгледал е "Под прикритие" - другите лайна по босвора хич не съм ги теглил.
Блатечки и компаня трябва да разберат едно - никой няма да плаща за тъпотиите им!

Нали се сещаш, че на тези пишман известни личности, точно лайнарите от босфор ти ви им плащат за да говорят написаното по сценарий.
Като спомена Под прикритие се сетих. Те си имат собствен канал в бокса и веднага след излъчване по телевизията качваха новия епизод там. Те от тях трябва да се учат миндилите на бтв.
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 20 Юни 2012, 23:03

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 21 Юни 2012, 18:18

свобода на словото- няма такова нещо. много ми хареса преди време едно изказване (мисля, че беше) на Ал Гор: "във века на информацията, ние живеем в океан от дезинформация".
по точно от това казано- здраве му кажи
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Юни 2012, 22:43

xpl0d написа:
Binev_OuT написа:Ей ся гледах пак по някво предаване по бтв пак говореха за интернет разпространението.Тия обаче наистина са се взели на сериозно.

Нали се сещаш, че на тези пишман известни личности, точно лайнарите от босфор ти ви им плащат за да говорят написаното по сценарий.
Като спомена Под прикритие се сетих. Те си имат собствен канал в бокса и веднага след излъчване по телевизията качваха новия епизод там. Те от тях трябва да се учат миндилите на бтв.

Аз го гледах от сайта им, където беше качен дори в HD формат

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Юни 2012, 22:46

И във вбокса пак е в ХД! И го пускаха на момента, свършва по телевизията и вече е в редактор! :) за което шапка им свалям!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 22 Юни 2012, 10:54

То като цяло БНТ не е толкова зле. Откакто почна Под прикритие хвърлям по едно очо и бих казал, че нищо й няма на телевизията. Даже хубавото е, че хората изведнъж я забравиха и почти никакви реклами не се въртят по нея. :D
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 22 Дек 2012, 1:51

Тия пак се проявиха! Кой е прав не знам, но становището на Булсат ми е изписано на телевизора, след като преди около половин час спря излъчването!

http://www.moreto.net/novini.php?n=196220
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Дек 2012, 10:01

Юкселчо се обясняваше на зрителите във вечерния блок на тая тематика, що пръскат панаира с булсата :lol: Много огладняха тия от Босфор ТВ, па не се виждат, че освен тормоз със тъпанарски реклами друго не предлагат.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Дек 2012, 11:45

Самонасраха се :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата