Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!
Модератор: Общи модератори
Re: Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!
Jordana написа:Напълно съгласенче германците предпочитат бели хора да им чистят къщите кенефите и офисите , да бачкат в строителството или обслужват егото им за 8 евра на час .
Вместо анадолски турци , африкански негри и азиатци . Парите не миришат а работата е подходяща да се върши от новите членки на EU
кой за квото е учил, кой за квото е учил
Германия първи махната визите за нашите вишисти.. привличат нашата интелигенция и ни оставят.. другите
имам познат дето е 86 набор инженер в бмв с ТУ, та така.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
b.bonev написа:
Фиделе вчера яко хейтна "блядовете" днеска много ги обичаш...
Опитай се да отгатнеш по твоята логика, Те какво мислят за нас...
Аз правя огромна разлика между обикновените блядове и техните "вождики".
Първите се отнасят определено към нас, като към братя, а вторите имат огромното желание да ни ограбят чрез верни подставени лица, като Румен Овчаров, Сашо Дончев, Валентин Златев и др.
С мой колега пътувахме транзитно през Москва и не искам да си спомням арогантното поведение на този, който можеше да ни издаде виза да се разходим из Москва. Отгоре на всичкото беше и някакъв гаден мелез с монголоидни черти. След 5 минутен разговор на перфектен руски език ми стана ясно, че този боклук няма да ни издаде еднодневни визи и си останахме в транзитната зала.
Понеже тука ме ръчкат за изказванията ми искам да попитам въпросните русофилчета знаят ли на какви унижения са подложени някои български граждани при издаването на руски визи и как се държат служителите от посолството им?
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Фидел Кастро написа:Понеже тука ме ръчкат за изказванията ми искам да попитам въпросните русофилчета знаят ли на какви унижения са подложени някои български граждани при издаването на руски визи и как се държат служителите от посолството им?
Според мен е малко, каквото повикало такова се обадило! Много ама много сме грешни пред братята. Просто се чудя как още не са преименували "болгарский перец" на нещо друго
Да верно е, че "вождовете" им имат друга политика спрямо нас, но те се менят, а ние сме най-големите тъпанари, че така си обърнахме гъза към американците. Днес слушах Путин, ами евала на човека...." Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Били сме грешни!!! Няма думи, те ни ебаха мамата и няма отърване още 50 години. Няма по-голямо зло в последните 60 години, което да ни е ударило пряко. Въпреки всичко са добре дошли и им се ближе гъза дори до обикновения турист. Що не съм чул за нещо такова при българин, който е там.
Последна промяна alekangg на 18 Дек 2014, 23:00, променена общо 1 път
Фидел Кастро написа:обикновените блядове
тоя па тъпизъм откъде го изкопа... сигурно от торбата с перфектния ти руски...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ако ви е интересен един нов(друг) поглед, върху историята и бъдещето на нефта, прочетете статията:
http://investoracademy.blogspot.com/201 ... st_18.html
http://investoracademy.blogspot.com/201 ... st_18.html
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Неизчерпаем нефт, наистина интересно. Какво са мислили толкова години учени и всякакви други анализатори ... да се чуди човек 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това е много стара информация , проучвани са стари нефтени кладенци в Тексас изчерпани в началото на ХХ век и се оказало че има възстановяване на добива.Колко обаче добиват от такива кладенци незнам ,и изобщо някъде добива ли се така .Конвенционалните световни запаси от нефт са изчерпани на около 40% в момента .Отделно синтетичния бензин вече е тук , в резервоарите на колите . Огромен завод за такъв бензин е построен и работи - точно където е петрола - близкия изток .Това е напълно екологично синтетично гориво което няма вредни емисии като конвенционалните . Може да се получава от природен газ по една от технологиите .То и сега предполагам че около 10% от горивата в европа са с био или синтетично компонента .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От няколко дни френската компания E.Leclerc продава по бензиностанциите в Испания нафта на 0,99 евро и по 1,09 евро за бензина, явно може да падне. В Бг сме далеч от тези цени..
от утре дизела пада с около 10ст. - ОМВ 2,13лв/л, ако сложиш карти, отстъпки, талони и т.н няма да сме много далече от тези цени
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ше го ева, днес тъкмо напълних за 2.36 на Шел. 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
© написа:от утре дизела пада с около 10ст. - ОМВ 2,13лв/л, ако сложиш карти, отстъпки, талони и т.н няма да сме много далече от тези цени
Ще изчакам малко като стане под два кинта ще заредя
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Днеска заредих на 2.13 на ОМВ Поликраище..бях доста изненадан от факта, че е такава цената, защото само в Стара Загора от 2 месеца насам беше подобна, а навсякъде другаде - 2.30, 2.33, 2.35, 2.36.
Имам и карта за отстъпка 4 стотинки и на 2.09 се ядва..обаче имам и оферта на 1.70 от същата бензионстанция през едни фирми и докато не падне до тая цена, ще съм недоволен
Имам и карта за отстъпка 4 стотинки и на 2.09 се ядва..обаче имам и оферта на 1.70 от същата бензионстанция през едни фирми и докато не падне до тая цена, ще съм недоволен
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Хаос написа:Фидел Кастро написа:обикновените блядове
тоя па тъпизъм откъде го изкопа... сигурно от торбата с перфектния ти руски...
Пази Боже, сляпо да прогледне...