Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?
Модератор: Общи модератори
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?
Край, умирГам, притиснат съм, пУмагайтИ

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колкото и да го слагаш тоя наръпания емотикон, изказването си остава смешно....
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Момци, ъпдейтнах Уиндоуса от 7 на 10.
Вече два дни карам с него....очарован съм. Всичко мина гладко, само си инсталира всичко. Харесва ми как изглежда, харесва ми, че работи бързо и гладко, всичко е подредено, лесно се ориентира човек, няма бъгове. Според мене всичко е направено както трябва. Не съм специалист и говоря като пълен аматьор, ама съм доволен доста за момента
Вече два дни карам с него....очарован съм. Всичко мина гладко, само си инсталира всичко. Харесва ми как изглежда, харесва ми, че работи бързо и гладко, всичко е подредено, лесно се ориентира човек, няма бъгове. Според мене всичко е направено както трябва. Не съм специалист и говоря като пълен аматьор, ама съм доволен доста за момента

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И аз го сложих оня ден, ей така заради спорта и тази тема.
Инсталирах каквото трябваше и го загасих и така вече 2-3 дена.
Като го разцъкам малко, ще изкажа впечатления.
Инсталирах каквото трябваше и го загасих и така вече 2-3 дена.

Като го разцъкам малко, ще изкажа впечатления.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Никой не ще да помогне - след като заби яху уедър се чудя как да подкарам подобна на яху уедър програма с икона с постоянно седящи на десктопа градуси за уиндоус 10?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Посредством темата на Георги Караджов или всеизвестен в Пловдивския ъндърграунд като Огата, вече и аз съм с "прозорец 10" . Дано не го сърбът задните опорни части от това!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е лоша визията на 10ката, ама по голям шпионин от нея не бях виждал.
Всичко в нея те шпионира и изпраща инфо къде ли не, е не мерси
След някой месец като се възползват от новите си политики да ви спират пиратския софтуер, достъпа до различни ресурси считани от майкрософт за зловредни тогава вече ще се разбере истинската цел на безплатния ъпдейт
Всичко в нея те шпионира и изпраща инфо къде ли не, е не мерси

След някой месец като се възползват от новите си политики да ви спират пиратския софтуер, достъпа до различни ресурси считани от майкрософт за зловредни тогава вече ще се разбере истинската цел на безплатния ъпдейт

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
По-приятен е за теб, но не и за мен примерно. Специално мен не ме кефи тоя таблетен windows с нон-стоп notification-и на всяко приложение и да трябва да ги изключвам, не ме кефи и че трябва да си правя майкрософтски мейл и че ако искам абв примерно трябва си играя 15 в мин в настройки и активиране на глупости, плюс още няколко подобни глупости като дърпане на приложения все едно от google play, някакви widget-и, въобще ебаси шаренията и някакви windows-ки програми пълни с безсмилени функции, които обикновения юзър няма и да ползва....... Въпрос на вкус, но аз 3 пъти му давам шанс и 3 пъти го трия! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
.... мейл (майкрософт акаунт) изобщо не е нужно да си правиш. Там където е менюто за акаунта, отдолу, има Skip - цъкаш и си правиш локален акаунт като на 7-цата. Приложенията от магазина не е казано, че трябва да се ползват, те са за юзъри дето хептен не отбират и им трябва инсталация "ала гугъл плей", за останалите има замунда.
Поне си има хубава анимацийка като прехвърляш файлове и такава на ядрата на проца в task manager-a 
Жалко че само тея 2 неща ми се видяха читави в 10ката , ще продължавам да си ползвам изостаналата 7-ца и да не съм в час с техниката на бъдещето

Жалко че само тея 2 неща ми се видяха читави в 10ката , ще продължавам да си ползвам изостаналата 7-ца и да не съм в час с техниката на бъдещето

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пичове напратете си експеримент, закачете един по умен суич примерно микротик преди 10ката, после му поразгледайте логовете, къде ходи и какво прави докато не го ползвате изобщо.
После може да му спрете актуализациите с някой тул и пак да го попрегледате какво прави докато не го ползвате.
И накрая опитайте същото със 7 и с 8.1, после пак ще си говорим дали са конспирации и тн.
Дефакто ако не си някой мега запален геймър новата боза с нищо неможе да ти е полезна
Аз имам и 7ци и 10ки по няколко, имам и убунтота, лично на мен 7цата си ми е по удобна.
После може да му спрете актуализациите с някой тул и пак да го попрегледате какво прави докато не го ползвате.
И накрая опитайте същото със 7 и с 8.1, после пак ще си говорим дали са конспирации и тн.
Дефакто ако не си някой мега запален геймър новата боза с нищо неможе да ти е полезна

Аз имам и 7ци и 10ки по няколко, имам и убунтота, лично на мен 7цата си ми е по удобна.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
vld написа:Пичове напратете си експеримент, закачете един по умен суич примерно микротик преди 10ката, после му поразгледайте логовете, къде ходи и какво прави докато не го ползвате изобщо...
Да бе, задълбаване, тестване, експериментиране и лична проверка на функции и възможности на 10-ката...чакай ти от умрял писмо

madafaka_donkele написа:...
продължаваш да се правиш на хитър без да допринасяш с информация и да се криеш зад псевдо мистика - така можеш да блъфираш децата в детската градина. Горе имаш неотговорени въпроси от алх.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз си се върнах към 7ца.
Тестдрайва беше като на ново бмв - длъжен бях да опитам, но ще се придържам към по-старите модели
Тестдрайва беше като на ново бмв - длъжен бях да опитам, но ще се придържам към по-старите модели

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Въпрос към колегите за които не си заслужава да се слага, а с какво е по-лош от 8.1 примерно?
Не целя заяждане, според мен на лаптоп дърпа повече батерия, вие сте натам...
Не целя заяждане, според мен на лаптоп дърпа повече батерия, вие сте натам...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.