Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
И все пак дали ще разкажеш реално какво се случи или ще си разказваш за колите...
. Не е чудно, че колегите не ти вярват - майсторите гледали 7-годишния кайен и цъкали с език /виж ако беше новата Х5-ца да вземе да ти повярва човек/, искали да пипнат салона, разменяли си шишенце с водка и кола...да, да...и един мармот
.
Ако авторът не желае да разкрие всичко, някой от другите запознати да сподели /очевидно има такива/ или просто темата е безсмислена и отива към сериозна храна между пишещите

Ако авторът не желае да разкрие всичко, някой от другите запознати да сподели /очевидно има такива/ или просто темата е безсмислена и отива към сериозна храна между пишещите

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Не ми отговори на нито един въпрос
Ще си спя спокойно,не се напрегай! Значи като те гледам как се беше превъзбудил,че си взел тоя Кайен...не мога да си те представя с ЧИСТО НОВО Х-5
Не ми се вписва поведението ти нещо.
Абе баДка,стига писал ,че вече ти се смеят и врабчетата бре.Чисто ново Х5,Кайени..а още не си споменал и другите от автопарка/както загатна/....,па бачкатор си бил,имаш шеф,ае молим те...Нали търсеше паркинг некъде из младост?Е питам аз,новото Х5,Кайена и другите не казани досега..струват колкото на целия вход апартаментите бе ?Аз не знам някой с такъв богат автопарк/някой купени нови/ ,да живее в панелка/ок дори кооперация да е/ насред младост?Ае стига.Ако си такова баро,щеше да си некъде из полите на Витоша,в къща,да си имаш гараж за автопарка/от джипове/..и тогава нямаше да знаем и за съществуването ти.А ти се изсипА тук,като кучешко лайно на тротоар,па некой да те жали..е нема
П.С.Нали не си мислиш ,че си взел накъв космически джиБ ?Ама като чета кво пишеш за кожения салон...може и да е така,ама да си ги излъгал ,че е от девствени пичета кожата..та за тва да са барали...

П.С.Нали не си мислиш ,че си взел накъв космически джиБ ?Ама като чета кво пишеш за кожения салон...може и да е така,ама да си ги излъгал ,че е от девствени пичета кожата..та за тва да са барали...

За майсторите и водката, съм съвсем сериозен. Хич не се майтапя, за всичко съм сериозен и не съм преувеличил за абсолютно нищо, ако щете вярвайте
Минете след 18:00 през сервиза и ще ги видите, деа и камерите, ама явно хич не им пречат
Иначе няма какво друго да кажа, няма никакво развитие по темата. Ходих в полицията, писах обяснения, същото каквото и на вас съм написал, свързах се с адвокат, той писа нещо и сега чакаме. Ако има някакво развитие, ще ви пиша. Според кварталния, ще се откаже да се образува досъдебно производство и той там ще го мислим. Адвокатът иска да пише някакви жалби и искове, но на мен много не ми се занимава, ще видим.
@armani78, с работническата класа не разговарям! Ти си от типа хора, които са много далеч от реални живот. Не всички с малко по-скъпи коли са "батки", които нямат шефове
Може да работя като програмист в Телерик да речем за 7к на месец? Или още 1000 други работи, 21 век сме, ЕС, не всички вече работят касиери в денонощни магазини
Виждам, че явно много те вълнува, работя в транспортна фирма, щом ти е важно да знаеш. Една от най-големите в Европа, на доста добра позиция, но това не пречи да имам шеф, а и да ти кажа не ми пречи
А пък това къде живея и даже смешно да го коментирам. В панелка,ЕПК,тухла в Люлин,Младост или Бояна си е лично моя работа.

Иначе няма какво друго да кажа, няма никакво развитие по темата. Ходих в полицията, писах обяснения, същото каквото и на вас съм написал, свързах се с адвокат, той писа нещо и сега чакаме. Ако има някакво развитие, ще ви пиша. Според кварталния, ще се откаже да се образува досъдебно производство и той там ще го мислим. Адвокатът иска да пише някакви жалби и искове, но на мен много не ми се занимава, ще видим.
@armani78, с работническата класа не разговарям! Ти си от типа хора, които са много далеч от реални живот. Не всички с малко по-скъпи коли са "батки", които нямат шефове

А пък това къде живея и даже смешно да го коментирам. В панелка,ЕПК,тухла в Люлин,Младост или Бояна си е лично моя работа.

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Пичове,"Я ше поставя нещта така"-епа нема ли кой да каже-да познавам това момче,и наистина има тези автомобли и не лъже за нищо,или да,имам информацията от сервиза,ето вижте я........
И да се изясни всичко един път завинги.....
И да се изясни всичко един път завинги.....
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Бе той човеко може и да си има автомобилите ма тва не е никва гаранция, че не пощипва по нещо отук оттам
Такива примери бол! Само некой от сервиза може да каже кво що ма тука нема такива и за тва разтегаме локумите и си правим сеира. Ма много неща са странни та за тва и храним автора от време на време 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
skoti79 написа:520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .
А, все ми е едно

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Я като си от тооолко много години тук,дай линкче към темите дето си писал за ,,новото'' Х5 от магазина...
Нема как да не си се похвалил,нали?Или си У форума от 12 години,ма не си споделил че си купил х5 ,м?

Нема как да не си се похвалил,нали?Или си У форума от 12 години,ма не си споделил че си купил х5 ,м?

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
520i написа:skoti79 написа:520i - старо куче си в тоя форум, помоли някой модератор да я заключи тая тема, че стана грозно , а и още по-грозно ще стане .
А, все ми е едноТочно защото съм "старо куче", за 12 годни в този форум съм завързал приятелства, които поддържам и до днес. С някои колеги сме си супер близки, през ден сме заедно. Кум съм даже на един
Това, че няколко ме хранят, не ми е проблем. За толкова години в този форум, нека един да каже, че съм му направил нещо лошо. Или че съм му откраднал крушката
Напротив, винаги съм помагал с каквото мога, както и на мен са ми помагали. Лошото е, че голяма част от свестните спряха да пишат...
За друго не мога да потвърдя,че не съм запознат,но за последното ти изречение съм с двете ръце горе- е малко извън темата,но тя и бе това отива "на там"...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
520i написа:За майсторите и водката, съм съвсем сериозен. Хич не се майтапя, за всичко съм сериозен и не съм преувеличил за абсолютно нищо, ако щете вярвайтеМинете след 18:00 през сервиза и ще ги видите, деа и камерите, ама явно хич не им пречат
![]()
@armani78, с работническата класа не разговарям! Ти си от типа хора, които са много далеч от реални живот. Не всички с малко по-скъпи коли са "батки", които нямат шефовеМоже да работя като програмист в Телерик да речем за 7к на месец? Или още 1000 други работи, 21 век сме, ЕС, не всички вече работят касиери в денонощни магазини
Виждам, че явно много те вълнува, работя в транспортна фирма, щом ти е важно да знаеш. Една от най-големите в Европа, на доста добра позиция, но това не пречи да имам шеф, а и да ти кажа не ми пречи
![]()
Аве аз взимам повече от 7к пък карам някаква дърта 7 годишна Е60а. Нещо не съм си направил правилно маркетинга. Темата става все по смешна хихи
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Работата май е ясна - поредната измислица на колегата. Такива колеги са срам за форума
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Мдааааа, според мен тук вече е необходима лекарска намеса - психиатрична.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост