Честит ДНЕМ ПОБЕДЬI

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Честит ДЕНЬ ПОБЕДЬI

Мнение от Bogat-Beden » 14 Май 2014, 20:25

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:Аз пак да питам, защо ти и твоето семейство емигрирахте в Канада, а не в Русия???

Това какво общо има с 9-ти май 1945г???????????

ами явно ни е интересно,след като и на мен ми направи впечатление..

не е ли по-лесно да се отговори,отколкото да се пита ,що за "стратегия"? :dunno:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Май 2014, 21:05

Bogat-Beden написа:
BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:Аз пак да питам, защо ти и твоето семейство емигрирахте в Канада, а не в Русия???

ами явно ни е интересно,след като и на мен ми направи впечатление..

не е ли по-лесно да се отговори,отколкото да се пита ,що за "стратегия"? :dunno:

Има толкова общо, колкото общо има с убийството на Цезар, подпалването на Райхстага, превземането на Куско, убийството на Кенеди, краят на династията Мин и т.н. Все големи събития в историята :ok: Дано да съм задоволил любопитството.

От друга страна на мен ми е интересно и прави впечетление, че 40 000 български жертви във ВСВ са ви изтрити от познанията. Как ще го коментирате това? Нали ужким сте наредени патриот - родолюбец - патриот - родолюбец ... пък нито един не ги споменава, как така???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 14 Май 2014, 21:44

Ганьо си е ганьовец завинаги - нищо, че вечно се прави на какъвто не е :mhihi:

:mrgreen:

Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 14 Май 2014, 22:26

BMW_POWER написа:
dr.peshev написа:Не знам друг народ,на който така да са му промили мозъка за 50 години , че да си честити деня ,в който губи война! :banghead:

Колега, коао ще коментираш 40 000 български жертви в тази война? По фронтовете само. И тях ли са ти ги изтрили от мозъка?

:bowdown: Пред паметта им!
Колко от тези сънародници са умрели в последните дни,когато се обръщаме срещу Германия?!
99,9% от тези наши сънародници са умрели за България и за осъществяване на националния ни идеал- единна България с Беломорска Тракия,Северна Добруджа и Македония!
Защо си честитите датата на която България загубва войната,исконните си територии и е окупирана от чужда държава! :kuku:
Какво точно чествате на тази дата???! :dunno:
Какво общо имаме ние с нея?! - Нито сме съюзници,нито сме победители във войната!
p.s. С руския народ имаме неделима кръвна и историческа връзка!Те са наши братя и вечна признателност към Русия :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Май 2014, 6:44

BMW_POWER написа:
dr.peshev написа:Не знам друг народ,на който така да са му промили мозъка за 50 години , че да си честити деня ,в който губи война! :banghead:

Колега, коао ще коментираш 40 000 български жертви в тази война? По фронтовете само. И тях ли са ти ги изтрили от мозъка?

Тези жертви не са жертви на нацизма! Поне не преки.
Ако не бяхме застанали на страната на Германия колко щяха да са жертвите??? Половин България...

BMW_POWER написа:

Общото е това, че ти величаеш Русия за тая победа, превъзнасяш се по комунизма (от преди 89-та) и москвичите, заклеймяваш гадните капиталисти, а си емигрирал в Канада :wtf:
Ето това ми е непонятно - защо като ти е било толкова хубаво преди 89-та не си отишъл в Русия, Северна Корея, Китай или някоя друга страна, която би ти предложила същото :dunno:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 15 Май 2014, 8:41

Абе аз вече питах, дали някой от пламенните и защитници е ходил в Русия, ама нещо "не видяха" въпроса май. :dunno:
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 15 Май 2014, 8:52

ineedmoney написа: Царска Русия е тая която ни е освободила ...

Русия не ни освобождава, а ни окупира.

В Чл. 7 и чл. 8 от Санстефанския договор е посочено, че България преминава под руска окупационна aдминистрация, поверена на един руски императорски комисар за период от две години.

Известно е, че Санстефанският договор има предварителен характер и че той е ревизиран в Берлин на 13 юли 1878 г. Чл. 22 на Берлинския трактат намалява времетраенето на руската окупация от „приблизително две години“ на девет месеца и изрично задължава Русия да изтегли всичките си войски от България в рамките на три месеца след изтичането на деветмесечния период.

В българската социалистическа и постсоциалистическа историография този период е наричан „Временно руско управление“, докато в официалните архивни руски документи и в българските дипломатически преписки до 9 септември 1944 г. той е означаван като „руска окупация на България“.

http://www.fakel.bg/index.php?t=2650

Преди войната от 1878 има и друга от 1828, след която НЕ ни освобождава, има и изселвания на българи, като техните места са заемали татари, черкези, турци, цигани.

Брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите” бащата на българската национална революция Георги С. Раковски отпечатва през 1861 г. Повод за нея е постигнатото споразумение между руското правителство и Високата Порта за преселването на българското население от Видинския край в пределите на Южна Русия и размяната му с татарско и черкезко население.

http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=286:2011-04-19-15-10-49&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

- Русия и Турция договаряли ли са се за размяна на българи срещу черкези и татари?
- Имало е договореност между двете империи - Високата порта да приеме кримските татари, след това и черкезите, за да ги ползва като жандармерия у нас. На тяхно място да се изпратят българи, които Русия да ползва като население, което здраво работи.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=398975
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Май 2014, 11:38

_galio_ написа:

прав си, тя започва войната от гледна точка на собствените си геополитически интереси и желанието за контрол над проливите. Използвах термина "освободила" за да ме разбере Е.Димитров. Всички знаем колко спънки прави Русия за ранната евроинтеграция на младата България. :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2014, 13:33

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:

Ако не бяхме застанали на страната на Германия колко щяха да са жертвите??? Половин България...

Koлега, плаши ми се окото :!: Какви са тези жертви? "Преносни"? Хора загинали по бойните полета в битка с германски (нацистки) войници не са "преки" жертви??? Жалко за теб... След още едно поколение дори ще отричате участието на СССР и българските войници във ВСВ. Жалко ...

BMW_POWER написа:

Общото е това, че ти величаеш Русия за тая победа, превъзнасяш се по комунизма (от преди 89-та) и москвичите, заклеймяваш гадните капиталисти, а си емигрирал в Канада :wtf:
Ето това ми е непонятно - защо като ти е било толкова хубаво преди 89-та не си отишъл в Русия, Северна Корея, Китай или някоя друга страна, която би ти предложила същото :dunno:[/quote]

Откъде ги изсмука тези глупости? Къде видя, че се "превъзнасям" по комунизма? Руският народ победи в тази война и това е факт. Факт е, че панетници на Червената армия има из цяла Европа. Факт е, че докато съюзниците го признават, някои форумни лъвове се опитват да преиначат историята. Жалко!

https://www.youtube.com/watch?v=ZHMb2twi_G0

Нямам идея дали го има на английски :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Май 2014, 14:21

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:

Koлега, плаши ми се окото :!: Какви са тези жертви? "Преносни"? Хора загинали по бойните полета в битка с германски (нацистки) войници не са "преки" жертви??? Жалко за теб... След още едно поколение дори ще отричате участието на СССР и българските войници във ВСВ. Жалко ...

Кой ги е пратил по бойните полета? Великия "СеСеСЕРЕ"...
Я направи съпоставка колко жертви са дадени докато сме на страната на нацистите, с тези докато сме на страната на СССР.
И пак да питам ако не бяхме застанали на страната на Германия колко щяха да са жертвите?
Само в Югославия са пленени 400 000 души...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Май 2014, 16:28

ineedmoney написа:
_galio_ написа:

прав си, тя започва войната от гледна точка на собствените си геополитически интереси и желанието за контрол над проливите. Използвах термина "освободила" за да ме разбере Е.Димитров. Всички знаем колко спънки прави Русия за ранната евроинтеграция на младата България. :bchug:

Да бре,русия прави спънки,нашите алчняги правеха спънки,като се продават на всеки,едни на руски интереси,други на американски ,трети на немски,австрийски и прочие,за това сега в България е такъв хаос,имаме сума ти чужди "инвеститори" дето каквото могат взимат,а като нарушат някакви закони,веднага плашат че ще ни изхвърлят от Европа.
Руснаците пък ако искаха да ни купят,ония ,техният началник путин само щеше да каже на някой от олигарсите и са дошли и законно са ни купили...
Просто всичко си е "майтап" и американци,руснаци и европейци се забавляват с нас като с някой тъпанар ,попаднал на луксозен бал във висшето общество,ама скъсан...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 15 Май 2014, 17:00

Е.Димитров написа:Просто всичко си е "майтап" и американци,руснаци и европейци се забавляват с нас като с някой тъпанар ,попаднал на луксозен бал във висшето общество,ама скъсан...

за съжаление, безспорен факт! Няма държавници, които да защитят националния интерес на всички фронтове и когато европа ни подхвърли нещо да гледат първо собствената ни изгода и после европейската, като в същото време алчността им да е в и под нормата
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Май 2014, 19:42

BMW_POWER написа:
българия през 1989 беше почти 9 000 000 жители. Сега я има 7, я не. С какво са виновни руснаците, че два милиона (включително аз и моето семейство) си биха шута? Те ли подписаха всички договори за заеми към Световната банка и МВФ? Те ли ликвидираха всякаква промишленост и земеделие в страната? Те ли създадоха две арабски държави на Балканите? Това ли е твоята представа да благоденствие на народа:

тва МВФ-то е виновно за нашето положение, войните и световният глад :mhihi: У нас политици, НИКОГА, не са крали, никога не са рапзпродавали предприятия,магистрати НИКОГА не са взимали подкуп, полицията и висши ченгета, всички са ангелчета. Всички политици служат 24г не на мафията, мутрите и олигарсите, монополистите, а на МВФ! Затова МВФ-то се ядоса и реши да ни дава пари и да ни иска реформи! Как ще ни искат реформи? Нашата конституция и администрация е най-добрата в света, Хамерика и Германия трябва да я прекопират, с толкова малка администрация и полиция..

тва щеше да е вярно, ако в 28-те членки на ЕС всички бяха на нашето положение, а не в 25 от 28 страни мин.заплата да започва от 500 евро. Малко стана като магерото и космоса ;) който е пътувал на запад, като се върне тука се вижда много добре разликата - българите генерално сме си дивички, все гледаме кого да прецакаме и после дори се чудим що в европа ни гледат презрително.
vld написа:И колкото по скоро се проумее, защо швейцария не е в ЕС, толкова по бързо има някакъв шанс да се ориентираме в правиланата посока.
Нито една от големите сили не и пука какво става на балканите, нито у нас нуто при съседите, единственото което ги интересува е да няма силни държави в този регион.

мне, обърка са, не зависи от нас - спомни си как Станишев и Първанката стягаха протести против НАТО и ЕС, ама някой им наби канчетата :mhihi:
Та исках да кажа, ако спечели юнкер (Jean-Claude Juncker), а е почти сигурно че ще е той, федерализацията ще се ускори, пише в официалната му брошура, че твърдо стои зад федерализацията. Всъщност това е естественият ход на събитията (глобализацията) и обединяването на Eвропа.
Русофилите разбира се ще пищят в стон, но на другите им е писнало от 100 годишна руско-българска "дружба", която всички видяхме до къде доведе.. та западно ориентираните биха предпочели, да сме щат на нова супер държава, "Unated States of Europe" http://www.go-use.eu/en но да има България, отколкото политици да ни продават на знайни и не знайни интереси и нямам предвид само на Русия. С този стандарт и още няколко емигрантски вълни и България изчезва, па вие си говорете за братският народ и тяхната морална висота при бой и прочие.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Май 2014, 20:27

drago_pavlov написа:Кой ги е пратил по бойните полета? Великия "СеСеСЕРЕ"...
Я направи съпоставка колко жертви са дадени докато сме на страната на нацистите, с тези докато сме на страната на СССР.
И пак да питам ако не бяхме застанали на страната на Германия колко щяха да са жертвите?
Само в Югославия са пленени 400 000 души...

A-ха, СеСеСеРе. Странно, но я ми го докажи. Ето няколко от най-известните плакати през ВСВ. Да виждаш сесе или каквото там го наричаш?

http://hnu.docdat.com/docs/index-210908.html

Що се отнася до "какво би станало", имам подобни въпроси. Какво би станало, ако Аспарух се беше качил на лодки и преплувал Атлантика??? Тема за фантасмагории може да се пусне отделна. Да отречеш 40 000 жертви по бойните полета .... не знам с каква дума може да се определи. Ще ти дам един линк. Той определя най-добре:

http://temadaily.bg/publication/4863-%D ... %9B%D0%98/

За мен няма никакво значение кой какво мисли. Лошото е, че се промиват мозъци и никой не пречи на това. Колега, аз не мога да те разобедя, че Съюзниците са стигнали Берлин, докато са спасявали редник Райън. Всеки може да е победител пред РС-то в къщи. На практика обаче нещата стоят иначе. Независимо дали приемаш или не.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Май 2014, 20:43

Колега, за кво се мъчиш. Във Виена си имат паметник, същия на съветскаата армия и надали проблема им е толко голем колкото нашия :mhihi: .....

п.п. Утре след предаване на бтв, ше има пак обяснения, колко умен е тоя нашия народ :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата