Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко - Пулев през септември..може да се отложи
Фен съм и на Кличко и на Кобрата, но ... ми се струва, че нашето момче няма да е победител срещу ... Хей или Чисора .. камоли Кличко ... който има победи и над двамата ...
Искам Кобрата да ги "сгъне сите" ама ми се струва невъзможно!
Подобно на Багата - нЕма кой да го бие, ама падна от Волков. А Волков е много добър, но изобщо няма място сред най-добрите!
Искам Кобрата да ги "сгъне сите" ама ми се струва невъзможно!
Подобно на Багата - нЕма кой да го бие, ама падна от Волков. А Волков е много добър, но изобщо няма място сред най-добрите!
- Petrolhead
- Потребител
-
не мисля, че пулев с провисналите цицки и мазничкото шкембенце има шанс срещу този

Petrolhead написа:не мисля, че пулев с провисналите цицки и мазничкото шкембенце има шанс срещу този

Ей тоя "чичко" се бие в UFC в тежката категория,където конкуренцията е убийствена, за разлика от тази в бокса.Е не е шампион ама се справя добре.
За разлика от този който яде бой от кой ли не!
Не знам с какво мускулите на Кличко ще му помогнат?Тези хора тренират всеки ден по два пъти,ако шкембето на Пулев му пречи,дали ще го държи толкова години?
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
-Злой- написа:Подобно на Багата - нЕма кой да го бие, ама падна от Волков. А Волков е много добър, но изобщо няма място сред най-добрите!
абе като се има предвид че го върнаха от ония свят си е истинско чудо че изобщо е на ринга Багата, от тук нататък всяка негова победа е геройство.
А колкото до Кубрат мисля че го подценявате доста. Като габарити двамата са почти 1:1 и голяма част от триковете на Кличко няма да минават. Може и да загуби, но ще е със съвсем малко и ще искара спокойно и 12-те рунда. Ако падне единствената причина ще е, че просто няма достатъчно опит в профибокса. 20 срещи са малко...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
То и на мен още не ми се вярва, че лисан ГТ-Р на писта ще здере ENZO-то дека е 660кс и половин тон по-леко , ама 

UFC написа:
Ей тоя "чичко" се бие в UFC в тежката категория,където конкуренцията е убийствена, за разлика от тази в бокса.Е не е шампион ама се справя добре.
Не знам с какво мускулите на Кличко ще му помогнат?Тези хора тренират всеки ден по два пъти,ако шкембето на Пулев му пречи,дали ще го държи толкова години?
Много ми е чудно защо има такива ревностни защитници на паласките и люлеещите цицки??
Естествено ,че му пречат...как да не му пречат?Това е тегло ,което не е активно и съответно пречи.
Кличко е релефен на фибри и това сигурно е случайно,хмм?
А тоя тъп негър изобщо не е уместен пример,щото кой го фане,той го буха...
Нашето момче няма особени шансове срещи Кличко,колкото и да ми е неприятно да бъде така.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В бойните спортове са важни умението, опита, скоростта, усета за дистанция и т.н. на първо място. Физическата подготовка, както и моментната форма също но това че единия е по-мазен, другия по-чист не е критерий по който да познаем кой е в по-добра форма. Нещата опират и до метаболизъм, генетика и кой каква химия ползва ако щеш.
Погледни Кубрат от малко по-ранните му аматьорски години и сега. Преди е яко сух, а сега е заформил корем даже. Физиката му е такава, че трудно качва. А за да влезе в категорията в която е сега му трябват 15 и нагоре килограма. Налага му се да яде в повече и да вкара малко HGH. Боксьорите и особено тези в Европа не тренират много с щанги и резултата е на лице. Факт също така е, че тялото се чувства по-добре с малко повече мазнини, отлколкото има нужда за да изглежда така както искаме.
Погледни Кубрат от малко по-ранните му аматьорски години и сега. Преди е яко сух, а сега е заформил корем даже. Физиката му е такава, че трудно качва. А за да влезе в категорията в която е сега му трябват 15 и нагоре килограма. Налага му се да яде в повече и да вкара малко HGH. Боксьорите и особено тези в Европа не тренират много с щанги и резултата е на лице. Факт също така е, че тялото се чувства по-добре с малко повече мазнини, отлколкото има нужда за да изглежда така както искаме.
Това с релефа е доста елементарен критерий, важащ в модата и културизма, но както каза bum_bum, в бойните спортове съвсем не е така.
Емелианенко e жив пример за това, толкова години №1 в ММА, а видът му съвсем не е завиден

Според мен Пулев има голям шанс да победи и ако трябва да залагам, бих го направил за него. Колкото и да се различава мнението ми от масовото. Времето ще покаже дали съм бил прав
.
Емелианенко e жив пример за това, толкова години №1 в ММА, а видът му съвсем не е завиден

Според мен Пулев има голям шанс да победи и ако трябва да залагам, бих го направил за него. Колкото и да се различава мнението ми от масовото. Времето ще покаже дали съм бил прав

jussy666 написа:UFC написа:
Много ми е чудно защо има такива ревностни защитници на паласките и люлеещите цицки??
Естествено ,че му пречат...как да не му пречат?Това е тегло ,което не е активно и съответно пречи.
Кличко е релефен на фибри и това сигурно е случайно,хмм?
А тоя тъп негър изобщо не е уместен пример,щото кой го фане,той го буха...
Нашето момче няма особени шансове срещи Кличко,колкото и да ми е неприятно да бъде така.
Еми аз за това го дадох за пример щото на пръв поглед изглежда внушително,а в действителност почти всеки го бие.Не защитавам ''паласките'' ама това са 110-120 килограма мъже,не са категория перо, че да са суши и жилави.А и кой каквото иска да си мисли,ама според мен големите мускули в страйка пречат защото ''вдървяват'' ръцете(макар и релефен Клично не е толкова здрав физически).

bum_bum написа:В бойните спортове са важни умението, опита, скоростта, усета за дистанция и т.н. на първо място. Физическата подготовка, както и моментната форма също но това че единия е по-мазен, другия по-чист не е критерий по който да познаем кой е в по-добра форма. Нещата опират и до метаболизъм, генетика и кой каква химия ползва ако щеш.

bum_bum написа:Погледни Кубрат от малко по-ранните му аматьорски години и сега. Преди е яко сух, а сега е заформил корем даже. Физиката му е такава, че трудно качва. А за да влезе в категорията в която е сега му трябват 15 и нагоре килограма. Налага му се да яде в повече и да вкара малко HGH. Боксьорите и особено тези в Европа не тренират много с щанги и резултата е на лице. Факт също така е, че тялото се чувства по-добре с малко повече мазнини, отлколкото има нужда за да изглежда така както искаме.
не помня в кой двубой на кличко, но в един сравняваха преди мача телата на 2-мата боксьори и опонента на кличко беше само 2кг +
коментаторът каза, че корема на тоя другия изглежда да е с +10 кг мин, а реално разликата им беше само 2кг.. същият обясни, че това се е дължало, че подобни боксьори са трябвали да качат кг за "тежката категория", включително и мазнини, докато В.Кличко винаги е бил естествено по-големият боксьор и има повече мускули.
генетиката си казва думата тука, ако Кобрата имаше бърз метаболизъм и качваше трудно, с много тренировки щеше да изглежда като Кличко

Кличко се е изправял и срещу противници с неговите размери и пак са му минавали номерата, точно за това е шампион. Ако бях на мястото на кобрата щях да потренирам още някоя година и да изчкам Кличко да се пенсионира

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Нямам претенции да съм разбирател,но според мен Дейвид Хей ще опука Кубрат и наистина е 3 пъти по-бърз и с бързи рефлекси ,камо ли Кличко който доста добре бийнА Хей,макар и веднъж-два пъти да беше разклатен от него.
В бойни спортове с по 3 рунда не е толко страшно да си глиган,дори сигурно има предимства,ама говорейки за професионален бокс с 12 рунда,некакси тия паласки не може да не пречат...не се сещам за някой топ боксьор ,който да изглежда като Емиляненко ?? Butterbean беше некъв огромен дебелак,но не знам какви са му успехите ?
В бойни спортове с по 3 рунда не е толко страшно да си глиган,дори сигурно има предимства,ама говорейки за професионален бокс с 12 рунда,некакси тия паласки не може да не пречат...не се сещам за някой топ боксьор ,който да изглежда като Емиляненко ?? Butterbean беше некъв огромен дебелак,но не знам какви са му успехите ?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Джордж ФОрманjussy666 написа:не се сещам за някой топ боксьор ,който да изглежда като Емиляненко ?
Не съм разбирател хич и аз, но се сетих за него просто

плюс долното
at age 45, he regained the Heavyweight Championship by knocking out Michael Moorer. He is the oldest Heavyweight Champion in history
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
всъщност най-старият взимал титла е на 49 Bernard Hopkins, разбира се негър
иначе и аз тва казвам, че Пулев трябваше да мини първо през povetkin, david hye и други и тогава кличко, хем да остарее, ама явно го дърви пред андреа голям
може би пък и да направи някво чудо, успех, със сигурност ще гледам мача на живо.
иначе и аз тва казвам, че Пулев трябваше да мини първо през povetkin, david hye и други и тогава кличко, хем да остарее, ама явно го дърви пред андреа голям

може би пък и да направи някво чудо, успех, със сигурност ще гледам мача на живо.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Примери толкова много, че външният вид е БЕЗ значение...но явно има доста хора, които въпреки това, гледат основно плочките

Номер едно в UFC(най-силната лига по ММА в света) - Fabricio Werdum

Ето и Overeem, който е с може би най-добрата физика от всички, какво му се случва от далеч по-отпуснатия Brownе(№3 в UFC)

http://www.youtube.com/watch?v=5xZ2d3S7hrY