Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Re: Защо всички ни мразят?!
Дреме ми на УЯ за мнението на другите!!!Аз си я харесвам колата и не ми пука какво си мислят другите ако ще да е най голямата талига!!!Кой каквато кола си иска да кара ама да не ми дава акъл аз какво да карам!!!
П.П.Чакайте сега тука се смесват две различни неща!Марката ли е най мразена или ние като притежатели на БМВ???Ако е марката незнам тя със какво е виновна на тия след като наистина има безмозъчни задкормилни устройства каращи БМВ!!!
П.П.Чакайте сега тука се смесват две различни неща!Марката ли е най мразена или ние като притежатели на БМВ???Ако е марката незнам тя със какво е виновна на тия след като наистина има безмозъчни задкормилни устройства каращи БМВ!!!
shark1986 написа:Дреме ми на УЯ за мнението на другите!!!Аз си я харесвам колата и не ми пука какво си мислят другите ако ще да е най голямата талига!!!Кой каквато кола си иска да кара ама да не ми дава акъл аз какво да карам!!!
А ти защо смесваш техническите характеристики на дадена марка/модел със селските навици на някой от собствениците на определени екземпляри ?
Аз лично давам мнение и критикувам разните "геройски" изцепки! "Геройски" разбира се, според определени индивиди. Ти с тях ли се отъждествяваш, че се засягаш?
Пичове` никой не Ви мрази , и никой не Ви завижда. Бъдете сигурни, че на 90% от хората им е през уя дали сте с БМВ или с Опел. Да бяхте с М-ки , или някои от последните модели да Ви завижда човек , ама на тея 12-15 че и 20 годишни таралясници на какво да им завижда човек
Много се филмирате нещо

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
ivoo написа:Пичове` никой не Ви мрази , и никой не Ви завижда. Бъдете сигурни, че на 90% от хората им е през уя дали сте с БМВ или с Опел. Да бяхте с М-ки , или някои от последните модели да Ви завижда човек , ама на тея 12-15 че и 20 годишни таралясници на какво да им завижда човекМного се филмирате нещо
на bmw e38 няма ли да завиждат макар, че е на 12+ години? Замисли се малко, хората днес гледат възможно най - евтина кола да си вземат и някои се дразнят, че той кара опел асра а пък ти караш bmw е36 примерно... ти си с по - гъзарската кола и можеш да я поддържаш а пък той не... такива хора познавам, че си нямаш представа. Голяма част от народа превъртя последните години...

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
GRIPEN написа:shark1986 написа:Дреме ми на УЯ за мнението на другите!!!Аз си я харесвам колата и не ми пука какво си мислят другите ако ще да е най голямата талига!!!Кой каквато кола си иска да кара ама да не ми дава акъл аз какво да карам!!!
А ти защо смесваш техническите характеристики на дадена марка/модел със селските навици на някой от собствениците на определени екземпляри ?
Аз лично давам мнение и критикувам разните "геройски" изцепки! "Геройски" разбира се, според определени индивиди. Ти с тях ли се отъждествяваш, че се засягаш?
Колега жестоко не си ме разбрал ама карай сега най малко на теб трябва да ти обяснявам какво съм имал предвид!Аз никога не се засягам от такива коментари ама вярвай ми НИКОГА!Нито съм от селските гъзари да парадирам,че карам БМВ!Даже са ми казвали "Еи аз ако я имах тая кола щях нарочно като минавам пред кафенето да настъпя и особено пред училище да ми се кефят хората и особено младите к**ва"

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Причината е в манталитета на средностатистическия българин.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
ХЕЙТ темите се развиват забележително добре в този форум ...
Давам пример с двама мои познати , които бяха близки , но се сдърпаха след като единия скочи в некво е46 ...

Давам пример с двама мои познати , които бяха близки , но се сдърпаха след като единия скочи в некво е46 ...

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
shark1986 написа:А аз какво да кажа за съседа си?!Отначало като си купих Е46-цата то не бяха приказки то не беше чудо то такава завист няма никаде по света!Един път ги чувам а те си мислят че ме няма в къщи как сина му говори пред приятелите си за мен и за моята нова придобивка!Те си бяха глупавички и нищо не разбират от коли ама нали е завист!Как моето БМВ горяла много,а думите му бяха точно колкото един ХАМЪРЗимата трябвало да я държа в гаража защото не ставала зимата и най интересното виждаш ли моята кола имала една част по техните думи струвала 8000лв
![]()
(коя ли е тая част да струва толкова)и виждаш ли ако се разваляла щял съм да го "барям"големия!После като видя че зимата си я карам по балкани и къде ли не и не съм чул нищо.Прости прости до безкрай и момчето ги ръси пред селяндурите а те тапунгерите го слушаха!И си питам аз после бе мамаму стара нали аз съм си я купил колата ако ще колкото два хамъра да гори ако ще зимата да я държа като паметник НАЛИ парите не излизат от твоя джоб каде ти влиза в зависливия .г.з!Много мразя такива хора ама какво да се прави
Колко са жалки някой хора не е истина да не ти пука гледай си кефа и тва е...
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

хората си мразят наред..
същите мизерии, които са ви се случили на бмв-тата са ми ги правели и москвич..
са да не скочите, че московича е изкопиран от бмв-та и за тва му налитат
същите мизерии, които са ви се случили на бмв-тата са ми ги правели и москвич..

No bling at the Ring
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
BadAngel написа:хората си мразят наред..
Те бмв-тата са изкопирани от москвич

ivoo написа:Пичове` никой не Ви мрази , и никой не Ви завижда. Бъдете сигурни, че на 90% от хората им е през уя дали сте с БМВ или с Опел. Да бяхте с М-ки , или някои от последните модели да Ви завижда човек , ама на тея 12-15 че и 20 годишни таралясници на какво да им завижда човекМного се филмирате нещо
А дано стане ясно най-накрая....

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Мишел написа:ivoo написа:Пичове` никой не Ви мрази , и никой не Ви завижда. Бъдете сигурни, че на 90% от хората им е през уя дали сте с БМВ или с Опел. Да бяхте с М-ки , или някои от последните модели да Ви завижда човек , ама на тея 12-15 че и 20 годишни таралясници на какво да им завижда човекМного се филмирате нещо
А дано стане ясно най-накрая....
Ей сега ще ви обяснят, как сте се изложили супер много

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Ами аз не съм забелязал някой да ме е гледал лошо или нещо. Нито пък да са ми правили мизерии. Преди време може и при мен да е имало коментари - много ли харчи т'ва бмв и не знам си какво, ама това си беше преди 4-5 години. И то дори тогава, ако може да се приеме, че е39 е била някаква рядка и луксозна кола, пак не ми се е набивало на очи някаква завист.
И наистина тук май някои колеги са доста крайни в ентусиазма си. За мен един ентусиаст е човек, който си поддържа колата в перфектно състояние, всеки лев който му изпадне се инвестира в някое подобрение по колата, а при всяка възможност отива на някой по хубав път или писта да и се наслади.
А тука какво - първо масово хората се изсилват, за да си вземат баварката, после се почва търсенето на по-тънки цени на масла и филтри, всеки лев отива в колата, ама не за да стане по-добра, ами да не се разпадне. Бизнеса с гуми 2ра употреба си процъфтява, не случайно има 3 действащи обяви във форума(нека колегите, ако искат споделят как им върви бизнеса специално от форума). Коментари от сорта - взех 4 гуми по 30лв парчето, адски съм доволен...
Тия к§н филтри били скъпи само заради името, симота са по-добри.. с какво друго мога да си изпера спортния филтър, че пари за оригиналния кит явно няма.. и няма смисъл да продължавам. Естествено баварката повечето време седи пред блока, тя е само за парадиране от време на време, а ако ще е за да се кара, и се слага газ.
И като за финал, постоянно се демонстрират "завидни" шофьорски умения на всевъзможни места, неподходящи за това.
Като цяло, може би има някаква омраза, но съм сигурен, че в 99% от случаите тя не е причинена от огромната завист към 10-15-20 годишните ни коли. По-скоро съм съгласен с колегите, които казаха, че може би проблема е като цяло в манталитета, изнервената обстановка последно време и естествено вандалските прояви на някои индивиди, които няма как да си обясним.
Та такива мисли ми минават, в никакъв случай това не е насочено към някого конкретно.
И наистина тук май някои колеги са доста крайни в ентусиазма си. За мен един ентусиаст е човек, който си поддържа колата в перфектно състояние, всеки лев който му изпадне се инвестира в някое подобрение по колата, а при всяка възможност отива на някой по хубав път или писта да и се наслади.
А тука какво - първо масово хората се изсилват, за да си вземат баварката, после се почва търсенето на по-тънки цени на масла и филтри, всеки лев отива в колата, ама не за да стане по-добра, ами да не се разпадне. Бизнеса с гуми 2ра употреба си процъфтява, не случайно има 3 действащи обяви във форума(нека колегите, ако искат споделят как им върви бизнеса специално от форума). Коментари от сорта - взех 4 гуми по 30лв парчето, адски съм доволен...
Тия к§н филтри били скъпи само заради името, симота са по-добри.. с какво друго мога да си изпера спортния филтър, че пари за оригиналния кит явно няма.. и няма смисъл да продължавам. Естествено баварката повечето време седи пред блока, тя е само за парадиране от време на време, а ако ще е за да се кара, и се слага газ.
И като за финал, постоянно се демонстрират "завидни" шофьорски умения на всевъзможни места, неподходящи за това.
Като цяло, може би има някаква омраза, но съм сигурен, че в 99% от случаите тя не е причинена от огромната завист към 10-15-20 годишните ни коли. По-скоро съм съгласен с колегите, които казаха, че може би проблема е като цяло в манталитета, изнервената обстановка последно време и естествено вандалските прояви на някои индивиди, които няма как да си обясним.
Та такива мисли ми минават, в никакъв случай това не е насочено към някого конкретно.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
стествено баварката повечето време седи пред блока
Аз пък не мога да разбера , защото като ходя с метрото (през повечето време) на работа , колеги и познати се счупват да ме питат - строши ли се БМВто

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Мразят ни заради манталитета на мангалите и рейсърите с БМВта, които ни излагат по пътищата.
Мразят ни заради дрифтърите, които дрифтят по средата на пътя, където може и не може и с очите си съм виждал как се е разминавало на косъм да не утрепят някой. Да...даже бяха хора от форума и да...може би са писали в тази тема вече.
Мразят ни защото булшинството от 18 годишните келеши с БМВта гъзареят и се правят на велики с тия коли.
Мразят ни защото мислят, че всички сме хулигани.
Мразят ни защото колите ни са по-мощни по дефолт от другите марки и предразполагат към настъпване...
Мразят ни заради дрифтърите, които дрифтят по средата на пътя, където може и не може и с очите си съм виждал как се е разминавало на косъм да не утрепят някой. Да...даже бяха хора от форума и да...може би са писали в тази тема вече.
Мразят ни защото булшинството от 18 годишните келеши с БМВта гъзареят и се правят на велики с тия коли.
Мразят ни защото мислят, че всички сме хулигани.
Мразят ни защото колите ни са по-мощни по дефолт от другите марки и предразполагат към настъпване...