За мъжете, които (не) отварят врати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 24 Сеп 2006, 14:34

Scott написа:А според мен си няква комплексарка,която жадува някой да и обърне внимание и да я на**е и съм сигорен,че нито ти отваря някой вратата нито се занимава с тебе
И аре спри да ни занимаваш с твойте глупости и комплекси :evil:

може би не вратата иска да й отворят... :?: :roll:
Последна промяна jk на 24 Сеп 2006, 15:04, променена общо 1 път

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Сеп 2006, 14:35

///MapTo написа:........,за какво ти е на теб кола??по твойте думи излиза,че той те носи на ръце..

Може би и се иска да е така ;)
А явно не знае как да си ги заслужи тези работи и търси помощ в нета :mhihi:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Сеп 2006, 14:39

Touch&Go написа:Кои са тези по-важни неща от жестовете? Не смяташ ли, че точно жестовете на другия те правят специална за него, защото ги прави точно за теб и за никой друг?

Прочети ми мнението още веднъж :) Къде съм написала, че има по- важни неща от жестовете? :dunno: Мисля повече да не спамя темата...

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 14:40

jk написа:
Touch&Go написа:Кои са тези по-важни неща от жестовете? Не смяташ ли, че точно жестовете на другия те правят специална за него, защото ги прави точно за теб и за никой друг?

И последно на всички ли да отварям или само на теб? Иначе с интерес следя темата ти...

Както каза една мацка в темата, ако не ти идва отвътре, по-добре не отваряй врати изобщо, защото изглежда изкуствено. А ако си от отварящите врати на всички, първо отваряй на приятелката си, защото тя трябва да е най-специалната. Извинявам се, че звуча обучително, нямаше как да го напиша по друг начин. Просто това е мнението ми.

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 14:51

Scott написа:А според мен си няква комплексарка,която жадува някой да и обърне внимание и да я на**е и съм сигорен,че нито ти отваря някой вратата нито се занимава с тебе
И аре спри да ни занимаваш с твойте глупости и комплекси :evil:

Айде, пак се почна. Много сте ми забавни.

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 14:55

Ето тук:
Eliana написа:Просто мисля, че има по-важни неща от тези жестове...

Заставаш зад някаква позиция, а после не можеш да се аргументираш. Но пък и няма да го превръщаме в цел на живота ти де. Хубав ден!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 24 Сеп 2006, 14:58

Touch&Go написа:...

След като сме подхванали тема за обноски и възпитание, да ти направя една лека забелжчица, че почваш леко да дразниш с постовете си един след друг. Замисляла ли си се, че може да напишеш две изречения в един отговор? Примерно да ги отделяш с нов ред, започващ леко по-навътре?

Немога да те разбера за постове ли участваш или се опитваш да превъзпиташ една група хора? Защото аз ако не съм джентълмен, защо ми е да се променям на стари години? Не всички сме на 15 тук ...

Отделно да забелязваш случайно, че тук никой не се опитва да те промени (с други думи има толерантност към различните), защо искаш ние да сме мъжете от мечите ти? Лично моята съпруга обича страшно много да съм по-груб с нея? Е и? Трябва ли да те занимавам с моя начин на живот?

Има тема-анкета, хората културно си отговаряха първите 1-2 странци и се почна едно "ауууу как няма да отваряш врата бе!" ...

Темата определено е за кофата

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Сеп 2006, 15:22

Touch&Go написа:Ето тук:
Eliana написа:Просто мисля, че има по-важни неща от тези жестове...

Заставаш зад някаква позиция, а после не можеш да се аргументираш. Но пък и няма да го превръщаме в цел на живота ти де. Хубав ден!

Миличка ти май нещо толкова си се вдъхновила от това, че си права, че даже или недочиташ или неможеш да осмислиш това, което пишат другите... Написала сам, че просто има по- важни неща ОТ тези жестове. Явно неразбираш, затова ще се опитам да ти го напиша така : Има- по важни неща от това някой да ти отвори вратата. Приятен ден и на теб :winky: Надявам се, че дядо ти все още отваря вратата на баба ти, защото си представям колко възмутена ще си иначе...
Някой наистина да заключи темата безсмислено е просто...
Последна промяна Eliana на 24 Сеп 2006, 15:50, променена общо 1 път

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 24 Сеп 2006, 15:24

20лв=бан
втори път
:wave:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Сеп 2006, 15:26

Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...

Едно момиче се оплаквало на майка си,че момчетата в училище никога не я обарвали както другите момичета, не искали да говорят с нея и тн...
Един ден момичето се връща много радостно вкъщи и споделя с майка си как едно момче я е заговорило в рейса.Майката попитала - какво ти каза момчето, дъще - дъщерята отговорила - каза ми - "мръдни се да слезна,пич."
:lol:

Та може би за това не ти отварят вратите :mhihi:

П.С. Нищо лично ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 24 Сеп 2006, 16:01

MaXimal написа:Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...

Едно момиче се оплаквало на майка си,че момчетата в училище никога не я обарвали както другите момичета, не искали да говорят с нея и тн...
Един ден момичето се връща много радостно вкъщи и споделя с майка си как едно момче я е заговорило в рейса.Майката попитала - какво ти каза момчето, дъще - дъщерята отговорила - каза ми - "мръдни се да слезна,пич."
:lol:

Та може би за това не ти отварят вратите :mhihi:

П.С. Нищо лично ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: това направо ме разби

и аз маи,че клоня кам отг.(в) но зависи от ситуацията
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Сеп 2006, 16:04

MaXimal написа:Offtopic: Ще разкажа един виц ... не съм много добър в разказването на вицовете де...

:lol: :lol: :lol:
Темата си загуби смисъла... Ама вица е готин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 24 Сеп 2006, 16:15

:mhihi: :mhihi: Посмях се доволно. Имаше много готини изказвания. А к'во ще кажете за следната реална ситуация:

Жена ви/приятелката ви пуска сочна пръдня (ама от тихите де) с мирис на умрели катерици (реална ситуация! - не си измислям). Вие:

а) Душите се, като се правите, че нищо не е станало, понеже сте джентълмен.
б) Демонстративно отваряте всички прозоци - трябва и да се диша все пак.
в) Връщате си го тъпкано с още по-сочна....
г) Спирате колата и й казвате да си хваща маршрутка/градски транспорт.

П.С. Надявам се, сте се посмяли....
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 24 Сеп 2006, 16:53

В и после Г :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 24 Сеп 2006, 17:01

в) гласувах, защото качвам макар и рядко дами на които си струва да направиш този жест, а не някви тъпи мастии ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата