Шампионска лига 2012-2013
Модератор: Общи модератори
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: Шампионска лига 2012-2013
sambeto написа:kulov написа:Имам чувството,че всички съдии в Италия са от рода Аниели !
И тия в половин Европа и те

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
MOGY написа:sambeto написа:kulov написа:Имам чувството,че всички съдии в Италия са от рода Аниели !
И тия в половин Европа и те
Е нееее,снощи Ювентус си надиграха Челси отвсякъде.
Съдията свири добре,и бианконерите си заслужиха победата честно...ма в Италия е мааалко по различно

Тая година Челси не го търсете за Шампионска лига. То и за висшата лига май така ще стане, но все пак има някакъв шанс след нова година Гуардиола да промени нещо
- MOGY
- Obergruppenführer
-
sambeto написа:...ма в Италия е мааалко по различно
И Милан беха в скандала,ама Ювентус игра по селата.Добре че беше тва та Интер да видят кво е титла

Иначе Челси пак че взеха 3те точки с Шахтьор че и без тях щеше да им е доста тегаво.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0
добре, а шахтите как може да са такива нещастници?
диматейката го кикнаха. човекът остава легенда за синия клуб. пожелавам му всичко най-хубаво.
дано само следващия дето дойде да не е бенитез, че лошо ....
диматейката го кикнаха. човекът остава легенда за синия клуб. пожелавам му всичко най-хубаво.
дано само следващия дето дойде да не е бенитез, че лошо ....
- MOGY
- Obergruppenführer
-
kulov написа:http://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0
Мангала си е мангал и тва е...
За мен Шахтьор надигра и Юве и Челси до тук. Ювентус ще се спъне пак следващия мач с тях.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Честит нов Бенитес на Челси
Каде е синия автобус?

Каде е синия автобус?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Миналогодишния шампион и шампиона на Англия напускат турнира.
Юве първи в групата
Юве първи в групата

честито, моги!
заслужено продължават ювето и ще ги подкрепям пролетта!
нормално е ние да отпаднем. в момента челси е по-разбита кошница от циганска е36ца. на никой отбор не пожелавам да остане с единствена опция в атака човек (да го наречем така условно, че ше ме баннат ако го нарека както мисля), който в сърцето си, в душата си е държи и подкрепя най-върлия враг, а в отбора за който играе е просто наемник. човек, който при 0:0 се съсипва да се спъва в топката на метър от гол линията, и човек, който при 6:1 се гмурка 3-4 пъти в продължение на 10ина минути да му дадат дузпа. не че дрогбицата не се гмуркаше, ама него поне беше готино да го гледа човек, той гореше в играта. това ни е един от големите проблеми, другият е психологически. откак клатенбърг си оправда името като ни изклати в оная черна неделя срещу юнайтед просто гледаме друг отбор. те рухнаха. не си вярват.
аз съм ги подкрепял и в добри и в лоши дни и когато сме били най-борчлясалия отбор във ВЛ и когато сме били на върха. и не бих се нарекъл глорихънтър, като някой от пресните фенове на сити, барса или юнайтед.
заслужено продължават ювето и ще ги подкрепям пролетта!
нормално е ние да отпаднем. в момента челси е по-разбита кошница от циганска е36ца. на никой отбор не пожелавам да остане с единствена опция в атака човек (да го наречем така условно, че ше ме баннат ако го нарека както мисля), който в сърцето си, в душата си е държи и подкрепя най-върлия враг, а в отбора за който играе е просто наемник. човек, който при 0:0 се съсипва да се спъва в топката на метър от гол линията, и човек, който при 6:1 се гмурка 3-4 пъти в продължение на 10ина минути да му дадат дузпа. не че дрогбицата не се гмуркаше, ама него поне беше готино да го гледа човек, той гореше в играта. това ни е един от големите проблеми, другият е психологически. откак клатенбърг си оправда името като ни изклати в оная черна неделя срещу юнайтед просто гледаме друг отбор. те рухнаха. не си вярват.
аз съм ги подкрепял и в добри и в лоши дни и когато сме били най-борчлясалия отбор във ВЛ и когато сме били на върха. и не бих се нарекъл глорихънтър, като някой от пресните фенове на сити, барса или юнайтед.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и трите немски отбора са водачи в групите си и това ме радва,защото показва че бундеслигата вече е фактор в европа

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
B U L L I написа:и трите немски отбора са водачи в групите си и това ме радва,защото показва че бундеслигата вече е фактор в европа
Е ако така се определяше кой е фактор ...
Реално погледнато освен отпадането на Сити и Челси, всичко друго си е резонно. В тоя формат няма смисъл да си първи в групата и много от отборите просто не хвърлят сили за челното място.
А това колко са фактор, ще се види на пролет.
п.п. Единствено за Борусия Дортмунд мога да кажа, че се представиха над очакванията ми. Иначе Шалке са до следващия съперник, а Байерн да стиска палци да не се падне с някой испански тим, че и те рано ще приключат.
п.п.2 Лично мнение, моля да не се взима на сериозно

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
GKuzmanov написа:B U L L I написа:и трите немски отбора са водачи в групите си и това ме радва,защото показва че бундеслигата вече е фактор в европа
Е ако така се определяше кой е фактор ...
Реално погледнато освен отпадането на Сити и Челси, всичко друго си е резонно. В тоя формат няма смисъл да си първи в групата и много от отборите просто не хвърлят сили за челното място.
А това колко са фактор, ще се види на пролет.
п.п. Единствено за Борусия Дортмунд мога да кажа, че се представиха над очакванията ми. Иначе Шалке са до следващия съперник, а Байерн да стиска палци да не се падне с някой испански тим, че и те рано ще приключат.
п.п.2 Лично мнение, моля да не се взима на сериозно
a ти кога си виждал такова нашествие на немски отбори...ето ти ги
и като имаш предвид,че три от тях са с 1ви места в групите,а след снощните мачове
само щутгарт падна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
това издание очаквам борусия да направи изненадата
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki