Тъпи ли са американците?
Модератор: Общи модератори
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Тъпи ли са американците?
acer написа:rosendaal написа:На кого му пука?
В крайна сметка някой очаква ли повече от един народ,за когото е по-важно каква марка кола кара,какви дрехи носи,колко по-агресивни стойки и чалъми да си придава,колкото се може повече снимки от гъзарски места да качва в собствения си профил в някоя социална мрежа /като под ''гъзарски'' не се включват театри,кина,опери,библиотеки..../.
Гъз глава затрива!!!
Този форум сам по себе си е едно малко отражение на всичко това във виртуален умален социален модел
Болезнено се набиват на очи шепа хора ,които във всяка тема на оффтопика се стараят да блеснат със тесни знания по всичко.Заключиха политическата тема-те веднага се насочиха другаде.Доста нИдялковци от бигбрадъра се наблюдават тук.Кои са ли?Ами просто следете кой ще се припознае в този образ и ще започне опровержително да коментира след това мнение
ти ако мислиш че на запад се снимат пред театри,кина, опери и библиотеки, значи лъжеш че си в EU, както drago_pavlov те набеди.
иначе в този форум отражение даваш и ти колкото всички други и правейки се на "арбитъра" на цяла България, щото все пак критикуваш всички и то пишейки "СЪС" пред дума, която не започва със "С" или "З", замисли се какво отражение даваш
да не споменавам че в политическата тема се заговори за платените драскачи/труженичките на кутев, които са заляли всички сайтове. просто казвам че съм тука от 2007, а ти от 2 месеца и с недомвлъки да ме посочваш за някъв си неделчо, който и не го знам къв е, щото не гледам тв Изобщо те прави още по-съмнителен.
няма как на американофобите/русофилите по-горният ми пост да им харесва, като показва част от причините защо все повече хора не дават чуят за русия, а искат с ес/сащ.
въобще целият пост ти е построен на критика и подигравки, отричане на всичко, без никакви предложения, досущ като "опорните точки"
аз се извинявам на другите, че трябваше да напиша този отегчителен пост, но цялото ни общество е стигнало дъното и копаем още надолу, с атакистчета дето се продават за 15лв и пица, кутевите работнички и барековите статисти не ни чака нищо добро. остава ни единствено да се борим с лъжите и манипулациите на които сме подложени.
Абе и тоягата можем да хванем, ама нещо много ни меки коленцата

Иначе по темата, няма начин да се генерализира еднозначно за 300-400 милиона човека. Имат огромни капацитети в почти всичките сфери, имат и абсолютни селяци в средните щати, доста по-наивни и лицемерни са от нас европейците, доста по-лесен им е живота (поне на белите де), така че въпреки че не са ми любимите хора, основно заради лицемерието им, ги уважавам.
Не харесвам обаче българчета, които се мислят за по-големи американци от американците, и забравят своята Родина!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
то и аз не харесвам лизачите на кремъл дето ни продават 100 години, ама тояги не хванахме, може скоро и да хванем.
а другото са глупости, просто посочвам разликата м/ж източният блок и запада, имам роднини в сащ и франция, но си стоя тук и за секунда не ми е минавало мисъл да заминавам и никога няма да го направя, освен ако не опре до кокала и би било временно
а другото са глупости, просто посочвам разликата м/ж източният блок и запада, имам роднини в сащ и франция, но си стоя тук и за секунда не ми е минавало мисъл да заминавам и никога няма да го направя, освен ако не опре до кокала и би било временно

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Авторът на темата е тук. Чете с интерс и не се намесва. Само искам да припомня, че темата е за американците. Ще ви дам жокер. Проверете, колко са американските университети в Топ 10, Топ 100 на Света и т.н.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Още по-интересно е в топ 500, където освен САЩ, Англия и забележете Италия, остават някакви мизерни проценти за останалия свят.
Ама аз все си мисля, че си пуснал темата за средностатистическия Американец, а не за "има ли големи мозъци в САЩ или няма". То е ясно, че след Втората Световна война мозъците на Германия са прилапани в САЩ, след това мозъците от цял свят(което продължава и до днес)а парите на Евреите също са там. Как няма да има най-много престижни университети? А и говорим за развита държава с 300 млн. население, нормално да им трябват много училища.

Ама аз все си мисля, че си пуснал темата за средностатистическия Американец, а не за "има ли големи мозъци в САЩ или няма". То е ясно, че след Втората Световна война мозъците на Германия са прилапани в САЩ, след това мозъците от цял свят(което продължава и до днес)а парите на Евреите също са там. Как няма да има най-много престижни университети? А и говорим за развита държава с 300 млн. население, нормално да им трябват много училища.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
топ 10
7 американски
3 в англия
http://www.timeshighereducation.co.uk/w ... ld-ranking
като цяло в топ 500 над 90% са сащ/ес, е и русия има 1 на 354-то място
ама и нашите бакалаври не са по-добре, за защ май се признават само от американските в благоевград и сеатълския + белгийският IFAG и евентуално уасг/медицински ама не сигурно.
7 американски
3 в англия
http://www.timeshighereducation.co.uk/w ... ld-ranking
като цяло в топ 500 над 90% са сащ/ес, е и русия има 1 на 354-то място

ама и нашите бакалаври не са по-добре, за защ май се признават само от американските в благоевград и сеатълския + белгийският IFAG и евентуално уасг/медицински ама не сигурно.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е хайде, къде отиде отписа най-големите университети + Софийския и + Техническия със сигурност се признават (ако става въпрос за точни науки, които са еднакви по цял свят), другите нямам идея.
УАСГ и медицински, какво да признаят в САЩ, като нито строителството нито медицината имат нещо общо... Специално за медицината, се признават някой неща, но държиш доста приравнителни изпити със сигурност (имам съученичка, която го направи това).
Иначе ясно за какво става въпрос в българските университети.
УАСГ и медицински, какво да признаят в САЩ, като нито строителството нито медицината имат нещо общо... Специално за медицината, се признават някой неща, но държиш доста приравнителни изпити със сигурност (имам съученичка, която го направи това).
Иначе ясно за какво става въпрос в българските университети.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- killa_beam
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Porsche Cayman S 2014
Ние си мислим че са тъпи ама май хич не са тъпи тези Америсканци
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
killa_beam написа:Ние си мислим че са тъпи ама май хич не са тъпи тези Америсканци
Не е важно дали американците са тъпи или не.Важното е,че ние българите сме най-умните

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
понеже гледам някакви тестове им прилагат на хората,дават им някаква гола карта на европа и ония да бучат пръсти и да обясняват къде е Франция,Германия...
Аз пък се обзалагам че въпреки ние дето сме в Европа,огромен % на празна карта ще покажат къде е Франция,Германия или Австрия,да не говорим за Холандия,тук там някой ще посочи Италия щото заради известната си прилика с ботуш,някой Испания и Англия заради това че са малко в страни и това е...
Я да видим пък колко от вас на празна карта на...Америка ще посочат държавите или направо,понеже САЩ е огромна територия,да видим колко от вас ще посочат щатовете
Гледайте хората как живеят,по това си личи тъпи ли са или остри!
Аз пък се обзалагам че въпреки ние дето сме в Европа,огромен % на празна карта ще покажат къде е Франция,Германия или Австрия,да не говорим за Холандия,тук там някой ще посочи Италия щото заради известната си прилика с ботуш,някой Испания и Англия заради това че са малко в страни и това е...
Я да видим пък колко от вас на празна карта на...Америка ще посочат държавите или направо,понеже САЩ е огромна територия,да видим колко от вас ще посочат щатовете

Гледайте хората как живеят,по това си личи тъпи ли са или остри!
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Неее, хич!!!
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Манталитетът резултат от безупречно уреден начин на живот, винаги върви за ръчичка с изтъпяването;) ... Обяснимо е.
...А другата крайност /в която сме ние/, какво ражда - изтормозени умни кретени ли?:mhihi:
Кое ще да е за предпочитане?
...А другата крайност /в която сме ние/, какво ражда - изтормозени умни кретени ли?:mhihi:
Кое ще да е за предпочитане?

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...