Избор на автомобил..? - e36 318is
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Избор на автомобил..?
Колата е прилична, но много постничка от към оборудване. Не че не може да се понакичи, но ще си е забавление.
Re: Избор на автомобил..? - e36 318is
Има парктроник хахаха
Иначе мисля да и сложа подлакътник, борд комп, волана да сменя и като за начало това. Чудя се ако и сложа мулти волан дали автопилота ще работи или при е36 не е plug and play? 

..Bayerische Motoren Werke..

Съдейки по този волан е пона на 500к . Лошото е, че като тръгнеш да я продаваш по спешност, едва ли ще и вземеш и половината пари. Инак със здраве да си я караш, според мен ще се откажеш от идеята да я продаваш 

Не Мы такие, Жизнь такая
stefanoff написа:Съдейки по този волан е пона на 500к . Лошото е, че като тръгнеш да я продаваш по спешност, едва ли ще и вземеш и половината пари. Инак със здраве да си я караш, според мен ще се откажеш от идеята да я продаваш
Къде съм написал, че ще я продавам? Това ми е първото бмв и изобщо не се замислям за продажба и цена след време

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Важното е ти да си доволен, хората нека говорят, карай си колата и да не ти пука 

only rear wheel drive
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Странно запазен цвят за толкова години. Или е боядисвана или много гледана. Обикновено много гадно избелява от слънцето. Волана го сменяй и без тва са без пари и давай газ. И на 500к да е тва е бая як матор.
- Boraka92
- Потребител
-
- Кара: '00 E39 530i
- Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия
Само на мен ли ми се струва, че тая кола поне на външен вид за 3000 лв. си е направо кукла. Честита да ти е колега, много километри с усмивка на уста да й врътнеш ! Сега с тоя волан е ясно, че поне едно 250-300к е минала и най-вероятно е пребоядисвана ама пука ти на жилетката.
Колата и според мен е боядисвана, което от една страна е добре... Все пак не е нова и боята избелява с времето, а тази боя изглежда доста свежа. Само на връщане от София до Русе на 2-3 пъти камиони ми хвърлиха малки камъчета и станаха дупки по боята на места.
Колата е 1995г. и се чудя дали със сигурност е със М42 или може и да е със М44
На таблото показва 260000км, не знам колко е върната ако гледаме волана, но и все тая. Да ме радва още пък километрите за 20 годишна кола не са най-важното според мен
Благодаря ви за пожеланията и съветите 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
M-coupe написа:Къде съм написал, че ще я продавам? Това ми е първото бмв и изобщо не се замислям за продажба и цена след времеКолата адски много ме радва, още не мога да и нарадвам даже
Не разбирам, защо все някой трябва да ми обяснява колко съм се набутал и само такива истории(включителни и 90% от приятелите ми
). Колата ми харесва и това е, че за приятелите ми била скъпа и не толкова хубава слабо ме вълнува...
Колега.... свиквай

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M-coupe написа:Колата е 1995г. и се чудя дали със сигурност е със М42 или може и да е със М44
VIN! - http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
You said: "Time will change!" What if it changes you?
M-coupe написа:stefanoff написа:Съдейки по този волан е пона на 500к . Лошото е, че като тръгнеш да я продаваш по спешност, едва ли ще и вземеш и половината пари. Инак със здраве да си я караш, според мен ще се откажеш от идеята да я продаваш
Къде съм написал, че ще я продавам? Това ми е първото бмв и изобщо не се замислям за продажба и цена след времеКолата адски много ме радва, още не мога да и нарадвам даже
Не разбирам, защо все някой трябва да ми обяснява колко съм се набутал и само такива истории(включителни и 90% от приятелите ми
). Колата ми харесва и това е, че за приятелите ми била скъпа и не толкова хубава слабо ме вълнува...
Ми още в първото мнение си писал, че ти трябва кола за 6 месеца, след това ще я продаваш и ще заминаваш в чужбина

Не Мы такие, Жизнь такая
Ситуацията от 1вия пост до сега се промени много пъти
Във момента ми се налага да карам колата много повече от колкото предполагах, че ще ми е нужна... За продаване към този момент не мисля. Разход ми дава нещо от сорта на 12/100 смесен, което ми се струва доста (Русе не е толкова голям град, а и извън града я карам)
при положение, че не и давам много газ и не ходя да я въртя и такива работи. Днес забелязах, че на празен ход ми показва към 5/100
или някъде има проблем или и аз не знам. Почвам вече да се замислям за филма със ГИ, но ако има проблем в колата със разхода на бензин предполагам първо него трябва да оправя и после ако ще слагам газ да слагам 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
темата е приключена,честито на колегата за колата и приятно
ровене и писане вече е те тук
viewforum.php?f=8
ровене и писане вече е те тук
viewforum.php?f=8

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.