Прието е премахват данъчните облекчения за стари коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Re: Прието е премахват данъчните облекчения за стари коли

Мнение от Beamerdriver » 31 Окт 2013, 18:14

K_Ilkov,. Българския народ го е закъсал жестоко,държавата има ли я вече или е в режим на фалит-не е ясно обаче вие продължавате да се правите на кисели гъзари, само 1 ще ви кажа E46ци мамини златни, когато мама и тате спрат да кихат пари ще почнете да протестирате за 25 лв маратонки адидас,за малко черно джони за 2,50 лв,както казва един колега.3а данъците за сметките и ще разберете за какво говоря аз и някои други хора които са казали доста истини. Hе знам кое е хейтърско? Да се радвате че на другите ще им е зле, или Aз с коментарите си. Hай-често банкнотите с лика на Алеко Kонстантинов са в ръцете на бай ганьовци. Hа вас ще ви дойде времето,ще видите как е от другата страната тогава искам да си спомните какво сте писали как сте се държали!
Последна промяна Beamerdriver на 31 Окт 2013, 18:48, променена общо 1 път
39470

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Окт 2013, 18:22

Запази патоса за някоя друга аудитория, пък и кой е кисел, гъзар и на кой кой му дава пари по-добре не коментирай :wave:

У нас има много проблеми, но този с данъците на МПС със сигурност е един от най-малките ...

Beamerdriver написа:Hа вас ще ви дойде времето,ще видите как е от другата страната тогава искам да си спомните какво сте писали как сте се държали и 2-мата!

С тия пожелания мога да ти кажа много неща, но си смешен ...

Кажи как сме се държали?
Помисли ти как се държиш и кви глупости пишеш навсякъде ...
Последна промяна K_Ilkov на 31 Окт 2013, 18:31, променена общо 1 път
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Окт 2013, 18:27

Не разбирате ли че не е нужно да се настройваме един срещу друг,ограбват народа ни по най идиотски вече начини,и нека вдигат данъци ама и заплатите преди това!това правят ли го.
39470

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Окт 2013, 18:33

Beamerdriver написа:Не разбирате ли че не е нужно да се настройваме един срещу друг,ограбват народа ни по най идиотски вече начини,и нека вдигат данъци ама и заплатите преди това!това правят ли го.

кви данъци бе пич,
махат куцата вратичка с катализаторите, която е пълна измислица

СТИГА БУЛШИТ! Това е поредния пясък в очите докато се крадат милиарди!

как става това с вдигането на заплатите бе пич :mhihi:
СТига си политизирал всяка глупост.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Окт 2013, 18:36

Това е пътя на логиката не е политика.
39470

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Окт 2013, 18:37

:mhihi:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 31 Окт 2013, 19:07

Beamerdriver написа:K_Ilkov,. Българския народ го е закъсал жестоко,държавата има ли я вече или е в режим на фалит-не е ясно обаче вие продължавате да се правите на кисели гъзари, само 1 ще ви кажа E46ци мамини златни, когато мама и тате спрат да кихат пари ще почнете да протестирате за 25 лв маратонки адидас,за малко черно джони за 2,50 лв,както казва един колега.3а данъците за сметките и ще разберете за какво говоря аз и някои други хора които са казали доста истини. Hе знам кое е хейтърско? Да се радвате че на другите ще им е зле, или Aз с коментарите си. Hай-често банкнотите с лика на Алеко Kонстантинов са в ръцете на бай ганьовци. Hа вас ще ви дойде времето,ще видите как е от другата страната тогава искам да си спомните какво сте писали как сте се държали!

Леко само с изказванията за мама и тати, нали. Да ти кажс с две думи, бачкам от 13 годишен и докато съучениците ми бяха на купон, аз бях на работа. Плащам си данъците като поп. Никой не ме издържа. А това че съм съумял да си купя Е46, не мисля че е някакво постижение.

И само едно да ти кажа, някак си не мога да те приема сериозно докато чета какво е написано под аватара ти. А още по-смешно беше ксто се изказваше за мацката от енергото каква била, а пък ти си си написал че си ОК с такива.

Sent from my Toaletna using Namachkan Vestnik 2

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Окт 2013, 19:27

Не знам защо още го взимате на сериозно :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Окт 2013, 19:43

дразни много :mhihi:
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 31 Окт 2013, 21:57

Kris написа:
Beamerdriver написа:K_Ilkov,. А още по-смешно беше ксто се изказваше за мацката от енергото каква била, а пък ти си си написал че си ОК с такива.

Нещо не се разбираме, не знам за какво ми говориш.Kакво енерго какви мацки бе ей момче!

Sent from my Polodql gilap 5 using tapatawk 2/1 ,

PS:Обещавам да не разговарям с вас 3мата с грижа за психичното Bи здраве разбира се.TNT Барабар петко с мъжете .А на мен ми викате hater :mhihi: Не искам да се караме,но осъзнайте се най накрая!да сте живи и здрави.
39470

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Ное 2013, 10:18

Виж сега ... ще се опитам последно да ти разясня казуса ...

1. Към момента има 50% облекчение за коли до 100 кс ако имат монтиран катализатор
2. Останалите коли над 100 кс не ги коментираме щото те не са изобщо предмет на темата
3. Промяната отново касае коли до 100 кс с отстъпка в различни % в зависимост от Евро сертификата

Цялата работа с отстъпките е свързана с възможноста, които няма възможности, да кара
маломощна кола и да плаща малък данък, особенно ако колата е екологична по някакъв начин,
което се явява допълнителен бонус за обществото, което смятам е резонно, които иска коне да си плаща ...

Дотук добре, но тая работа с катализаторите всички знаем, че е пълен фарс щото 99% са махнати, избушени и продадени ...
Тука се намеси темата с АГУ-то. Да аз съм ЗА да ползват отстъпки, щото наистина е ЕКО.

Аз примерно не съм съгласен някой да ползва ЕКО отстъпка, а след него да се метат кълбета дим,
които аз, ти и всички останали да дишаме.

Ти за кво ревеш, че не разбрах? Кво искаш да няма данъци ли?
Или да си караме с измислените отстъпчици за катализатори, а да сме без?
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Ное 2013, 0:42

Beamerdriver написа:
Kris написа:
Beamerdriver написа:K_Ilkov,. А още по-смешно беше ксто се изказваше за мацката от енергото каква била, а пък ти си си написал че си ОК с такива.

Нещо не се разбираме, не знам за какво ми говориш.Kакво енерго какви мацки бе ей момче!

Sent from my Polodql gilap 5 using tapatawk 2/1 ,

PS:Обещавам да не разговарям с вас 3мата с грижа за психичното Bи здраве разбира се.TNT Барабар петко с мъжете .А на мен ми викате hater :mhihi: Не искам да се караме,но осъзнайте се най накрая!да сте живи и здрави.

Да видя някъде да ти говоря на "бе ей момче!!!"??? И сърдечно благодаря че вече няма да пишеш във форума и да ни безпокоиш с постовете си, и то само за да се грижиш за нашето психично здраве.

БЛАГОДАРЯ.

Предишна

Назад към Извън Темата