Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?

Мнение от madafaka_donkele » 06 Юни 2016, 8:00

Край, умирГам, притиснат съм, пУмагайтИ :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Юни 2016, 8:44

Колкото и да го слагаш тоя наръпания емотикон, изказването си остава смешно....

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 06 Юни 2016, 10:07

Момци, ъпдейтнах Уиндоуса от 7 на 10.
Вече два дни карам с него....очарован съм. Всичко мина гладко, само си инсталира всичко. Харесва ми как изглежда, харесва ми, че работи бързо и гладко, всичко е подредено, лесно се ориентира човек, няма бъгове. Според мене всичко е направено както трябва. Не съм специалист и говоря като пълен аматьор, ама съм доволен доста за момента :angel:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Юни 2016, 11:21

И аз го сложих оня ден, ей така заради спорта и тази тема.
Инсталирах каквото трябваше и го загасих и така вече 2-3 дена. :lol:
Като го разцъкам малко, ще изкажа впечатления. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 06 Юни 2016, 14:17

Никой не ще да помогне - след като заби яху уедър се чудя как да подкарам подобна на яху уедър програма с икона с постоянно седящи на десктопа градуси за уиндоус 10?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 06 Юни 2016, 18:42

Посредством темата на Георги Караджов или всеизвестен в Пловдивския ъндърграунд като Огата, вече и аз съм с "прозорец 10" . Дано не го сърбът задните опорни части от това!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Юни 2016, 7:59

Не е лоша визията на 10ката, ама по голям шпионин от нея не бях виждал.
Всичко в нея те шпионира и изпраща инфо къде ли не, е не мерси :censored:
След някой месец като се възползват от новите си политики да ви спират пиратския софтуер, достъпа до различни ресурси считани от майкрософт за зловредни тогава вече ще се разбере истинската цел на безплатния ъпдейт :yes:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 07 Юни 2016, 9:29

По-приятен е за теб, но не и за мен примерно. Специално мен не ме кефи тоя таблетен windows с нон-стоп notification-и на всяко приложение и да трябва да ги изключвам, не ме кефи и че трябва да си правя майкрософтски мейл и че ако искам абв примерно трябва си играя 15 в мин в настройки и активиране на глупости, плюс още няколко подобни глупости като дърпане на приложения все едно от google play, някакви widget-и, въобще ебаси шаренията и някакви windows-ки програми пълни с безсмилени функции, които обикновения юзър няма и да ползва....... Въпрос на вкус, но аз 3 пъти му давам шанс и 3 пъти го трия! :D
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 07 Юни 2016, 9:40

.... мейл (майкрософт акаунт) изобщо не е нужно да си правиш. Там където е менюто за акаунта, отдолу, има Skip - цъкаш и си правиш локален акаунт като на 7-цата. Приложенията от магазина не е казано, че трябва да се ползват, те са за юзъри дето хептен не отбират и им трябва инсталация "ала гугъл плей", за останалите има замунда.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 07 Юни 2016, 10:17

Поне си има хубава анимацийка като прехвърляш файлове и такава на ядрата на проца в task manager-a :mhihi:
Жалко че само тея 2 неща ми се видяха читави в 10ката , ще продължавам да си ползвам изостаналата 7-ца и да не съм в час с техниката на бъдещето :winky:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Юни 2016, 10:19

Пичове напратете си експеримент, закачете един по умен суич примерно микротик преди 10ката, после му поразгледайте логовете, къде ходи и какво прави докато не го ползвате изобщо.
После може да му спрете актуализациите с някой тул и пак да го попрегледате какво прави докато не го ползвате.
И накрая опитайте същото със 7 и с 8.1, после пак ще си говорим дали са конспирации и тн.
Дефакто ако не си някой мега запален геймър новата боза с нищо неможе да ти е полезна :yes:
Аз имам и 7ци и 10ки по няколко, имам и убунтота, лично на мен 7цата си ми е по удобна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Юни 2016, 11:30

vld написа:Пичове напратете си експеримент, закачете един по умен суич примерно микротик преди 10ката, после му поразгледайте логовете, къде ходи и какво прави докато не го ползвате изобщо...

Да бе, задълбаване, тестване, експериментиране и лична проверка на функции и възможности на 10-ката...чакай ти от умрял писмо :mhihi: Далеч по-лесно е да си сложиш 10-ката с всички настройки по дифолт, да си цъкаш фейсбук, торенти и пр., след което започваш да даваш и да се опитваш да налагаш "адекватно" мнение "абе супер е 10-ката... аз нямам нищо да крия... долу ХР-то, 7-цата, 8-цата" и т.н. съчинения в свободен стил :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2016, 12:01

madafaka_donkele написа:...

продължаваш да се правиш на хитър без да допринасяш с информация и да се криеш зад псевдо мистика - така можеш да блъфираш децата в детската градина. Горе имаш неотговорени въпроси от алх.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Юни 2016, 23:53

Аз си се върнах към 7ца.
Тестдрайва беше като на ново бмв - длъжен бях да опитам, но ще се придържам към по-старите модели :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 08 Юни 2016, 13:19

Въпрос към колегите за които не си заслужава да се слага, а с какво е по-лош от 8.1 примерно?
Не целя заяждане, според мен на лаптоп дърпа повече батерия, вие сте натам...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата