Защо опелите след 2000ната спряха да бягат питам аз ??!!!
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Защо опелите след 2000ната спряха да бягат питам аз ??!!
Bavarcho написа:Старите Опели (всичките сте ги спомененали нагоре) бяха и са големи коли.
Вървят, здрави, евтина подръжка, само да не беше ръждата.
Аз много пъти съм го казвал и си е мое мнение, което се отнася за тези стари Опели - Опел е истинската народна кола.
С радост бих прибрал един в перфектен вид в гаража си, бил той Кадет, Манта, Монца, Омегата която споменахте, Аскона..
Все пак както каза някой нагоре "харесвам тези коли, но не са това което обичам".
ОПЦ-тата също не са много бавни (справка на Георги Пенчев детевоза) "малко" по-скъпи за подръжка и ремонт са, както и "малко по-сложни"
Аз съм на същото мнение и също съм го казвал на много народ. Само да вметна, че при правилно подбран Опел, това се отнася и за новите модели. Казвам го от опит защото ежедневно карам Опел. Имам и от другата марка(макар и Сеат, но реално си е гоУф4), знам ги и едните и другите, та Опела за Волксваген не го давам в никакъв случай ако трябва да избирам кое да имам и карам! Вече и с ръждата са наред.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Ето и един изчерпателен отговор на въпроса: "Защо опелите след 2000ната спряха да бягат питам аз ??!!!"
"Опелите не са спрели да вървят, просто не дават газ....баси и темата...Ахахахахаахахахх :drinkin: "
"И се оказва, че има и истина в думите им, но въпреки това, БМВ - загрижено за Опел... Тези пичове им е доскучало от чакане на колонката или да спорят - разход под 12 с новите 17" - реално или не?! И ние трябва да направим тема за бмв, но имам някакво странно предчувствие, че няма да се получи лесно или модовете и админите ще имат доста работа... :Д"
С нетърпение я очакваме
Ето ги и 2та въпроса,които ме мъчеха от години : "От какво гният BMW-тата?" "Какви коли карат готЕните пичове?"
"Споко нека си драскат ...БМВ-истите,като човек които до момента съм сменил 8-ем автомобила от които 3-ри АУДИта 2-ва ГОЛФа 1-но ГАЛАКСИ 1-на ЛАДА и в момента си карам КОРСАТА и ЗАФИРАТА мога смело да твърдя че моделите ОПЕЛ не отстъпват по нищо на дугите автомобили било немски ,френски или нз. си кви.Лоши автомобили няма за мен има лоши собственици.Опелите били гниели ОК гният ако някои БМВ-ист ми каже пък че БМВ не гние аз ще му платя пушката с която сам ще се застреля.ОПЕЛА бягал щот го гонела ръждата ха ха ха ха ...ами БМВ-етата що гният...ОТ СЪЛЗИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ...ха ха ..Опелите не били бягали офффф... голям цирк.И да не забравяме че Газарите карали БМВ нека си карат а готините пичове си караме ОПЕЛ..
"
Колегата не пропуска да се похвали как наказва масовката със свръхзвуковото ОРС:
"А колко бързи Е30, Е36 и Е46 съм разтягал като карах умрялото и спряло ОПЦ
"
И за финал нека попитаме Оцко:
" Е кажи сега Оцко бяга ли 330-ката повече от опела или не му се ще на бмв-то...
За да направиш пък според мен сравнение между два автомобила, поне за мен трябва да са в сходен клас или поне близък като кубатури, мощности, години на производство, експлоатация и поддръжка и много др такива... друг е въпроса, че си тупаме и по-големи агрегати с 2.0 ... "
Цялата тема: http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=116527
"Опелите не са спрели да вървят, просто не дават газ....баси и темата...Ахахахахаахахахх :drinkin: "
"И се оказва, че има и истина в думите им, но въпреки това, БМВ - загрижено за Опел... Тези пичове им е доскучало от чакане на колонката или да спорят - разход под 12 с новите 17" - реално или не?! И ние трябва да направим тема за бмв, но имам някакво странно предчувствие, че няма да се получи лесно или модовете и админите ще имат доста работа... :Д"
С нетърпение я очакваме

Ето ги и 2та въпроса,които ме мъчеха от години : "От какво гният BMW-тата?" "Какви коли карат готЕните пичове?"
"Споко нека си драскат ...БМВ-истите,като човек които до момента съм сменил 8-ем автомобила от които 3-ри АУДИта 2-ва ГОЛФа 1-но ГАЛАКСИ 1-на ЛАДА и в момента си карам КОРСАТА и ЗАФИРАТА мога смело да твърдя че моделите ОПЕЛ не отстъпват по нищо на дугите автомобили било немски ,френски или нз. си кви.Лоши автомобили няма за мен има лоши собственици.Опелите били гниели ОК гният ако някои БМВ-ист ми каже пък че БМВ не гние аз ще му платя пушката с която сам ще се застреля.ОПЕЛА бягал щот го гонела ръждата ха ха ха ха ...ами БМВ-етата що гният...ОТ СЪЛЗИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ...ха ха ..Опелите не били бягали офффф... голям цирк.И да не забравяме че Газарите карали БМВ нека си карат а готините пичове си караме ОПЕЛ..

Колегата не пропуска да се похвали как наказва масовката със свръхзвуковото ОРС:
"А колко бързи Е30, Е36 и Е46 съм разтягал като карах умрялото и спряло ОПЦ

И за финал нека попитаме Оцко:
" Е кажи сега Оцко бяга ли 330-ката повече от опела или не му се ще на бмв-то...
За да направиш пък според мен сравнение между два автомобила, поне за мен трябва да са в сходен клас или поне близък като кубатури, мощности, години на производство, експлоатация и поддръжка и много др такива... друг е въпроса, че си тупаме и по-големи агрегати с 2.0 ... "
Цялата тема: http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=116527

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
опел-джийте яко си вярват... скоро ще се окаже, че опц прави обиколката на лагуна сека по-бързо от формула 1 кола
па тия фирарита, поршита, ламборгинита зако ги купуват ората като същия вървеж, че и по-голям можеш да си го осигуриш като си вземеш едно опц - оу йе и като се събудят и пръстите им в контакта 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Божил|Божилов написа:...
Нека си лаят..
Само потвърждават за пореден път колко толерантни, широко скроени и трезво мислещи хора пишат тук, и са част от БМВ Клуб България! А на фона на останалите автомобилни форуми.. Аз тук не видях едно мнение което да обижда друга марка или собствениците и феновете й! Напротив получи си дискусия в която се изтъкнаха и добрите неща в друга марка автомобили. "Злите" модератори разрешиха съществуването на подобна тема, за пореден път..
Малко са форумите в които теми като темата "Американски вс Европейски спортисти" в основен раздел ще просъществуват дълго и ще бъдат повод на градивна дискусия, мисля че няма нужда да изреждам още теми... Също помня когато преди няколко години бяха хакнали форума на Алфа Ромео, сигурно и други помнят, тогава на сайта им имаше препратка към този форум и много фенове на алфа се регистрираха тук - отново вместо караници, имаше сдържан тон и приятелски дискусии.. Колко още примери има..
Като фен на марката, се радвам и съм горд че съм част от това общество наречено БМВ Клуб България и форума към клуба!
Извинявам се за лирическото отклонение!

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
laviatan написа::OT: Bavarcho-Много точно написано

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Вие пък голямата работа, като че ли като сте (сме) фенове на БМВ е ненормално да се заглеждате по други заслужаващи си модели на други марки
Сектанти 

Здравейте на всички
Видях, че утре 13.11.13 от 09.00 до 20.00. и на 16.11.13 от 10.00 до 18.00 ще има тест драйв на новата инсигния. Можем да отидем и да пробваме. Мероприятието ще се проведе в дилъра на Опел София Ауто на Ботевградско шосе
Аз мисля да отида в събота да пробвам
Поздрави на всички
Видях, че утре 13.11.13 от 09.00 до 20.00. и на 16.11.13 от 10.00 до 18.00 ще има тест драйв на новата инсигния. Можем да отидем и да пробваме. Мероприятието ще се проведе в дилъра на Опел София Ауто на Ботевградско шосе
Аз мисля да отида в събота да пробвам
Поздрави на всички
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е пробвай де то не е лошо от време на време да се отвъщаваш за да рабереш защо все пак даваш мило и драго за тия БМВ-та 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Мда, успех в пробването.
И задължително да кажеш как е било за да знаем и ние дали да ходим да ги пробваме. 

In God we trust, all others we track.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ivanhow написа:Аз мисля да отида в събота да пробвам
Мойте съболезнования

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили