Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!

Мнение от acer » 18 Дек 2014, 21:12

Jordana написа:Напълно съгласен :yes: че германците предпочитат бели хора да им чистят къщите кенефите и офисите , да бачкат в строителството или обслужват егото им за 8 евра на час .
Вместо анадолски турци , африкански негри и азиатци . Парите не миришат а работата е подходяща да се върши от новите членки на EU

кой за квото е учил, кой за квото е учил ;)
Германия първи махната визите за нашите вишисти.. привличат нашата интелигенция и ни оставят.. другите :mhihi:
имам познат дето е 86 набор инженер в бмв с ТУ, та така.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Дек 2014, 22:20

b.bonev написа:
Фиделе вчера яко хейтна "блядовете" днеска много ги обичаш...
Опитай се да отгатнеш по твоята логика, Те какво мислят за нас...

Аз правя огромна разлика между обикновените блядове и техните "вождики".
Първите се отнасят определено към нас, като към братя, а вторите имат огромното желание да ни ограбят чрез верни подставени лица, като Румен Овчаров, Сашо Дончев, Валентин Златев и др.
С мой колега пътувахме транзитно през Москва и не искам да си спомням арогантното поведение на този, който можеше да ни издаде виза да се разходим из Москва. Отгоре на всичкото беше и някакъв гаден мелез с монголоидни черти. След 5 минутен разговор на перфектен руски език ми стана ясно, че този боклук няма да ни издаде еднодневни визи и си останахме в транзитната зала.
Понеже тука ме ръчкат за изказванията ми искам да попитам въпросните русофилчета знаят ли на какви унижения са подложени някои български граждани при издаването на руски визи и как се държат служителите от посолството им?
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 18 Дек 2014, 22:50

Фидел Кастро написа:Понеже тука ме ръчкат за изказванията ми искам да попитам въпросните русофилчета знаят ли на какви унижения са подложени някои български граждани при издаването на руски визи и как се държат служителите от посолството им?

Според мен е малко, каквото повикало такова се обадило! Много ама много сме грешни пред братята. Просто се чудя как още не са преименували "болгарский перец" на нещо друго :banghead: Да верно е, че "вождовете" им имат друга политика спрямо нас, но те се менят, а ние сме най-големите тъпанари, че така си обърнахме гъза към американците. Днес слушах Путин, ами евала на човека....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Дек 2014, 22:58

Били сме грешни!!! Няма думи, те ни ебаха мамата и няма отърване още 50 години. Няма по-голямо зло в последните 60 години, което да ни е ударило пряко. Въпреки всичко са добре дошли и им се ближе гъза дори до обикновения турист. Що не съм чул за нещо такова при българин, който е там.
Последна промяна alekangg на 18 Дек 2014, 23:00, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Дек 2014, 22:59

Фидел Кастро написа:обикновените блядове

тоя па тъпизъм откъде го изкопа... сигурно от торбата с перфектния ти руски...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 19 Дек 2014, 0:17

Ако ви е интересен един нов(друг) поглед, върху историята и бъдещето на нефта, прочетете статията:
http://investoracademy.blogspot.com/201 ... st_18.html
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2014, 0:45

Неизчерпаем нефт, наистина интересно. Какво са мислили толкова години учени и всякакви други анализатори ... да се чуди човек :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Дек 2014, 9:37

Това е много стара информация , проучвани са стари нефтени кладенци в Тексас изчерпани в началото на ХХ век и се оказало че има възстановяване на добива.Колко обаче добиват от такива кладенци незнам ,и изобщо някъде добива ли се така .Конвенционалните световни запаси от нефт са изчерпани на около 40% в момента .Отделно синтетичния бензин вече е тук , в резервоарите на колите . Огромен завод за такъв бензин е построен и работи - точно където е петрола - близкия изток .Това е напълно екологично синтетично гориво което няма вредни емисии като конвенционалните . Може да се получава от природен газ по една от технологиите .То и сега предполагам че около 10% от горивата в европа са с био или синтетично компонента .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2014, 15:27

6% у нас

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Дек 2014, 18:15

От няколко дни френската компания E.Leclerc продава по бензиностанциите в Испания нафта на 0,99 евро и по 1,09 евро за бензина, явно може да падне. В Бг сме далеч от тези цени..

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2014, 23:43

от утре дизела пада с около 10ст. - ОМВ 2,13лв/л, ако сложиш карти, отстъпки, талони и т.н няма да сме много далече от тези цени

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Дек 2014, 23:56

Ше го ева, днес тъкмо напълних за 2.36 на Шел. :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 20 Дек 2014, 0:39

© написа:от утре дизела пада с около 10ст. - ОМВ 2,13лв/л, ако сложиш карти, отстъпки, талони и т.н няма да сме много далече от тези цени

Ще изчакам малко като стане под два кинта ще заредя :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Дек 2014, 0:51

Днеска заредих на 2.13 на ОМВ Поликраище..бях доста изненадан от факта, че е такава цената, защото само в Стара Загора от 2 месеца насам беше подобна, а навсякъде другаде - 2.30, 2.33, 2.35, 2.36.
Имам и карта за отстъпка 4 стотинки и на 2.09 се ядва..обаче имам и оферта на 1.70 от същата бензионстанция през едни фирми и докато не падне до тая цена, ще съм недоволен :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Дек 2014, 0:55

Хаос написа:
Фидел Кастро написа:обикновените блядове

тоя па тъпизъм откъде го изкопа... сигурно от торбата с перфектния ти руски...

Пази Боже, сляпо да прогледне... :confused:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата