възможно ли е да съществува идеална жена
Модератор: Общи модератори
Re: възможно ли е да съществува идеална жена
въпроса е - съществува ли идеалната кола?
и понеже такова животно няма...
и понеже такова животно няма...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе така както няма идеална кола ще намериш 100 пъти по-лесно от идеална жена 

не съм сигурен... искам колата да ми гори малко, да вдига 100 за 2.5 секунди, да вдига 200 за 6 секунди, 300 за 14 секунди... да е евтина, да става за офроуд, да мога да я натоваря с един тон тухли, да вози поне 7 човека...
мисля, че така поставената задача няма решение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:не съм сигурен... искам колата да ми гори малко, да вдига 100 за 2.5 секунди, да вдига 200 за 6 секунди, 300 за 14 секунди... да е евтина, да става за офроуд, да мога да я натоваря с един тон тухли, да вози поне 7 човека...
Има. Jeep-a на Dragtimes.info, къде вече върви почти на едно с GT-R-ите

По темата :

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Pisobella написа:E34 написа:Веднага! Идеалната жена е: ниска, с квадратна глава, само два предни зъба, с малки ръчички и вдетинена! Мога да обясня и защо....
Заинтригува ме ...![]()
Я кажи защо, имам генерално предположение, ама знам ли, може и да бъркам?....
Ниска с квадратна глава, за да можеш да си поставяш бирата върху нея без да падне, с два предни зъба служещи за отварачка, с малки ръчички, за да може всичко което хване да й се струва голямо и вдетинена, понеже децата каквото хванат и си го пъхат в устата

А кажете сега не е ли идеална???!!!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Айде и аз да се разпиша в тази тема. Подреждам ги не по важност ами както ми дойде:
1. Да изглежда добре.
Все пак каквото и да си говорим, всеки търси нещо визуално, което да му допада като форми, цвят и размери. Малцина са хората, които напълно биха пренебрегнали този фактор. Няма универсална формула. За всеки е индивидуално. Един познат се беше влюбил в кон и то с такава захапка, че да ти се додрайфа направо. Приказката с кучето всички я знаем.
2. Да е добър човек и блага по характер.
Може би това е най важното нещо, (поне за мен) което гледам след като ме заинтригува някое момиче. Неща като - злоба, неприязън, постоянно цупене и мрънкане за щяло и нещяло, омраза към всеки и всичко, твърде строга и неспособна да прощава това са все черти, които идеалната жена не трябва да притежава. Една жена трябва да е добричка и нежна.
3. Да е добра домакиня.
Разбира се без това не може. Все пак идеалната жена би трябвало да не е мърла, ами да може да поддържа ред в къщата и да може да готви що годе добре. Ако се очаква да отглежда деца и да се грижи за семейство би трябвало да се справя с хаоса в един дом.
За момента за друго не се сещам. Ако има още добавя.
Поздрави
1. Да изглежда добре.
Все пак каквото и да си говорим, всеки търси нещо визуално, което да му допада като форми, цвят и размери. Малцина са хората, които напълно биха пренебрегнали този фактор. Няма универсална формула. За всеки е индивидуално. Един познат се беше влюбил в кон и то с такава захапка, че да ти се додрайфа направо. Приказката с кучето всички я знаем.
2. Да е добър човек и блага по характер.
Може би това е най важното нещо, (поне за мен) което гледам след като ме заинтригува някое момиче. Неща като - злоба, неприязън, постоянно цупене и мрънкане за щяло и нещяло, омраза към всеки и всичко, твърде строга и неспособна да прощава това са все черти, които идеалната жена не трябва да притежава. Една жена трябва да е добричка и нежна.
3. Да е добра домакиня.
Разбира се без това не може. Все пак идеалната жена би трябвало да не е мърла, ами да може да поддържа ред в къщата и да може да готви що годе добре. Ако се очаква да отглежда деца и да се грижи за семейство би трябвало да се справя с хаоса в един дом.
За момента за друго не се сещам. Ако има още добавя.
Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Lattri написа:...
добре започваме
ето и мойте две приказки
4. Да е умна и начетена. С тъпанари никога не е хубаво няма значение дали са мъже или жени. Освен това трябва да има добра обща представа за заобикалящия я свят, а не "ние сме от космоса".
5. Да е добре поддържана във всеки смисъл на думата. Коса/кожа/нокти/грим и т.н.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Club BMW написа:Pisobella написа:Съмнявам се да излезете с едно мнение по въпроса кое точно е "идеално"...
Ще ми е интересно да видя една формулировка с която всички да сте абсолютно съгласни.
Ако темата е за идеалният мъж, то формулировката е ясна. Идеалният мъж трябва да бъде нещо средно между банкомат и вибратор.
Е, айде сега.
Cyberloner , E34 - малките ръце и това да е вдетинена ми беше убягнало, но вече всииииииичко ми е ясно

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Как беше у вица? "Умна, красива и богата, а и да си пада по мен!"...Сигурен съм, че немалко колеги са имали тази комбинация, и знаят, че това хич не е достатъчно...

Без страх, без спирачка!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Няма ответен удар на колежките, това е радостно, за сега 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Още се опитвам да се оправя от последната греда
Толкова компромиси за нищо. Нямам думи..
Ама аз съм си виновен де, така става, когато човек не послуша шестото си чувство...
По въпроса - за всеки идеално е нещо различно, аз все още си живея с надежда, че ще си намеря моята, пък била тя и не толкова идеална за някой друг...
Успех, колеги, но напоследък е доста трудно да си намериш половинката - качеството на хората падна рязко - и на двата пола!
Това си е мое мнение, но в момента съм малко в хейтърска фаза.. Все пак има надежда

По въпроса - за всеки идеално е нещо различно, аз все още си живея с надежда, че ще си намеря моята, пък била тя и не толкова идеална за някой друг...
Успех, колеги, но напоследък е доста трудно да си намериш половинката - качеството на хората падна рязко - и на двата пола!

Това си е мое мнение, но в момента съм малко в хейтърска фаза.. Все пак има надежда

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Bexim написа:Успех, колеги, но напоследък е доста трудно да си намериш половинката - качеството на хората падна рязко - и на двата пола!![]()
Напълно съгласен, нещо напоследък хората много се бъгнаха, постоянно се лъжем (и аз се включвам под общия знаменател), а нещата са толкова прости, ама ние да си ги усложняваме все...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не сме го забравили кекса колега, но няма да се съглася ,че е най-важното..
Опитай само на тази кълка да лежиш,да видиш колко дълго ще изкарате
Много ми хареса мнението на Lattri,а според мен забравихме-идеалната жена трябва да е вярна- но това ако беше книга, щеше да е на рафта с фантастиката

Нещо като НЛО- всички говорят за това, но никой не е виждал
Опитай само на тази кълка да лежиш,да видиш колко дълго ще изкарате

Много ми хареса мнението на Lattri,а според мен забравихме-идеалната жена трябва да е вярна- но това ако беше книга, щеше да е на рафта с фантастиката

Нещо като НЛО- всички говорят за това, но никой не е виждал
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Bogat-Beden написа:Не сме го забравили кекса колега, но няма да се съглася ,че е най-важното..
Опитай само на тази кълка да лежиш,да видиш колко дълго ще изкарате![]()
![]()
Аз съм вече 8 години на тая кълка( не само де) и карам без проблем.
Колегата е абсолютно прав особено ако са млади хората си треа редовен кекс без задръжки.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Vra4anin написа:
Правилни попадения, нещата които изредихте и двата са прекрасни, но забравихте да споменете най-важното, а именно - СЕКС.
Не съм много сигурен, ако гаджето ти е начетена, красива, пекана, оправна, гони кариера и т.н би ли я оставил само щото секса е рядък или кофти? Иначе и Меган Фокс да е, в кръвта на мъжете е да се заглеждаме по други (и не само)

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд