ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2015/2016
Модератор: Общи модератори
Re: ШАМПИОНСКА ЛИГА-сезон 2015/2016
Няколко мача подред са слаби, отбора е в криза, най-вече заради Меси и то в най-неподходящият момент. А Атлетико по-принцип срещу Барселона играят най-силно, срещу Айндховен едва се оправиха, но срещу силни отбори им е много по-лесно
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Определено е изненада отпадането на Барселона. Аз си мислех, че ще продължат и ще видим Ел Класико на полуфинал, а после финал победителя срещу Байерн.
Довечера ще е много интересно в ЛЕ. Борусия и Ливърпул, предвид и резултата от първия мач, ще е завързан мач.
Довечера ще е много интересно в ЛЕ. Борусия и Ливърпул, предвид и резултата от първия мач, ще е завързан мач.

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
zazomazo написа:Ебати невероятния луд мач в Ливърпул![]()
Евала на момчетата от Ливърпул доста добър мач направиха от 0-2 до пълен обрат от 4-3..

Аз се отказах да го гледам при 1:3 и сега меко казано съжалявам
Бях за Ливърпул т.е. за Клоп и за това си легнах - Барселона-отпада, Ливърпул- отпада.. много ще ми дойде ...да, ама не

Бях за Ливърпул т.е. за Клоп и за това си легнах - Барселона-отпада, Ливърпул- отпада.. много ще ми дойде ...да, ама не

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
Ливърпул направиха много силно второ полувреме. Дортмунд някак се отпуснаха при 3:1 и мислеха, че са си свършили работата и това им изигра лоша шега. Бях за немците, но поздравявам Ливърпул за това, че дори при толкова негативен резултат не спряха да търсят победата и накрая я постигнаха. 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

реал-сити ..там работата е ясна

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
Пак разминаха "случайно" фаворитите. 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
B U L L I написа::mhihi: добре деее признавам си че Байерн беше до тук, тва Атлетико много добро![]()
реал-сити ..там работата е ясна
Интересно...Атлетико единственото им предимство с Байерн, е че Симоне познава в детайли тактиката на Гуардиола ,а и както са домакини във втория мач, шансовете са на страната на баварците.
Също не ми е мн ясен и Цици - Реал, да на хартия Белите са фаворити тва е ясно , обаче тия ще се надъхат яко и ако им върже ,като нищо ще опънат балета. Реал не играят кой знае какъв футбол ,даже на моменти са слаби, ама ще видим какво ще стане

Иначе вчера голям мач между Ливърпул и Борусия , както и Билбао и Севилия и да си призная футбола в Лига Европа ми допада мн повече от този в ШЛ....
Тази година Байерн ще е шампион. Честно казано се радвам за жребия, че да може Атлетико да не достигнат до финал (Все пак са отстранили Барселона
)
Атлетико не са нищо особено, просто трябва да се намери правилният подход срещу тях. Зависи как тръгне мача, може още в първия мач да се реши всичко

Атлетико не са нищо особено, просто трябва да се намери правилният подход срещу тях. Зависи как тръгне мача, може още в първия мач да се реши всичко
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Сега ще ги видим тея дразнители Атлетико кво ше напраят с Байерн..още повече че са гости втория мач
Байерн са изложиха с та Бенфика..тряше да ги смачкат баси..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
xerial написа:
Също не ми е мн ясен и Цици - Реал, да на хартия Белите са фаворити тва е ясно , обаче тия ще се надъхат яко и ако им върже ,като нищо ще опънат балета. Реал не играят кой знае какъв футбол ,даже на моменти са слаби, ама ще видим какво ще стане![]()
И аз мисля, че е възможна изненада. Реал реално откакто са излезли от групите... си имат доста късмет със жребия. Не може да се отрече. За мен има доста по-силни отбори от тях, които отпаднаха още в предните кръгове. Примерно Ювентус, Арсенал... Дотук противниците им бяха Рома (които не бяха играли от години в ШЛ), Волсбург (спрямо другите, си беше доста добър жребий) и сега Сити.... Конспиративните теории са, че ако можеше, щяха да ги нагласят с Ботев Враца

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Хайде колеги, няма ли да коментираме мача Байерн - Атл. Мадрид? 

Silverlight написа:Хайде колеги, няма ли да коментираме мача Байерн - Атл. Мадрид?
ми кво да кажем

Доста си ги понабиха ама издържаха да не им вкарат 3ти гол

ПП: Цъкнете на ''statistics'' за тея които не знаят

..Bayerische Motoren Werke..