Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!

Мнение от Maverick_VS » 09 Окт 2015, 19:00

И все пак дали ще разкажеш реално какво се случи или ще си разказваш за колите... :confused: . Не е чудно, че колегите не ти вярват - майсторите гледали 7-годишния кайен и цъкали с език /виж ако беше новата Х5-ца да вземе да ти повярва човек/, искали да пипнат салона, разменяли си шишенце с водка и кола...да, да...и един мармот :confused: .

Ако авторът не желае да разкрие всичко, някой от другите запознати да сподели /очевидно има такива/ или просто темата е безсмислена и отива към сериозна храна между пишещите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 09 Окт 2015, 19:04

Не ми отговори на нито един въпрос :clap: Ще си спя спокойно,не се напрегай! Значи като те гледам как се беше превъзбудил,че си взел тоя Кайен...не мога да си те представя с ЧИСТО НОВО Х-5 :shock: Не ми се вписва поведението ти нещо. :kuku: Абе баДка,стига писал ,че вече ти се смеят и врабчетата бре.Чисто ново Х5,Кайени..а още не си споменал и другите от автопарка/както загатна/....,па бачкатор си бил,имаш шеф,ае молим те...Нали търсеше паркинг некъде из младост?Е питам аз,новото Х5,Кайена и другите не казани досега..струват колкото на целия вход апартаментите бе ?Аз не знам някой с такъв богат автопарк/някой купени нови/ ,да живее в панелка/ок дори кооперация да е/ насред младост?Ае стига.Ако си такова баро,щеше да си некъде из полите на Витоша,в къща,да си имаш гараж за автопарка/от джипове/..и тогава нямаше да знаем и за съществуването ти.А ти се изсипА тук,като кучешко лайно на тротоар,па некой да те жали..е нема :banghead:

П.С.Нали не си мислиш ,че си взел накъв космически джиБ ?Ама като чета кво пишеш за кожения салон...може и да е така,ама да си ги излъгал ,че е от девствени пичета кожата..та за тва да са барали... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 19:08

За майсторите и водката, съм съвсем сериозен. Хич не се майтапя, за всичко съм сериозен и не съм преувеличил за абсолютно нищо, ако щете вярвайте :) Минете след 18:00 през сервиза и ще ги видите, деа и камерите, ама явно хич не им пречат :mhihi:

Иначе няма какво друго да кажа, няма никакво развитие по темата. Ходих в полицията, писах обяснения, същото каквото и на вас съм написал, свързах се с адвокат, той писа нещо и сега чакаме. Ако има някакво развитие, ще ви пиша. Според кварталния, ще се откаже да се образува досъдебно производство и той там ще го мислим. Адвокатът иска да пише някакви жалби и искове, но на мен много не ми се занимава, ще видим.

@armani78, с работническата класа не разговарям! Ти си от типа хора, които са много далеч от реални живот. Не всички с малко по-скъпи коли са "батки", които нямат шефове :winky: Може да работя като програмист в Телерик да речем за 7к на месец? Или още 1000 други работи, 21 век сме, ЕС, не всички вече работят касиери в денонощни магазини ;) Виждам, че явно много те вълнува, работя в транспортна фирма, щом ти е важно да знаеш. Една от най-големите в Европа, на доста добра позиция, но това не пречи да имам шеф, а и да ти кажа не ми пречи :winky:

А пък това къде живея и даже смешно да го коментирам. В панелка,ЕПК,тухла в Люлин,Младост или Бояна си е лично моя работа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pe6kata_ » 09 Окт 2015, 19:47

То никога човек не е късно да стане за резил. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 09 Окт 2015, 19:52

Пичове,"Я ше поставя нещта така"-епа нема ли кой да каже-да познавам това момче,и наистина има тези автомобли и не лъже за нищо,или да,имам информацията от сервиза,ето вижте я........
И да се изясни всичко един път завинги.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 09 Окт 2015, 19:58

520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Окт 2015, 19:59

Бе той човеко може и да си има автомобилите ма тва не е никва гаранция, че не пощипва по нещо отук оттам :mhihi: Такива примери бол! Само некой от сервиза може да каже кво що ма тука нема такива и за тва разтегаме локумите и си правим сеира. Ма много неща са странни та за тва и храним автора от време на време :smoke:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 09 Окт 2015, 20:19

skoti79 написа:520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .

А, все ми е едно :mhihi: Точно защото съм "старо куче", за 12 годни в този форум съм завързал приятелства, които поддържам и до днес. С някои колеги сме си супер близки, през ден сме заедно. Кум съм даже на един :mhihi: Това, че няколко ме хранят, не ми е проблем. За толкова години в този форум, нека един да каже, че съм му направил нещо лошо. Или че съм му откраднал крушката :mhihi: Напротив, винаги съм помагал с каквото мога, както и на мен са ми помагали. Лошото е, че голяма част от свестните спряха да пишат...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 09 Окт 2015, 20:31

Я като си от тооолко много години тук,дай линкче към темите дето си писал за ,,новото'' Х5 от магазина... :kuku: :mhihi:
Нема как да не си се похвалил,нали?Или си У форума от 12 години,ма не си споделил че си купил х5 ,м? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 09 Окт 2015, 21:13

520i написа:
skoti79 написа:520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .

А, все ми е едно :mhihi: Точно защото съм "старо куче", за 12 годни в този форум съм завързал приятелства, които поддържам и до днес. С някои колеги сме си супер близки, през ден сме заедно. Кум съм даже на един :mhihi: Това, че няколко ме хранят, не ми е проблем. За толкова години в този форум, нека един да каже, че съм му направил нещо лошо. Или че съм му откраднал крушката :mhihi: Напротив, винаги съм помагал с каквото мога, както и на мен са ми помагали. Лошото е, че голяма част от свестните спряха да пишат...

За друго не мога да потвърдя,че не съм запознат,но за последното ти изречение съм с двете ръце горе- е малко извън темата,но тя и бе това отива "на там"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 09 Окт 2015, 21:40

520i написа:За майсторите и водката, съм съвсем сериозен. Хич не се майтапя, за всичко съм сериозен и не съм преувеличил за абсолютно нищо, ако щете вярвайте :) Минете след 18:00 през сервиза и ще ги видите, деа и камерите, ама явно хич не им пречат :mhihi:

Иначе няма какво друго да кажа, няма никакво развитие по темата. Ходих в полицията, писах обяснения, същото каквото и на вас съм написал, свързах се с адвокат, той писа нещо и сега чакаме. Ако има някакво развитие, ще ви пиша. Според кварталния, ще се откаже да се образува досъдебно производство и той там ще го мислим. Адвокатът иска да пише някакви жалби и искове, но на мен много не ми се занимава, ще видим.

@armani78, с работническата класа не разговарям! Ти си от типа хора, които са много далеч от реални живот. Не всички с малко по-скъпи коли са "батки", които нямат шефове :winky: Може да работя като програмист в Телерик да речем за 7к на месец? Или още 1000 други работи, 21 век сме, ЕС, не всички вече работят касиери в денонощни магазини ;) Виждам, че явно много те вълнува, работя в транспортна фирма, щом ти е важно да знаеш. Една от най-големите в Европа, на доста добра позиция, но това не пречи да имам шеф, а и да ти кажа не ми пречи :winky:

А пък това къде живея и даже смешно да го коментирам. В панелка,ЕПК,тухла в Люлин,Младост или Бояна си е лично моя работа.

Аве аз взимам повече от 7к пък карам някаква дърта 7 годишна Е60а. Нещо не съм си направил правилно маркетинга. Темата става все по смешна хихи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: atlantis blue

Мнение от Challenger » 09 Окт 2015, 22:50

уж сте стари юзъри... па да не помните тази тема
viewtopic.php?f=4&t=137926
пиййс :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 09 Окт 2015, 23:06

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 09 Окт 2015, 23:07

katra_fm написа:уж сте стари юзъри... па да не помните тази тема

Работата май е ясна - поредната измислица на колегата. Такива колеги са срам за форума

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Окт 2015, 23:11

katra_fm написа:уж сте стари юзъри... па да не помните тази тема

Мдааааа, според мен тук вече е необходима лекарска намеса - психиатрична.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата