любов.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: любов.....

Мнение от saleen » 06 Май 2013, 17:28

sivkotarak написа:То по твоята логика всички трябва да цивриме из форумите.

Споделя си някакъв личен проблем с идеята да получи съвет , а не етикет метросексуален от хора, които са обединени помежду си с много неща и си помагат по един или друг начин, приел е за близки, какво толкова възмутително видя в това аз лично не разбрах.
Колегата "циври" точно толкова, колкото и стотиците форумци пуснали теми за проблемите си в техническите раздели, вместо да идат на сервиз, или да си оправят колите. Ама тях никой не ги нарича "гъзоръки", или "мързеливи", ама в момента, в който някой разкаже за личен проблем и веднага му лепваме етикети. Може да се пускат по 1000 теми за елементарни глупости, ама когато някой преживява разрив в личен план - а бе я дай да му сринем и малкото останало самочувствие.
Аман от латентни "модератори", дето не помагат с нищо, а само критикарстват...
Ох, дано някой не съм засегнал, дано :mhihi: Извинявам се, ако има нещо :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 06 Май 2013, 17:51

saleen: Колега,кой му се подиграва?
Просто така стоят нещата в този тип ситуации.Няма да се променят.
Шута в гъ** от жена е като шарката - сигурно е че един ден ще се случи и колкото по-скоро толкова по-добре.
Не трябва бъдещето ти да е изцяло свързано с нея,не трябва да даваш всичко за нея , защото няма никакво значение че го правиш.
В един момент тя си тръгва и ти ... :dunno: ко прайш?
В една връзка каквото и да правиш каквото и да го мислиш винаги ама винаги съобразяваш действията си с варианта,че тя утре може да не е до тебе.
Всеки си вика - абе при мен друго,тя не е такава,при мене няма да стане тъй :mhihi: в крайна сметка се оказва,че е точно същото - всички са учили в едно и също училище по един и същ учебник.
И винаги трябва да имаме план "Б" , защото те винаги имат - а техния план "Б" сме ние :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Май 2013, 19:45

Пак благодаря за помощта ... целия живот е много скапан ... :no:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Май 2013, 20:02

rado_e30m40b16 написа:Пак благодаря за помощта ... целия живот е много скапан ... :no:

Пич, стегни се! Животът е ПРЕКРАСЕН! Ти си млад, здрав и имаш да живееш още много години!

:winky: :bchug:

Има един филм It's a wonderful life! Изгледай го и напиши тук какво точно си мислиш в момента ;)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Май 2013, 20:10

пия и пуша ... 2 дена само това ,днеска ходих до у тях целува ,ме прегръща ме .... но не иска да се оправим :| най гадното е че нищо не мога да направя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Май 2013, 20:33

Тя тая знае ли въобще какво иска :conf: Май наистина по- твърдият подход ще свърши работа, че иначе те разиграват като панаирджийска мечка :conf: :roll: Баста и толкова...Струва ми се, че накрая тая ще иска нещо от тебе и цялата работа е да си повдигне акциите предварително и да те убеди, че не можеш без нея.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Май 2013, 20:45

аз не мога без нея ... през целия ми живот само лоши работи ми се случват ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Май 2013, 20:48

Runnaway написа:
rado_e30m40b16 написа:Пак благодаря за помощта ... целия живот е много скапан ... :no:

Ти си млад, здрав и имаш да живееш още много години!

позволи и на чича си един съвет да ти даде
Сега това ,което ти се струва както казаха "край на света " е всъщност началото на твоя истински сексуален и емоционален живот.
Не е далече момента ,в който ще го осъзнаеш и ще си безкрайно щастлив от подредбата на нещата :yes:

П.С. а, и верно не барай телефона пиян :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 06 Май 2013, 20:58

не искам всичко да заминава по дяволите ... защо всички мислите че най добре е всичко да приключи ? тава са 5 години .. не мога да загърбя всичко и да продължа ..

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d 2003

Мнение от siso616 » 06 Май 2013, 21:03

пич стегни се ... ако си бил 4 години под чехъл голямо возене на въртележката ти предстой ... или действай като мъж на който му е останало някакво самоуважение или ходи да и спиш пред вратата. (на тях тоя филм много им харесва) :bang: :bang: / :oops: :bowdown: :angel:

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 06 Май 2013, 21:05

rado_e30m40b16 написа:аз не мога без нея ... през целия ми живот само лоши работи ми се случват ...

Най-вероятно си се вкопчил в нея като пиявица и тя затва иска да те разкара...
Оди забърши нещо чуждо, така поне ще знаеш, че няма връщане назад и ще ти олекне.
А най-добре още утре иди се запиши на некъв силов спорт и поискай веднага спаринг (ако не те пуснат, заяждай се налево и надесно с напредналите), та да те ошамарят едно хубаво, че от тва най-много имаш нужда. :mhihi:

rado_e30m40b16 написа:не искам всичко да заминава по дяволите ... защо всички мислите че най добре е всичко да приключи ? тава са 5 години .. не мога да загърбя всичко и да продължа ..

Ти може да не можеш, ама тя явно може... :mhihi:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Май 2013, 21:19

rado_e30m40b16 написа:не искам всичко да заминава по дяволите ... защо всички мислите че най добре е всичко да приключи ? тава са 5 години .. не мога да загърбя всичко и да продължа ..

Подходът и разбирането ти е грешно.

Родителите ми се разделиха след 19 години брак - това по-редно ли ти се струва? Какво загърбваш с тези 5 години?

Връзката е нещо, което се състои от двама. Не можеш насила да направиш такава, в която и двамата са щастливи. Всичко трябва да става от самосебе си.

Това е краят. Наздраве за новото начало! :bchug:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Май 2013, 21:29

защото сте на 23!!
и по-добре сега, отколкото след 5-7 години ,с деца и с пропиляна в моногамност младост :mhihi:
Сега ще имаш повечко свободно време-направи нещо за себе си - спорт,учене,работа -което ще ти се отплати на по-късен етап ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 06 Май 2013, 21:40

Колега, я пусни некоя снимка на тая звезда, че така без снимка, не можем да ти дадем адекватни съвети. :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 06 Май 2013, 21:48

zlatko_baretata написа:Колега, я пусни некоя снимка на тая звезда, че така без снимка, не можем да ти дадем адекватни съвети. :mhihi:

Според мен и Меган фокс да е, не си заслужава такава излагация, като неговата :no: .То той си е виновен с това мислене... Така или иначе ще приключи, защо да става когато си останал без достойнство ? :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата