Зимна кола до към 5 бона.
Модератор: Общи модератори
Re: Зимна кола до към 5 бона.
Що не погледнеш и Паджеро ? Ако искаш може и с десен волан - за 4-5к ще вземеш доста сносен..Доста здрави и проходими джипки са - ако е бензин ще сложиш газ, а дизела харчи 10-11 градско..с хубави гуми е като танк
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Borymeckata написа:Варшавата поне ще бъде евтина за ремонт... Ама май само купето е Варшава, шасито е текезесарка ГАЗ 69. Вие още малко ще ме качите на Уилис от войната... Или Виетнамка. ...
Е, Сузуки Игнис ми беше сериозното предложение, Варшавата я заеби тва си е екзотика ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
То баси темата стана. От Х3 и ждипка за 5 бона, накрая с голф 2 1.6 дизел.... Мноо ми е интересно накрая кво ще земеш. Земи си едно 318 е30 комби със шпер, поне да ти е кеф кат си караш/дрифтиш... бах го тфа предно азз.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Не съм писал нищо за "джипка", Колега. Само че предпочитам фул-тайм 4х4, но не е задължително. Е30 изобщо не ми предлагайте, даже и на майтап. За Игниса - защо не, разглеждам обявите...
Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
KPETEH написа:Земи си едно 318 е30 комби със шпер, поне да ти е кеф кат си караш/дрифтиш... бах го тфа предно азз.
Явно си пропуснал това мнение

Borymeckata написа:Както казах - искам само да пътувам спокойно при всякакви условия, не да доказвам шофьорските си умения или нещо друго. Е30 (324d, тройния стоп) съм карал преди 20 години и още тогава се заклех - никога повече. Да ме прощават феновете на модела, но тази кола съчетава всичко, което НЕ ИСКАМ - тежка, тромава, скъпа експлоатация и поддръжка, пълен мъртвец на пътя, ниска, тясна, вътре не можеш да вкараш телевизор, дори новите зимни гуми ги съсипва за 1 месец и на снега не може да тръгне, а ако пък случайно тръгне - се върти като пумпал... Това са лични и преки впечатления от 3 години "ходене по мъките", държа да отбележа.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Не бре не съм. Аз също имам 324д от 6 години и нямам впечатленията на автора и не искам да го убеждавам, та затова му казвам за лекото м40, каквото карам от 7 години и за мен това е супер проходима кола, ама нали се тръгна от лачени 4х4, та за тфа си затраях. Ама пред опастността да вземе голф 3 пред е30 някак си не се въздържах...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Borymeckata написа: Егати кършовете - на по 300 000 километра и още държат...
Моя е на 400 000 по километраж ама преди това колко е въртян той си знае

Не ги разбирам хората дето викат вземи си бмв като то не става за нито 1 от изброените аграрни дейности за които ще се ползва

- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
То хубаво стана въпрос за Голф 3 Синхро ... ами тогава що не направо един Пасат Синхро - още по-стабилен и от Голфа, печката влиза гаранция
и Синхротата доста често са комбинирани със бая стабилни мотори, които в комбинация с една газова удрят златната среда разход - вървеж
http://www.cars.bg/c712502 още една японска екзотика
http://www.cars.bg/c722805 G60 комби
Други, за които се сетих са Старото Чероки, Форд Маверик, някой запазен Нисан Патрул за 3-4000 лева, Нисан Терано, Исузу Трупър - http://www.cars.bg/c522697

http://www.cars.bg/c712502 още една японска екзотика
http://www.cars.bg/c722805 G60 комби
Други, за които се сетих са Старото Чероки, Форд Маверик, някой запазен Нисан Патрул за 3-4000 лева, Нисан Терано, Исузу Трупър - http://www.cars.bg/c522697
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power

Важно е печката да не пътува на стоп

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Аз цела къща построих с тия бмв-та и то там дето няма асфалт, а то не беха бетонобъркачки, цименти, пясък, варови разтвори, врати, паркет, хладилници, печки, летви по 4 метра, профили по 6 метра, керемиди, хидроизолации, ама голфа е колата... вие знаете най-добре. чък от копчето... 

имам приятел с около 10 сервиза в страната, питам го най-здравата кола? вика honda crv от по-старите, масло може да няма, някоя част да липсва, обаче умиране няма
а и са комфортни, широкички.. 50 е36-ки м3 не бих избрал пред каквото и да е кола, само да е по-голяма 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Kroki написа:Опел фронтера мислил ли си?
+1 Една позната кара такава, скри ми шапката през какви ями се минава с това нещо

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
четете я тая тема цялата преди да пишете
човека иска фул тайм 4х4, а фронтерата и други такива кофтори са парт тайм!
човека иска фул тайм 4х4, а фронтерата и други такива кофтори са парт тайм!

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Абе и като да са парт тайм, то те могат да станат 4х4 с едно леко натискане на ръчката.
Аз не разбрах на витарата какво не ти харесва? Като и паднат задните седалки може и хладилник да качиш от зад. Евтина е не харчи много, единствения минус и е комфорта.. Ама ако не бързаш си 6 и няма да те остави на пътя никъде.
За да може да покрие изискванията автомобила който тръсиш трябва да е от следните категории:
- широко разспространен - евтини части
- бензинов - по евтина подръжка и по надежден
- Малък двигател да е по евтино като разход
- 10+ години за да се хванеш в 6к
- щом ще е в зима е хубаво да е 4х4 -
Колите които отговарят на тези критерии са - VW, Audi, Subaro, Suziki,
Безспорния фаворит в тази категория е Вагена, като най-близо до сердцето на българина и най-широко разспространен.ю
Ако ше залиташ към джип, определено няква малолитражка на сузуки или хонда. ХР-В съм чувал че е дърво, освен това е двуврата..
Аз не разбрах на витарата какво не ти харесва? Като и паднат задните седалки може и хладилник да качиш от зад. Евтина е не харчи много, единствения минус и е комфорта.. Ама ако не бързаш си 6 и няма да те остави на пътя никъде.
За да може да покрие изискванията автомобила който тръсиш трябва да е от следните категории:
- широко разспространен - евтини части
- бензинов - по евтина подръжка и по надежден
- Малък двигател да е по евтино като разход
- 10+ години за да се хванеш в 6к
- щом ще е в зима е хубаво да е 4х4 -
Колите които отговарят на тези критерии са - VW, Audi, Subaro, Suziki,
Безспорния фаворит в тази категория е Вагена, като най-близо до сердцето на българина и най-широко разспространен.ю
Ако ше залиташ към джип, определено няква малолитражка на сузуки или хонда. ХР-В съм чувал че е дърво, освен това е двуврата..

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Имам голф 2 синкро с вискомуфа за задното предаване , АBS и клима и зимата си е удоволствие да го караш , с 15 цола джанти и трябва да има много сняг , за да го спре ! Мотора е 1.8i 98кс . За здравината няма смисъл да споменавам...
Има също кънтри със същия мотор , но с по-голям просвет и усилено окачване , но кънтрито не знам дали ще влезе в бюджета ?
Има също кънтри със същия мотор , но с по-голям просвет и усилено окачване , но кънтрито не знам дали ще влезе в бюджета ?