Поредната GTA случка на пътя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Поредната GTA случка на пътя..

Мнение от Nickelback » 27 Окт 2015, 12:33

И ще ги блъскаш, така ли? :mhihi: Палячото в случая си ти и никой друг :)
Опитай се да "превъзпиташ" и селяка с голфа, после викай там филанкишията, 112, к'вото трябва. Ама не ти отърва нещо май. Да засечеш велосипедист е къде къде по-яко и неангажиращо викаш. Нещо с двоен аршин мериш, драги, и повече на мишкуване си го ударил май май...
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 27 Окт 2015, 12:36

Всички бакшиши имат. Всички батки имат. Доста колеги имат. Мои приятели имат. Смятам, че и аз трябва да имам спрей, че не си падам да ми отнемат предимството. Случвало ми се да целя некви в движение с еднолевки, че немах друго под ръка :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Окт 2015, 12:48

Е при мен два пъти не си дават зор полицаите да търсят избягалите и после застрахователя казва: пари ще ти дадем когато кат установи и санкционира извършителя (в първия случай близо 3 години няма развитие, само призовка има изпратена за доброволно явяване и дотам, а втория и призовка няма :banghead: )
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 27 Окт 2015, 12:50

KPETEH написа:Случвало ми се да целя некви в движение с еднолевки ...

Ебаси баровеца :mhihi:

Като гледам трябва да се въоръжавам ...
То си е ебало мамата ... всичко живо биячи и играчи :shock:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Окт 2015, 13:17

Обаче, ония ден ми се отдаде малко да покарам Тойота Тундра 5.7 , няма да ви казвам какво удоволствие е, всеки ти прави път, всеки е любезен и никой не напира да ти взима предимство.

Просто, напоследък имам чувството че сме тотално изперкала нация, 90% (да не кажа повече) нямат никаква идея от пътно поведение и закон за движение по пътищата.
Всеки ден минавам по една улица, която ако няма паркирали коли, спокойно се разминават два автомобила.
Но цялата улица е с паркирали автомобили и когато завия, се оказвам в лявото платно.
Това е малка квартална уличка, но за примера какви хора карат коли ето малко факти, които са показателни за цялостната картинка по българските пътища:

Навлязъл съм в уличката и съответно карам в насрещното, ако може така да се, и изведнъж, влиза някакъв в същата уличка , вижда ме че вече съм на улицата и че вече съм навлязъл в препятствията, тоест спрелите автомобили, той трябва да изчака, не само от колегиалност...
Но не, онзи напира да се бутаме, малоумна работа.
Или пък, карате си по голяма широка улица, където минавате пресечка, която излиза от задната страна на кооперация, внезапно от там излиза тип и се опитва да ви удря, твърдейки че ви е дясно стоящ...та представете си, излизате от страни на блока, включвате се в широка улица, и понеже нямало знак-той бил с предимство...
Та пак да се върна на Тундрата, всички тези дилеми автоматично отпадат.
Така че нещо подобно от снимката в подписа ми и дилемите отпадат :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Окт 2015, 13:28

Че сме изперкали е ясно или пък може би още не мпжем да забравим мутренските години (между другото май се възраждат с още по-голяма сила) и този с по-голямата кола винаги има предимство - лично съм си правил експеримент с аудито: заставам със 140 в лявата лента на магистралата и чакам някой да светне/свирне/изпревари отдясно. Познайте дали има такива - като видят такъв тип кола и 6 цифрен номер и в миг им се изпарява баткаджийстово :mhihi:

Макар че и на обратния вариант съм бил жертва - това лято във фирмата ни бяха дали два Ролс Ройс-а и навсякъде ги движехме в пакет. Е такъв стрес не бях изживявал, всеки се вре в теб, засичане, натискане отзад/отпред/отстрани/отгоре/отдолЕ, абе общо взето си в очакване да те превземат отнякъде във всеки един момент. От завист ли, от друго ли е породено това не знам ама определено прави впечатление и на чужденците. Българския трафик е джунгла, а част от шофьорите недостатъчно еволюирали маймуни :cry:
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 27 Окт 2015, 13:43

Nickelback написа:И ще ги блъскаш, така ли? :mhihi: Палячото в случая си ти и никой друг :)
Опитай се да "превъзпиташ" и селяка с голфа, после викай там филанкишията, 112, к'вото трябва. Ама не ти отърва нещо май. Да засечеш велосипедист е къде къде по-яко и неангажиращо викаш. Нещо с двоен аршин мериш, драги, и повече на мишкуване си го ударил май май...

Аз дали съм палячо не знам, ама ти си си умствено изостанал видимо. Само ти разбра, че ще ги блъскам, но поне ти харесва да даваш израз на интелигентността си.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Аватар

Мнение от efren » 27 Окт 2015, 13:53

Don_Diego написа:Е при мен два пъти не си дават зор полицаите да търсят избягалите и после застрахователя казва: пари ще ти дадем когато кат установи и санкционира извършителя (в първия случай близо 3 години няма развитие, само призовка има изпратена за доброволно явяване и дотам, а втория и призовка няма :banghead: )

Ако имаш рег. номера на другия участник в ПТП-то е хубаво да го издириш веднага и пак казвам най-добре да останеш на място и да извикаш КАТ. Дали винаги има време за това и дали щетата си заслужава е др тема. В края на краищата и каското е вариант, но когато нямаш регрес по каско не е перфектния вариант. Това, че полицаите не си дават зор е нормално - никой не става полицай за да си дава зор.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 27 Окт 2015, 21:46

efren написа:
Nickelback написа:И ще ги блъскаш, така ли? :mhihi: Палячото в случая си ти и никой друг :)

Аз дали съм палячо не знам, ама ти си си умствено изостанал видимо. Само ти разбра, че ще ги блъскам, но поне ти харесва да даваш израз на интелигентността си.

Къде ме видЕ, не знам ама... :dunno:
Ти понеже си много умствено напреднАл затова пишеш тия неща:

efren написа:Смятам велосипедите за едно от най-смислените средства за придвижване измислени от човека. Ако живеех в друга държава може би щях да науча дъщерите си да карат велосипед, но докато има хора които смятат, че е нормално да ме изпреварват вдясно от мен с велосипед и после да обясняват, не само, че това е нормално ами и че аз трябва да гледам отзад вдясно и да им оставям достатъчно място за изпреварване отдясно, най-вероятно не само ще спирам на 20 см от тротоара ами и ще свиря, въртя гуми и прочие дейности които да ги откажат от изпреварването отдясно, минаването по пешеходни пътеки карайки ППС ( в случая велосипед ) напреки на пътя. Знам, че ще си навлека критики, псувни, споменаване на роднини и т.н., но намалявам шанса роднините на велосипедиста със сълзи на очи да обясняват как съм го прегазил докато той тълкувал ППЗДП по свой начин.

Помисли трезво върху подчертаното (и цветните кодировки) и доколко се дистанцираш от модела на поведение, от който уж се опитваш да се дистанцираш ;)

И ето още един вероятно "умствено изостанал" по така наболялата ти тема:

N.Mihaylovski написа:Аз локнах темата, ще локна и тази сега.
Като искаш обясение ще ти дам, аз като бивш национален състезател по колоездене на България съм леко обиден от всички глупости написани в темата, заради което и не съм писал, Колоездачите карат където им дойде по удобно защото няма вело алеи, шоферчетата като тебе са пълни кретени и ни засичат нарочно щото са комплексарчета, докато не му се напука каската на някои на светофара (случва се често )
На тебе ти пожелавам да попаднеш на мен някъде.......

Пък кой умствено останАл ли, изостанАл ли, ЕнтелЕнгент ли, паляк ли, други хора го определят :ok:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 1:05

Пак стигаме до един и същи извод - всеки, който смята, че правилата трябва да се спазват по твоите критерии и на Неагресивния колега велосипедист Национал е кретен, палячо и т.н. Независимо какви са правилата - за движение, морални, възпитание и т.н. Носете бухалки, спрейове, ножове и повтаряйте, че сте много готини и проблема е в останалите. И ако видите някой, който спазва правила за движение или каквито и да било други (например да звъни на КАТ при ПТП) вадите бухалката и му "напуквате каската". Смело.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 28 Окт 2015, 1:55

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 28 Окт 2015, 9:05

efren написа:Пак стигаме до един и същи извод - всеки, който смята, че правилата трябва да се спазват по твоите критерии и на Неагресивния колега велосипедист Национал е кретен, палячо и т.н. Независимо какви са правилата - за движение, морални, възпитание и т.н. Носете бухалки, спрейове, ножове и повтаряйте, че сте много готини и проблема е в останалите. И ако видите някой, който спазва правила за движение или каквито и да било други (например да звъни на КАТ при ПТП) вадите бухалката и му "напуквате каската". Смело.

Какъв си ти, "въртейки гуми" непосредствено до тротоара, тогава? До скоро - просто джигит, но напоследък - потенциален затворник, май, май :dunno:
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от efren » 28 Окт 2015, 10:03

Пак се изказа неподготвен - въртенето на гуми няма нищо общо със затвора и няма и да има според новия законопроект. "Джигит" е несъществуващ юридически термин и няма как да се разбере какво си искал да кажеш. Коментарите ти по законите и законопроектите е също толкова некомпетентно, колкото би било моето ако коментирах хокей на трева - разликата е, че аз не го правя, а ти не спираш да го правиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nickelback » 28 Окт 2015, 10:47

Нещо си се объркал, аз закони никога не коментирам, щото просто не работят :mhihi: Та какъв си ти с това поведение не разбрахме, законоизпълнителю?
Изображение Изображение

Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 28 Окт 2015, 10:53

Защо просто не се срещнете някъде и не си направине дуел като едно време...
Само че с RPG,ножка,палка,пистолет,бухалка и ак 47. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата