Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

Мнение от taratora » 11 Юли 2013, 11:19

Е.Димитров написа:Колега,това е ясно че е негово мнение,никъде не е оставил впечатление че говори от друго име,хора или цитира някого.

Не, той не цитира никой, ама го каза така, все едно е свършен и неуспорим факт, а то не е.

Е.Димитров написа:Дано и за теб някой не мисли че си кофти клиент някъде

Всеки е свободен да си мисли каквото му е на душа за мен ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Юли 2013, 20:46

taratora написа:
Е.Димитров написа:Колега,това е ясно че е негово мнение,никъде не е оставил впечатление че говори от друго име,хора или цитира някого.

Не, той не цитира никой, ама го каза така, все едно е свършен и неуспорим факт, а то не е.

Е.Димитров написа:Дано и за теб някой не мисли че си кофти клиент някъде

Всеки е свободен да си мисли каквото му е на душа за мен ;)[/quote]
е тогава какъв е проблема??
или да ти пиша първо мненията си на Л.С да ги одобряваш ,преди да ги публикувам ли? :lol:
Да, което съм написал си е неуспорим факт .И? :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от F3P » 11 Юли 2013, 22:02

Е.Димитров написа:...

Да бе- глупости... Баш си е вярно- като НЕ говорим за тея дето купуват БМВ-та, а като цяло за купувачите... Но сме БМВ форум, примерите ще са с Е90...
Специално погледнах швабското мобиле, пуснах да търси 320д след 2007-ма година, до 150 000км. и от ЧАСТНО лице- над 600 обяви, само 4-5 са около 8000€ и веднага цените скачат на 10 000€, 25-тата обява вече е на 11 бона, около 90-тата сме на 13 бона. И то за коли преди 2009-та година- разбира се седани и комбита, забравяш за купета за толкова пари. Приемаме наизуст, че средната цена на 320д при швабите е 12 500€ за да я закръглим на 25 бона наши пари- значи при БГ джамбазина ще е минимум 27 бона за читава кола на реални километри.
Сега поглеждам нашето мобиле и о, чудо: има-няма 50-60 обяви и цените почват от 14 бона или просто казано С 1000€ ПОД цената на най-евтината 320-ка от швабите ;) За 15 бона има прилично на вид комби с кожа и ксенон, а за 25 бона тук купувам купе 320д 2009г. с 2 чувала екстри според обявата. И още 2 страници такива...

Колко са хората дето ще броят 30 бона за Е90/Е91 (забравете за Е93) което ще е на реални 120 000км., с доста екстри (но не с всички които искате)- малко са... 98% влизат и казват "Искам такова БМВ, с 2 кофи екстри и на цена максимум 18-19 бона"- и го получава. Щото това иска- лъскава каручка дето да си гледа на паркинга пред блока.
Я пак ми обясни какви са целите на купувача дето взима Е90 за 14 бона от БГ :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Юли 2013, 22:07

Аз само да кажа, че познавам хора в Бургас дето от две половини на две различни коли (от един модел :mrgreen: ) правят цяла, напълно редовно изглеждаща кола :mhihi:
Направи същото търсене, само дето задай само блъснати коли и ще видиш, че хилядата евро под цената на най-евтината "германка" са напълно постижими и след сторниране на разходите по труд и материали си остава една стабилна горница ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар

Мнение от F3P » 11 Юли 2013, 22:31

Моя майстор съм го виждал да оправя зверски смазана еС класа 2011-та година. 2 месеца по-късно и едни 15+ бона за ремонт тая кола изглеждаше като излязла от шоурума. И се продаде на цена за "Уникат" :mhihi:

Бас хващам, че всеки един джамбазин може да ви внесе ЧИТАВА кола по ваши критерии- в случая с Е90 му оставяте капаро 15 бона, като я докара давате още толкова и ще имате приличен автомобил. Ако играете на 20 бона капаро + 20 бона при доставка ще се уредите с доста добра кола. И после ако някой разбере колко пари сте дали за тая кола ще ви подиграват като идиота на компанията поне 20 години щото "същите коли" ги има по 15-17 бона :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 12 Юли 2013, 0:34

ogata написа:Аз само да кажа, че познавам хора в Бургас дето от две половини на две различни коли (от един модел :mrgreen: ) правят цяла, напълно редовно изглеждаща кола :mhihi:

Знам едно е34 което е събирано през 90те от 3 купета (така каза тоя който го е правил), изглежда напълно нормално и собственика нищо не подозира :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Юли 2013, 8:49

F3P написа:

Бас хващам, че всеки един джамбазин може да ви внесе ЧИТАВА кола по ваши критерии- в случая с Е90 му оставяте капаро 15 бона,:

Колега при тия измамници каде върлуват из страната ни кой ще даде 15бона капаро? Те 200лв едвам дават все едно с тия 200 ще замина за Малдивите и ще си изживея живота там :mhihi: Това пак стана и с благодарение на много кадърни джамбази де...
Лично аз съм взимал по 5000Е капаро от непознати верно не беха случайни хора,но пък и от доставката останаха доволни,щом направиха още две :yes:
Лошото колега е,че читава кола по критерии на клиента има само в магазина,при нас е кво се падне ,но това те не искат да го разберат :idea:
Не може да дойде и да ми каже искам е46 320д фейсче ама с нави,ама с волана със сцепения лъч,ама с кожа,ама със спортния салон,ксенонче оригинално да има,да е с 6 скорости,да е с 17ки,да не е синьо,бяла и сива и да е до 5-6000лв - отиваш у дилъра и си я поръчай :banghead: да видиш цена... Критерия са ти парите и до там се изчерпва всичко... После разговора тръгва в друга посока как вика да дам 10000лв за е46 като за 12 е90 ще взема е вземи.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юли 2013, 9:21

F3P написа:
Е.Димитров написа:...

Да бе- глупости... Баш си е вярно- като НЕ говорим за тея дето купуват БМВ-та, а като цяло за купувачите... Но сме БМВ форум, примерите ще са с Е90...
Специално погледнах швабското мобиле, пуснах да търси 320д след 2007-ма година, до 150 000км. и от ЧАСТНО лице- над 600 обяви, само 4-5 са около 8000€ и веднага цените скачат на 10 000€, 25-тата обява вече е на 11 бона, около 90-тата сме на 13 бона. И то за коли преди 2009-та година- разбира се седани и комбита, забравяш за купета за толкова пари. Приемаме наизуст, че средната цена на 320д при швабите е 12 500€ за да я закръглим на 25 бона наши пари- значи при БГ джамбазина ще е минимум 27 бона за читава кола на реални километри.
Сега поглеждам нашето мобиле и о, чудо: има-няма 50-60 обяви и цените почват от 14 бона или просто казано С 1000€ ПОД цената на най-евтината 320-ка от швабите ;) За 15 бона има прилично на вид комби с кожа и ксенон, а за 25 бона тук купувам купе 320д 2009г. с 2 чувала екстри според обявата. И още 2 страници такива...

Колко са хората дето ще броят 30 бона за Е90/Е91 (забравете за Е93) което ще е на реални 120 000км., с доста екстри (но не с всички които искате)- малко са... 98% влизат и казват "Искам такова БМВ, с 2 кофи екстри и на цена максимум 18-19 бона"- и го получава. Щото това иска- лъскава каручка дето да си гледа на паркинга пред блока.
Я пак ми обясни какви са целите на купувача дето взима Е90 за 14 бона от БГ :winky:

Ми лесно бе пич,ако колата се взима от частно лице,тая кола има и застраховка и тюф и всякакви необходими неща да се качиш и да я караш,както и ВАТ (тяхното ДДС),когато колата е за износ,дори така бише,най-малкото пада с 14% (по спомени) и вече няма тези необходими неща като застраховки,минали прегледи и тн,което тука може да е от 30 до 300 лева,ама в германия са си доста повече.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 12 Юли 2013, 9:23

Как не го разбрахте, че евтините коли изобщо не стигат до мобиле.де и там производните сайтове :yes:

И да знаеш как се купува кола по поръчка.. само ако отидеш в магазина и му я купиш иначе няма шанс.
Преди седмица се обажда един за 2.8 в Е39 на 196хил. с история (давам му ВИН да си я проверява в Камор, Дару или където иска) с един куп екстри, на цена на кенефите от обявите и пита има ли колата шибедах (тя няма) друго не пита :mhihi: , на другия ден идва погледна колата и вика "хубава е ама аз търся задължително със шибедах" и си тръгна :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Юли 2013, 0:49

Bavarcho написа:Как не го разбрахте, че евтините коли изобщо не стигат до мобиле.де и там производните сайтове :yes:

И да знаеш как се купува кола по поръчка.. само ако отидеш в магазина и му я купиш иначе няма шанс.
Преди седмица се обажда един за 2.8 в Е39 на 196хил. с история (давам му ВИН да си я проверява в Камор, Дару или където иска) с един куп екстри, на цена на кенефите от обявите и пита има ли колата шибедах (тя няма) друго не пита :mhihi: , на другия ден идва погледна колата и вика "хубава е ама аз търся задължително със шибедах" и си тръгна :help:

Аз ли съм глупав или човека си е търсил нещо конкретно и ти му се присмиваш на избора и знаеш по-добре от него какво му трябва?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 13 Юли 2013, 8:45

///M Power написа:
Bavarcho написа:Как не го разбрахте, че евтините коли изобщо не стигат до мобиле.де и там производните сайтове :yes:

Аз ли съм глупав или човека си е търсил нещо конкретно и ти му се присмиваш на избора и знаеш по-добре от него какво му трябва?

Претенците за екстрите като отидеш в магазина. Той търси същата кола, но да има шибедах. Е тогава на обяви с такъв мотор и скорости имаше четири/пет коли според мен е по-логично да избереш по-запазената, отколкото да направиш компромис само заради една екстра която искаш да има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Юли 2013, 18:08

Bavarcho написа:
///M Power написа:

Претенците за екстрите като отидеш в магазина. Той търси същата кола, но да има шибедах. Е тогава на обяви с такъв мотор и скорости имаше четири/пет коли според мен е по-логично да избереш по-запазената, отколкото да направиш компромис само заради една екстра която искаш да има.

По-логично за теб, човека с парите следва своята логика ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 13 Юли 2013, 19:14

///M Power написа:По-логично за теб, човека с парите следва своята логика ;)

Да следва каквото иска!
Казвам че "неговата логика" не е правилна :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 13 Юли 2013, 19:25

Що да не е правилна. Мислиш от известно време да си вземеш друга кола. Имаш парите и си търсиш такава, каквато искаш. Имаш си и друга кола, която си е ок, но си й се нарадвал вече. И си решил, че следващата ще има всичко, което искаш да си има или просто си си наумил. Аз съм си купувал 2 такива и бяха фантастични... е не бяха за без пари, но имаше безумни продавачи, всячески опитвайки се да ми пробутат гробове за същите, дори и за повече пари :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2013, 19:55

Bavarcho написа:
///M Power написа:По-логично за теб, човека с парите следва своята логика ;)

Да следва каквото иска!
Казвам че "неговата логика" не е правилна :idea:

Схващам ти идеята и не искам да издребнявам , но да ти кажа точно за шибидах направих компромис с първата и сегашната ми кола и ... не мисля повече да го правя . Мамка му , много ме кефи тази екстра , особено и при хубав бензинов мотор става още по-яко :driving: А почти няма как да си я добавиш в колата по-късно , за разлика от брони,ксенони,салони,джанти ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата