Малко нощен дрифт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Re: Малко нощен дрифт

Мнение от Wierdo » 12 Окт 2016, 10:38

Миналата година исках и аз да получа инфо. относно цени и условия. Мисля, че им пратих мейл, но уви не получих отговор.
Надявам се, че ако някой разбере за какво иде реч, да сподели тук.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i

Мнение от mak1n7osh » 12 Окт 2016, 11:24

Да, изглежда супер да нацапаме малко колите. По-назад има видео постнато от колегата Явор. В друг пост сега виждам че е 50 лв за цял ден. Ще се ходи до там :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 12 Окт 2016, 12:30

И на мен ми е интересно къде се въртите. Явно ще се ходи до тази писта. Въпрос към колегите, които се въртите по паркингите на магазините - не ви ли притеснява, че масово има камери?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Окт 2016, 3:17

И какво като има камери ? Това не са пътища от републиканската или градска пътна мрежа а частни терени . Единствените проблеми могат да са със охраната на самите битаци .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 13 Окт 2016, 5:12

Jordana написа:И какво като има камери ? Това не са пътища от републиканската или градска пътна мрежа а частни терени . Единствените проблеми могат да са със охраната на самите битаци .

Не е баш така.Не питай от къде знам :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Окт 2016, 8:47

Тъй като са частни терени, собствениците решават какви да бъдат правилата за движение в тях, но при констатирано нарушение могат да се обадят в кат да предадат записа и да си получиш наказанието за неспазване на пътната маркировка и слаб контрол примерно :mhihi:
Има такива "частни пътища" във всеки завод, на някои дори седят с радари и измерват скоростта (при нарушение няма глоба от кат, само в заплатата :mhihi: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Окт 2016, 18:01

То е така , ама има една малка подробност че такива изцепки по частни паркинги могат да бъдат установени само с техническо средство което отговаря на изискванията на закона . Тези камери по частните паркинги съм абсолютно 100% убеден че не отговарят на изискванията на закона за да бъдат законно средство за установяване на каквото и да било нарушение . По скоро се действа срещу някакви хулигански прояви или нарушаване на обществения ред . Интересно ми е има ли някой санкциониран за пързаляне на частен паркинг и с какво ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 13 Окт 2016, 19:12

Прави си технически анализ на записа и се установява, че не е манипулиран. И след това го ду**ш. Полицай ми го каза, като го питах има ли смисъл да снимам крадец с телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i

Мнение от mak1n7osh » 24 Окт 2016, 14:18

mak1n7osh написа:Да, изглежда супер да нацапаме малко колите. По-назад има видео постнато от колегата Явор. В друг пост сега виждам че е 50 лв за цял ден. Ще се ходи до там :driving:

Ходих до пистата и ми казаха че не пускат хора да карат със свои коли. :( Предлагат някакъв 3-дневен курс на пистата с тяхна кола, но малко скъпичко ми се стори.

Предишна

Назад към Извън Темата