За мъжете, които (не) отварят врати
Модератор: Общи модератори
Scott написа:А според мен си няква комплексарка,която жадува някой да и обърне внимание и да я на**е и съм сигорен,че нито ти отваря някой вратата нито се занимава с тебе
И аре спри да ни занимаваш с твойте глупости и комплекси
може би не вратата иска да й отворят...

Последна промяна jk на 24 Сеп 2006, 15:04, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///MapTo написа:........,за какво ти е на теб кола??по твойте думи излиза,че той те носи на ръце..
Може би и се иска да е така

А явно не знае как да си ги заслужи тези работи и търси помощ в нета

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Touch&Go написа:Кои са тези по-важни неща от жестовете? Не смяташ ли, че точно жестовете на другия те правят специална за него, защото ги прави точно за теб и за никой друг?
Прочети ми мнението още веднъж

jk написа:Touch&Go написа:Кои са тези по-важни неща от жестовете? Не смяташ ли, че точно жестовете на другия те правят специална за него, защото ги прави точно за теб и за никой друг?
И последно на всички ли да отварям или само на теб? Иначе с интерес следя темата ти...
Както каза една мацка в темата, ако не ти идва отвътре, по-добре не отваряй врати изобщо, защото изглежда изкуствено. А ако си от отварящите врати на всички, първо отваряй на приятелката си, защото тя трябва да е най-специалната. Извинявам се, че звуча обучително, нямаше как да го напиша по друг начин. Просто това е мнението ми.
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Touch&Go написа:...
След като сме подхванали тема за обноски и възпитание, да ти направя една лека забелжчица, че почваш леко да дразниш с постовете си един след друг. Замисляла ли си се, че може да напишеш две изречения в един отговор? Примерно да ги отделяш с нов ред, започващ леко по-навътре?
Немога да те разбера за постове ли участваш или се опитваш да превъзпиташ една група хора? Защото аз ако не съм джентълмен, защо ми е да се променям на стари години? Не всички сме на 15 тук ...
Отделно да забелязваш случайно, че тук никой не се опитва да те промени (с други думи има толерантност към различните), защо искаш ние да сме мъжете от мечите ти? Лично моята съпруга обича страшно много да съм по-груб с нея? Е и? Трябва ли да те занимавам с моя начин на живот?
Има тема-анкета, хората културно си отговаряха първите 1-2 странци и се почна едно "ауууу как няма да отваряш врата бе!" ...
Темата определено е за кофата
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Touch&Go написа:Ето тук:Eliana написа:Просто мисля, че има по-важни неща от тези жестове...
Заставаш зад някаква позиция, а после не можеш да се аргументираш. Но пък и няма да го превръщаме в цел на живота ти де. Хубав ден!
Миличка ти май нещо толкова си се вдъхновила от това, че си права, че даже или недочиташ или неможеш да осмислиш това, което пишат другите... Написала сам, че просто има по- важни неща ОТ тези жестове. Явно неразбираш, затова ще се опитам да ти го напиша така : Има- по важни неща от това някой да ти отвори вратата. Приятен ден и на теб

Някой наистина да заключи темата безсмислено е просто...
Последна промяна Eliana на 24 Сеп 2006, 15:50, променена общо 1 път
Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...
Едно момиче се оплаквало на майка си,че момчетата в училище никога не я обарвали както другите момичета, не искали да говорят с нея и тн...
Един ден момичето се връща много радостно вкъщи и споделя с майка си как едно момче я е заговорило в рейса.Майката попитала - какво ти каза момчето, дъще - дъщерята отговорила - каза ми - "мръдни се да слезна,пич."
Та може би за това не ти отварят вратите
П.С. Нищо лично
Едно момиче се оплаквало на майка си,че момчетата в училище никога не я обарвали както другите момичета, не искали да говорят с нея и тн...
Един ден момичето се връща много радостно вкъщи и споделя с майка си как едно момче я е заговорило в рейса.Майката попитала - какво ти каза момчето, дъще - дъщерята отговорила - каза ми - "мръдни се да слезна,пич."

Та може би за това не ти отварят вратите

П.С. Нищо лично

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
MaXimal написа:Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...
![]()
Та може би за това не ти отварят вратите![]()
П.С. Нищо лично

и аз маи,че клоня кам отг.(в) но зависи от ситуацията
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Гост
-
MaXimal написа:Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...

Темата си загуби смисъла... Ама вица е готин

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Жена ви/приятелката ви пуска сочна пръдня (ама от тихите де) с мирис на умрели катерици (реална ситуация! - не си измислям). Вие:
а) Душите се, като се правите, че нищо не е станало, понеже сте джентълмен.
б) Демонстративно отваряте всички прозоци - трябва и да се диша все пак.
в) Връщате си го тъпкано с още по-сочна....
г) Спирате колата и й казвате да си хваща маршрутка/градски транспорт.
П.С. Надявам се, сте се посмяли....
It's not who You are, it's who You know...