Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

Мнение от armani78 » 07 Мар 2015, 0:59

Сега гледам късните новини и кво да видя? Този англичанина дето уби момче в София с нож му дали 4 години затвор??? :shock: Тълпата в съда избухна,брата на убитото момче реве и не може да повярва...Добре де,аз ако бях на местото на брата,щях да попитам съдията в прав текст:Аз ако го убия този,ще ми дадете ли и на мен 4 години? Мисля че всеки би го убил заради брат си ,пък ще го лежа 4 години с КЕФ! И да,трябва да има смъртно наказание,защото много от убииците са рецидивисти и ако бяха убити навреме нямаше да имат втори шанс за крими прояви.Какъв е тоя измислен доживотен затвор??Та тия гниди ще ги храним докато умрат,а в същото време хора Българи изпаднали в немилост и стари хора ходят по кофите за боклук,а затворника ще ми спи на топло и ще яде закуска,обед и вечеря? Това нормално ли е? За убииства и тежки престъпления-СМЪРТНА присъда!!! Циганите са си гниди за мачкане и това не подлежи на коментари. :bang: :bang:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 07 Мар 2015, 1:20

Едва ли заради евентуално циганско неподчинение са му дали само 4 години на Англичанина :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 07 Мар 2015, 20:07

http://fakti.bg/krimi/134036-ubiecat-na ... taplenieto
Ей няма ,няма и се сещам.От онзи ден ,само при мисълта ....и в мен избухват смесени чувства на ГНЯВ,ЯРОСТ,БЕЗСКРУПУЛНОСТ .................На предишните протести бях на първите редици.
Ей рая сме.Европейска подлога.Коне с капаци, с мишешки сърца.Те се гаврат с нас ,а ние мълчим и търпим.Поредния млад човек си замина,а костюмарите с лъскавите дрешки седят и се смеят от трубината..................С мазен и горделив поглед се бият в гърдите:"заловихме го" .Само смъртни присъди с мъчения ,за да подобен тип деяния.
Някой написа по горе-"нека да се надигнем".Хайде!!!Само че на първите редици сме хората с окървавените глави ,а от зад са сеирджиите. Всеки живее в страх ,защото предателите са много................................Спирам ,защото ръцете ми треперят..........
И няма цигани,българи или турци...............око за око,зъб за зъб,ръка за ръка,душа за душа.Безпощадно клане за такива деяния.И без това сме много на тази земя,трябва да се чисти некачествения ДНК материал.

:OT: П.П.Днес слизам до мазето............. и пред вратата -спринцовка с кафява течност.Не беше масло.Чист хероин си беше.Пъпа на Лозенец....................Виждаш го .Трепеш го.Лежиш го,но поне си предотвратил неговите действия за напред(изнудване,изнасилване,грабежи,убийства)
Последна промяна bumer530 на 08 Мар 2015, 0:12, променена общо 1 път
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 07 Мар 2015, 22:30

bumer530 написа:http://fakti.bg/krimi/134036-ubiecat-na-veronika-opital-da-tegli-pari-ot-kartata-i-vednaga-sled-prestaplenieto
Ей няма ,няма и се сещам.От онзи ден ,само при мисълта ....и в мен избухват смесени чувства на ГНЯВ,ЯРОСТ,БЕЗСКРУПУЛНОСТ .................На предишните протести бях на първите редици.
Ей рая сме.Европейска подлога.Коне с капаци, с мишешки сърца.Те се гаврат с нас ,а ние мълчим и търпим.Поредния млад човек си замина,а костюмарите с лъскавите дрешки седят и се смеят от трубината..................С мазен и горделив поглед се бият в гърдите:"заловихме го" .Само смъртни присъди с мъчения ,за да подобен тип деяния.
Някой написа по горе-"нека да се надигнем".Хайде!!!Само че на първите редици сме хората с окървавените глави ,а от зад са сеирджиите. Всеки живее в страх ,защото предателите са много................................Спирам ,защото ръцете ми треперят..........
И няма цигани,българи или турци...............око за око,зъб за зъб,ръка за ръка,душа за душа.Бязпощадно клане за такива деяния.И без това сме много на тази земя,трябва да се чисти некачествения ДНК материал.

:OT: П.П.Днес слизам до мазето............. и пред вратата -спринцовка с кафява течност.Не беше масло.Чист хероин си беше.Пъпа на Лозенец....................Виждаш го .Трепеш го.Лежиш го,но поне си предотвратил неговите действия за напред(изнудване,изнасилване,грабежи,убийства)

:yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 07 Мар 2015, 22:44

larbi написа:Едва ли заради евентуално циганско неподчинение са му дали само 4 години на Англичанина :mrgreen:

Аре стига си защитавал циганите, че дразниш вече! http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4641009 ето още едно убийство от цигани днес :kuku: :censored:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 07 Мар 2015, 23:26

M-coupe написа:
larbi написа:Едва ли заради евентуално циганско неподчинение са му дали само 4 години на Англичанина :mrgreen:

Аре стига си защитавал циганите, че дразниш вече! http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4641009 ето още едно убийство от цигани днес :kuku: :censored:

Аз съм последният човек който ще тръгне да защитава циганите. Разбра ли ме? И ако си ме разбрал, кажи ми какво са виновни циганите за това че са дали само 4 години на Англичанина за убийство? А?

Циганите са такива и си правят каквото си искат защото са оставени да си правят каквото си искат. Същите тези които са наредили на Англичанина за убийство да му бъдат дадени само 4 години са наредили и в България да се оставят циганите да си правят каквото си искат. Проблема не е в циганите - ето това не можетте да го разберете. Проблема С циганите се решава много бързо със репресивни превантивни мерки + ефективни, бързи и продължителни присъди за всяко престъпление. Нормална реакция е да се озверим към циганите щото убиват, крадат и изнасилват безнаказано. Обаче не се замисля никой къде се корени проблема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 08 Мар 2015, 0:00

Е.Димитров написа:
GRIPEN написа:Я кажи една държава, в която един вид са се "оправили", и няма нито една кражба, грабеж, или убийство?

Япония!

Ясно, това ще да е държавата без полиция, прокуратура, съд и затвори.....Благодаря за информацията! :winky:

doomy525 написа:Според мен този наистина след стабилен бой е признал нещо, което има голяма вероятност да не е извършил, а защото просто тиквата е наредил днес да хванат някого. Има го и другия вариант - наистина да си е така.
....

Нали се сещаш, че като заведеш разследващите на съвсем различно място, не това на което е станало престъплението, и покажеш къде си хвърлил вещите, които си отнел при убийството, пък и това с което си убил, няма как някакви други, външни хора, освен този, който е извършил престъплението, да знаят подобни подробности...

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 08 Мар 2015, 0:27

Проблемът е, че мангалите нямат страх. Това, че ще бъде осъден на някоя друга годинка тях явно не ги стряска. От възрастните хора знам, че човек не се бие, нещата стават с говорене. Биеш животните, защото те не те разбират.. Явно с тия трябва да се процедира по-друг начин. Бой :bang: докато не го настаниш в инвалидна количка за цял живот и след известна такава бройка съм сигурен, че ще станат тихи като тревата. Едно време като вършееха скинарите, не помня да е имало толкова смъртни случаи и волности от тяхна страна.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 08 Мар 2015, 0:51

GRIPEN написа:
Е.Димитров написа:
GRIPEN написа:Я кажи една държава, в която един вид са се "оправили", и няма нито една кражба, грабеж, или убийство?

Япония!

Ясно, това ще да е държавата без полиция, прокуратура, съд и затвори.....Благодаря за информацията! :winky:

+1
+ Грузия,Казахстан ............момчетата,който изпълняват военна служба имат правомощията на полицията.В 20:00 часа излизат караулите по кръстовищата.На всеки ъгъл по трима(гръб в гръб)с АК-47............и автоматите не са на рамо,а се държат в ръце.Минаваш в 3 часа през нощта по улиците и няма пияни и наркомани.БМВ е39 е на цена 15 "долара".Всичко кара лади,но на 86 стотинки гориво...............И го питам в таксито-"имали престъпност тука?",а той:"брат............, по добре си ходи в Европа,че тук килиите са 1.5м високи".............. .Нощния живот е като при нас ..........Луд купон,само ЧЕ МАЛКО ПО УМЕРЕН .Кражба на чистачки.......члена е 1-3,употреба на наркотици 3-5.
Всеки от нас е гледал лудия с Е34 ката от Грузия -да ама присъдата му е 5 години.Това са страни ,в който можеш да правиш това което си поискаш,но си ПЛАЩАШ СПРАВЕДЛИВО...............Сингапур-кражба на банкова сметка-смъртна присъда.
И пак казвам:няма българи,турци,цигани...............всички сме равни и при това равенство има грешки на некачествен ДНК -а материал,който трябва да се чисти.Май забравихме за сестрите Белнейски............или http://www.mediapool.bg/prisadata-na-ob ... ...........роми,българи,турцииии-кой-кой...........6 години затвор за убийство на дете =употреба на наркотици в Грузия или безразсъдно шофиране БЕЗ ЖЕРТВИ........Искахме Европа-ето Европа................Разграден двор и маниполации........
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Мар 2015, 1:36

Аз далече не съм почитател на ромите, но пък "генерализирането" e грешно ;)
Не всички роми са убийци, не всички са и крадци, сред тях има млади и нормални хора които искат да се развиват, но нямат тази среда.. то българите я нямаме, какво остава за тях.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Мар 2015, 2:04

Е той Саркози го каза ама кой да слуша ," Само Хитлер може да интегрира циганите , няма как да интегрираш хора които живеят в родово-общинен строй и отказват да полагат каквито и да било усилия ".Никола Саркози
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Убиха брутално младо момиче за 400лв. ДО КОГА?

Мнение от steeN » 08 Мар 2015, 3:02

Както се вижда Хитлер не само, че не успя, а им даде още причини да се чувстват "дискриминирани".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 08 Мар 2015, 3:09

Бе,циганин,циганин,но чак и полицията ги страх от тях! Не може да го хващаш да реже дърва в гората и да го пускаш,да му върнеш резачката и на въпроса-защо му я връщаш,да ти казва че трябвало да го остави гладен иначе! :kuku: Не може да им звъниш,че в съседната къща се краде нещо и да ти казват,че работят от крава на горе! Е,слон ли да се краде?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Мар 2015, 11:25

Поправете заглавието на за 25 лв.
Вярно, че бай манго не е знаел колко пари е имала, но в крайна сметка за толкова я е...е извършил деянието.

Бая мангали познавам, има някои свестни честно казано, но са единици. Повечето са ми казвали открито, че няма какво да правят и как да не крадат като иначе трябвало да умират от глад. Някои са били по-смели в изказванията си и съм чувал дори това, че ако се налага ще убиват за пари. :kuku:
Имам бая познати и приятели полицаи. Бай манго вече няма страх от тях, а таи само омраза. Не се страхуват защото знаят, че имали права. Скоро един случаи в едно населено място близо до Казанлък, съвсем близо и до където се е подвизавал тоя заслужаващ само смъртна присъда в момента. Собственик на земеделска земя се обажда на 112, че в в нивата му някакви му крадат лавандулата. Отиват ченгетата и започват разправиите, тези чували на кой са, какво правят и т.н. в крайна сметка да не обяснявам подробно защо ги пускат, но истината е, че просто нямаме закони, а не само в липсата прилагането и на малкото съществуващи. Особено за бай мангал. Та едната циганка започва да се репчи на полицая с много наглите думи "че нямало какво да и направи и нищо не можел защото тя имала права" с още куп простотии и докато вървят в колона той изнервен от всичкото и набива един здрав шут в задника(тя е последна в колоната)и тя се отлепя от земята чак и оная пада на земята. Разбира се другите четири скокват да се викат и крякат там, но той замазал положението, че се е спънала и паднала. :mhihi: Ако обаче беше направил нещо повече, онези за пет срещу думите на двама полицаи и нали се сещате какво щеше да стане след това? Наказания, може и уволнения и всичко това защото мангалите се държат нагло дори с органите на реда и имат чувство за безнаказаност, а полицая реално нищо не може да им направи. Само бой го оправя това племе и едно време имаха страх само от това.
След 20 години това ще бъде страшно вече и тези престъпления все повече ще зачестяват защото те се множат и стават все повече и повече гърла за социални помощи, които ако не дойдат от някъде или не са им достатъчно, просто ще тръгнат наред да колят за пари.
Та не се ли върне смъртното наказание за такива престъпления, нищо не може да се промени. Мангалът дори му изнася цял живот да лежи в затвора, там е добре сравнимо с мястото, където иначе би живял, дори храната е по-хубава, даже и ток има, забавления, всичко ще му е ок. Той ще вижда това горе-долу както ние луксозен хотел, а закона ще го праща там за наказание. :clap:
Може да не е хуманно, но друг начин не виждам аз поне.
И да ограничат някак множенето им. примерно след второто дете да няма помощи за трето и толкова. И без това който иска от народа да има трето дете, със сигурност би трябвало да може да си го позволи и без помощи, а Българите не можеш и за второ лесно да ги навиеш.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2015, 11:30

Незнам, най-вероятно в момента обществото ни преживява, ще го нарека "шок" някакъв и за това попаднахме в такава дупка.
По-рано написах Япония, като страна без престъпление и това там е така само и единствено заради обществото което са създали японците.
Преди няколко месеца, може и година да е било, някакъв японец краде нещо си и съответно почва да бяга.
Това за японците е шок, всичко излиза на улицата и почва да го сочи, онзи няма къде да се скрие, цялото им общество се превърна като една клетка, предаваща информация за този беглец и съответно бе хванат...
В България, до Казанлък има някакво село с японци пенсионери, дошли и установили се в България, значи на един от тези пенсионери започнало да му се услажда българската ракия, харесва му на човека, пийва но не прави пакости.
Да, обаче това дошло до ушите на консула на Япония в България и човека пали колата и отива на място да го порицава, че не било хубаво това, излага се и тн...Това е общество и именно това е разковничето, а не разни армии да ходят с автомати и да охраняват нещо си.
Не трябва да има никаква толерантност към подобни индивиди, а като се говори за циганите, които кой знае защо ги наричаме "роми", като те по между си се наричат цигани, та прави ми впечатление как огромна част от циганите са "пенсионери по болест", нима няма орган в тази държава , които да наложи повторна експертиза и да накаже тези лекари, издали подобни заключения, плащат се но няколко милиарда лева на година само на тоя етност под формата на помощи. От години се говори за трудова повинност или отново тези общности да започнат отново да бъдат наемани в държавна структура, като едновремешното "строителни войски", защото с парите за "интеграция", можеха да се отворят подобни фирми за възстановяване и да се ходи по засегнати райони и затлачени корита на реки, да бачкат...
Но просто си мисля че всичко е умишлено, един разделен народ на партии , религия и етност по-лесно се управлява.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата