Литекс Мотърс във фалит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Новият "български" кросоувър Н6 е вече в Ловеч

Мнение от Leon » 13 Авг 2013, 18:08

Ровил съм се за поне 10 модела подобни джипки, че имах някаква муха в главата по едно време и не може да се купи нищо добре оборудвано за под 60к. Даже със сериозната остсъпка, която мога да ползвам за едни корейци. Така че Н6 явно е изгоден. Дали можеше да е по-евтин за нашия пазар - със сигурност, предвид нулевите транспортни разходи, липсата на такива за поддръжка на дистанционни складове и т.н. Въпрос на ценова политика...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 14 Авг 2013, 11:16

Четох статия за джипа в ауто билд и мисля че джипа ще намери своята пазарна ниша, разбира се нямам преки впечатления, според мен единствено му липсва опция автоматик, за мен е задължителна такава скоростна кутия а и за такъв голям джип е по удобно.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Авг 2013, 14:28

:OT: Отчайваш с тея романи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Авг 2013, 14:57

Vra4anin написа:А твоето мнение от едно изречение с 4 думи е много градивно и по темата, нали така? Ето водим диалог, опитвам се да обясня защо мисля така и се аргументирам, а не казвам просто "това е кенеф, не ме занимавайте с него, по-добре 10 годишна Х5-ца през т'ва". Кажи и обясни своята гледна точка.

хахаха, не се стягай бе човек, тъкмо и аз си мислех същото, интересно ми беше и като никога го прочетох от-до, но все пак малко лаконичност няма да е излишна (без да ти давам наклон на клона де :lol: )

ще претовариш сървъра :lol: :mhihi: :P
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Авг 2013, 15:03

Vra4anin написа:А твоето мнение от едно изречение с 4 думи е много градивно и по темата, нали така? Ето водим диалог, опитвам се да обясня защо мисля така и се аргументирам, а не казвам просто "това е кенеф, не ме занимавайте с него, по-добре 10 годишна Х5-ца вместо т'ва".
Кажи и обясни своята гледна точка.

Шегувам се де, не се впрягай :lol: От готините потребители си, винаги ти чета ЦЯЛОТО мнение :mhihi: Аз не изказвам задълбочено мнение, понеже не съм карал нито Н6, нито Дъстър, нито новата Хонда (старата е кенеф :lol: ). А дори и не бих си помислил да си купя нещо измислено от китайци и сглобено в България :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Авг 2013, 15:07

Vra4anin
Може и да си прав и най-вероятно е така,но предполагам че тази висока цена идва от там че никой не дотира първоначалното производство,примерно ако завода в ловеч или там където се намира трябва да продава и да има някаква минимална печалба-тогава такива са цените,ако обаче примерно китайците са направили уговорката че ще дотират производството и ще бачкат на някаква или никаква печалба и дори на някаква загуба,през това време докато се налага тази марка,китайците ще дотират производството.
Може би на това се дължи по-високата цена...
А да питам,някой запознат ли е сув произведен в щатите колко пари струва,защото знам че там автомобилите са евтини

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Авг 2013, 21:46

Базовият Хувър 6 с 4х4 задвижване и металик боя е също 39 900 лв..както и -

http://www.mobile.bg/21371421067546797
http://www.mobile.bg/21370253054382917

И двете имат повече км. гаранция от Хувър!!!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 14 Авг 2013, 23:14

Vra4anin написа:...

Това е "драмата" за мен, нямам нищо против марката, нека я има и е добре, че я има, да създава работа на хората в за съжаление западналия Ловешки край, но не виждам как нещата в перспектива ще се развиват, така че Грейт уол да напълни БГ улиците и пътищата с техни (наши) коли, вместо с румънски наистина евтини алтернативи.

Имаш право колега. Според мен обаче, китайците се целят в Европейския пазар /Италия по точно/, а не конкретно в Българския. Ние сме една плюнка просто, с нас няма кой да се занимава. Отделно от къде идва тази скромна разлика от 6к лева между базовия и топ модела. Ами много просто. Китайците са меката на електрониката - новата силиконова долина. За тях електрониката е без пари, тоест това им е коза - много екстри, за малко пари. За разлика от Дачията обаче, които използват старите двигатели на Рено, китайците си правят всичко от до - тоест вложили са доста пари за разработки и технологии , които да отговарят на безумните европейски изисквания, а и тъй като доста анти реклама им се дръпна, какви трошки правят, колко са им опасни колите и прочие, едва ли ще седнат да се излагат в това отношение. Тоест, те ако пуснат един гол Хувър, за 20к лева, просто няма да им излезнат сметките, защото нямат да могат да си покрият разходите по разработката на двигатели, скорости, шаси. Като го пуснат на 44к, с екстри, за които конкурентните модели искат по 70 и дори 80к, тогава вече стават доста изгодна сделка.
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 14 Авг 2013, 23:58

Hover H6 Star с лак металик 44 900 лв.
Пълно автокаско - 3145 лв.
еко такса 148 лв.
ГО - 220-230 лв.
рег.табели - к.талон 65 лв.

тотал грубо 49 000 лв.
25 000 евро....ох котьоооо :D
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар

Мнение от F3P » 15 Авг 2013, 12:05

Откога 4,5% от 45 бона са 3+ бона :?: Да казвам ли, че мога да уредя и каско на 4%... Що смятате каското като за дърто БМВ :?:

Send using Tapatalk
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 15 Авг 2013, 12:36

Демирев написа:Базовият Хувър 6 с 4х4 задвижване и металик боя е също 39 900 лв..както и -

http://www.mobile.bg/21371421067546797
http://www.mobile.bg/21370253054382917

И двете имат повече км. гаранция от Хувър!!!

То и фиат панда има 4х4 и металик, и цената му почва от 20к, и поне на размери е по-близо до кашкая :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 15 Авг 2013, 13:43

Ахъ
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Авг 2013, 14:42

Демирев написа:Ахъ

Абе теб да не те е гонил Хувар по улицата, че така ги нареждаш. Като не ти харесва не си го купувай, взимай кил, онда и квото още искаш, аман от хейтъри.
Важното е че има някакво производство (асемблиране) в България.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 15 Авг 2013, 15:21

Не знам, какво е "Хувар" че да ме е гонил!
Ползвай украшението на раменете си да правиш разлика между нереално скъп и опасен/според Ауто Билд/ китайски продукт и "хейтър" - каквото и да значи това на твоя тийнейджърски език.
Няма китаец издържал лосовия тест успешно.

Освен всичко друго "6 години гаранция против пробив на корозия" е зловеща дивотия за продукт излизащ края на 2013г.!
Шкода - Кия - Хюндай дават 12 години!

"Асемблиране в България!" Смешна работа е това в момента край Ловеч!!! В завода в Баховица ср.заплата на техн.екип по сглобяването е 530 евро.
Малко под 1000 лв. вземат висшистите в техн.екип.
В заводите на Дачия вземат 1100-1200 евро и изкарват тройно по-евтина продукция от Баховица и то с европейски части на Рено!

И зловещата обезценка е плашеща.
Последна промяна Демирев на 15 Авг 2013, 15:31, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 15 Авг 2013, 15:29

давай тогава, направи завод за автомобили, давай по 10 000 лв заплата, бъди истински играч, стига само си плюл по джибката, и по едно от малко направените неща в България, за разлика от многото разрушени!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата