кой е най-дърт тук
Модератор: Общи модератори
Re: кой е най-дърт тук
Айде, почна се ...
Дайте да се изброим тези, дето са набивали крак пред Ген. Гано Иванов
Дето сме на 110% мъже сиреч.

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Айде, почна се ...
+ 1.

Всички набивали крак пред него добре помнят особената му "любов" към уставното подстригване - т. нар. прическа "паница".

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:Дайте да се изброим тези, дето са набивали крак пред Ген. Гано ИвановДето сме на 110% мъже сиреч.
Не, дайте да се броим само кашиците от Черния полк... Я гледайте какъв ценен документ излезе:

Поделение 22120 - колко небрежно звучи... Но някои знаят какво се крие зад тези 5 цифрички. 30 години оттогава, ама още изтръпвам като се сетя, мамка му...
Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:BMW_POWER написа:Дайте да се изброим тези, дето са набивали крак пред Ген. Гано ИвановДето сме на 110% мъже сиреч.
Не, дайте да се броим само кашиците от Черния полк... Я гледайте какъв ценен документ излезе:
Поделение 22120 - колко небрежно звучи... Но някои знаят какво се крие зад тези 5 цифрички. 30 години оттогава, ама още изтръпвам като се сетя, мамка му...
Ей, не дей така, че за малко да те положа. Имах един новобранец от Лом, който още има да взима, но поделението беше 22110, ииииии после като се зачетох в "прослужил две години" се замислих, че няма как. Защото нащо беше малко по-малко, старши

P.S.
Какво да значат тези 5 цифрички, нищо особенно, "пингвин" ако не се лъжа.
Служил две години? Баси кефа. Спомням си как идва към нас (старите пушки) едно бомбе и пита, дали може да гледат телевизия. Аз му отговорих, че като направи 810 дена редовна военна служба като нас, ще гледа колкото си иска. Той ме изгледа много замислено и се изнесе.
Бай Добри ни задържа и вместо в края на септември ни уволни на 27 декември. Изкарахме по 90 дена бонус.
22150, гр. Кърджали.
Ама да ме откарваме темата в друга посока.
Бай Добри ни задържа и вместо в края на септември ни уволни на 27 декември. Изкарахме по 90 дена бонус.
22150, гр. Кърджали.
Ама да ме откарваме темата в друга посока.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нямате право да разгласявате данни като номера на поделение , вид на службата и воински звания - счита се за военно престъпление в мирно време .

...І. Разгласяване на военна тайна – 393 НК....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Да, откарах само две пълни години служба, защото бях приет във ВУЗ. "Студентите" ни уволниха на 25 септември, а останалите изкараха до към Нова година - "задръжка" му викахме. И не съм роден в Лом, това е грешка на писарите в щаба. От Лом ме взеха в Армията, там живеехме тогава.
От северозападния край наистина имаше интересни образи в казармата. По принцип тези момчета гледаха много сериозно на военната служба. Даже имаше един лаф, че ако се уволниш от армията и се върнеш на село без нашивка (ако не си станал ефрейтор, а си прост редник) - никоя мома не те иска и не можеш да се ожениш.
А Под. 22 120 - това е Черният полк в Марица. Който знае какво беше там - знае, а който сега го чува - и да му обяснявам, файда няма... Но имаше и по-мръсни поделения, в интерес на истината. Например под. 24 160 в Харманли. Превеждаше се 24 (месеца) 160 (пожар!). Отначало псувах късмета си, дето ме забиха в Марица, но като вдях в Харманли какво е, спрях да се оплаквам...
От северозападния край наистина имаше интересни образи в казармата. По принцип тези момчета гледаха много сериозно на военната служба. Даже имаше един лаф, че ако се уволниш от армията и се върнеш на село без нашивка (ако не си станал ефрейтор, а си прост редник) - никоя мома не те иска и не можеш да се ожениш.
А Под. 22 120 - това е Черният полк в Марица. Който знае какво беше там - знае, а който сега го чува - и да му обяснявам, файда няма... Но имаше и по-мръсни поделения, в интерес на истината. Например под. 24 160 в Харманли. Превеждаше се 24 (месеца) 160 (пожар!). Отначало псувах късмета си, дето ме забиха в Марица, но като вдях в Харманли какво е, спрях да се оплаквам...
Jordana написа:Нямате право да разгласявате данни като номера на поделение , вид на службата и воински звания - счита се за военно престъпление в мирно време .
Хаха! Плашиш гаргите, защото:
1. Говорим за неща с над 30 години давност
2. Говорим за нествуваща армия (БНА)
3. Говорим за несъществуваща Държава (НРБ)
4. Говорим за несъществуващ военен блок (Варшавският договор)
5. Говорим (поне аз) за отдавна ликвидирани поделения
Вече ме плашиха със съд, когато отказах да ида запас. Тъкмо бяха подписали програмата на НАТО „Партньорство за мир". Освен всичко гореописано казах на фуражката, че нато за мен е една терористична организация и никой съд не може да ме накара да служа за нея. Казах му, че съм се клел да пазя "Народната република", а не сегашната такава. Поради тези ред причини му препоръчах да използва призовката при неотложни нужди на "юг от екватора". Тръгнах си и го оставих със зяпнала уста. Отогава двадесетина години не са ме търсили, а и от доста време съм навън.
Може тук по-дъртите да пуснем една анонимна анкета "Пиете ли си гинко билобата"?
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Jordana написа:Нямате право да разгласявате данни като номера на поделение , вид на службата и воински звания - счита се за военно престъпление в мирно време .
По принцип е така... Остави закона, но нали всички сме дали клетва и там го имаше този момент с военната тайна. Та поне пред съвестта си човек трябва да е чист... Аз лично нямам проблем с това, защото:
1. Под. 24 160 в Харманли отдавна не съществува, там сега е бежански лагер;
2. Под. 22 120 в Марица също отдавна го няма, а сградите са изоставени. Последният път, когато го видях преди няколко години, изглеждаше така:

На тоя плац през 1987-ма се строихме за последен път (както се пееше в песента...), вече цивилни за Уволнението. Тогава нямаше и прашинка по него, а сега са израсли дървета, колкото мен дебели... Та искам да кажа - никаква военна тайна не издавам, освен че... нямаме вече армия. Но това не е тайна за никого...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е , да ама аз имам бая повече служба от вас
и в ония години и в тия така че закона ме лови .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_POWER написа:...
Може тук по-дъртите да пуснем една анонимна анкета "Пиете ли си гинко билобата"?
Аз пък се чудя след като се обсъдиха проблемите с кръвното как така още никой не е подхванал темата за проблеми с простатата

Хаха, аз простата си я преглеждам редовно. Не е много приятно, ама с времето ..... се свиква
доколкото може. Откакто навъртях 45 лазатрника, не пропускам
Минимум веднъж годишно. Не е лошо или срамно.

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Ева гооооо,то имало по-дръти от мен ве!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_POWER написа:Хаха, аз простата си я преглеждам редовно. Не е много приятно, ама с времето ..... се свиквадоколкото може. Откакто навъртях 45 лазатрника, не пропускам
Минимум веднъж годишно. Не е лошо или срамно.
Имай едно на ум за тия изследвания

http://articles.mercola.com/sites/artic ... -test.aspx