Междусъседски правен въпрос
Модератор: Общи модератори
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Re: Междусъседски правен въпрос
nqmam_bmw: то оффтопикът не е лошо нещо, стига да не пречи на темата - а в случая истината е това де:
То е ясно, че в един форум всеки малко или много си пише за каквото го б0ли - ама ако някой е имал проблеми с недобросъвестни съседи, не е правилното място, дето тук е намерил да ни се обяснява за това - особено щом няма нищо общо с конкретния случай и поставените въпроси в темата.
Човекът пита как стои въпросът с такива "спешни" и "неотложни" ремонти, а някои хора го почнаха, че видите ли дядо му нарочно иска да се измъкне и да не плаща.Делян написа:.. явно злорадство и заядливост, типично за масата народ в страната ..
То е ясно, че в един форум всеки малко или много си пише за каквото го б0ли - ама ако някой е имал проблеми с недобросъвестни съседи, не е правилното място, дето тук е намерил да ни се обяснява за това - особено щом няма нищо общо с конкретния случай и поставените въпроси в темата.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
Mollov написа:efren написа:
Точка 20 няма смисъл да я цитираш - пробвал съм я с всички администратори един по един след твоето и на оня Национал или какъвто там се изживяваше в темата с колоезденето. Няма смисъл да пишете на Администраторите. Администраторите не отговарят на такива ЛС.
Админите какво четат или не четат, и на какво отговарят или не отговарят е въпрос, на който не мисля, че ти можеш да отговориш адекватно. Но това като цяло е един съвсем отделен въпрос.
След като си получил предупреждение от модератор, идеята не е да му се обясняваш какъв е и що е. В задълженията на модераторите не влиза търпенето на лично отношение спрямо тях.
Спазвайте правилата на форума, защото няма значение кой е "започнал първи" и кой е "отговорил на провокацията" - еднакво сте виновни. Ако не ви харесва - можете да не пишете.
Ако продължавате в същият дух ще ви пуснем и двамата в 1-месечна почивка. За успокояване на нервите.
"Въпрос
Изпратено на: 07 Сеп 2015, 0:14
От: efren
До: I.Voykov
Понеже някъде в правилата пишеше ако искаме да се оплачем от модератори да пишем на администраторите:
Това е пост от модератора N.Mihaylovski отправен ако правилно съм разбрал към мен в подфорум "Извън Темата":
"Аз локнах темата, ще локна и тази сега.
Като искаш обясение ще ти дам, аз като бивш национален състезател по колоездене на България съм леко обиден от всички глупости написани в темата, заради което и не съм писал, Колоездачите карат където им дойде по удобно защото няма вело алеи, шоферчетата като тебе са пълни кретени и ни засичат нарочно щото са комплексарчета, докато не му се напука каската на някои на светофара (случва се често )
На тебе ти пожелавам да попаднеш на мен някъде......."
Предполагам поучен опита си досега в контактуването с модератори в този форум това не е обиден тон, не са заплахи, не са обиди и т.н. Ако все пак са ..."
Това е копие от изпратените ми съобщения изпратено до друг твой колега, сходно съм изпратил и до теб. Отговор още няма. Ако искаш да ме пуснеш в почивка за това, че не мога да отговоря адекватно на еди си какво си

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
efren
Изразих личното си мнение като потребител на този форум, не като модератор, като ти пишеш такива глупости в "онази" тема който очевидно не съвпадат с моето мислене и разбиране, трябва ли да се оплача на Администратор, както и да е
Моето мнение не е споделено само от мен, и това не е от значение в момента
Продължавам да стоя зад написаното от мен и се надявам да попаднеш на някой като мен
Изразих личното си мнение като потребител на този форум, не като модератор, като ти пишеш такива глупости в "онази" тема който очевидно не съвпадат с моето мислене и разбиране, трябва ли да се оплача на Администратор, както и да е
Продължавам да стоя зад написаното от мен и се надявам да попаднеш на някой като мен
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:efren
Потребителите в този форум обикновено не обиждат някой и след това да заключват темата - факт.
Това, че наричаш написаното от някого във форума "глупости" също се приема за обидно и груб тон - факт.
Попадам ежедневно на хора, които смятат ЗДвП за нещо препоръчително и за нещо което може да бъде заместено от "пукане на каски". За мое щастие каската ми е още без пукнатини - факт.
Въпреки всичко, ти няма да бъдеш наказан, за онова което пишеш във форума въпреки, че нарушаваш правилата, но много други са наказани за по-малко груб, обиден и заплашителен тон - факт.
До колегата Mollov - ако забележката ми за четенето на ЛС от админите те е засегнала по някакъв се извинявам, но за съжаление, в моя случай тя също се оказа факт, а хората често вадят изводи повече по личния си опит, отколкото от чуждия.
N.Mihaylovski, Съмнявам се (без да съм сигурен), че си прочел всичко, което съм написал в онази тема, но ще повторя това което написах тогава - ако всички шофьори разсъждаваха като мен, на колоездачите щеше да им бъде много по-лесно. Аз също седя зад написаното от мен, но без да обиждам някого и без да пукам каски, защото пукането на каски е лесно, трудно, а понякога невъзможно е лепенето.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тази тема отдавна загуби смисъла си... а другите коментари не са за тук.