.
Модератор: Общи модератори
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Re: Да отслабнеш 40кг за 7 месеца.
За човек свикнал на златното правило от преди сто години, че е добре да ядеш често и по малко фастингът в началото си е жив фистинг 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Постят 'ората, ама са франкофони
Няма к'во да си играеш на дребно

Мордехай написа: някой знае ли откъде да купя Киндер Парадизо
Няма к'во да си играеш на дребно

Ubi dubium, ibi libertas
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
TNT написа:От вас разбирам, че почти всеки ден съм на фастинг
Сега като се замисля и аз съм като теб. При мен схемата е същата като при stocky - ям между 13:00 и най-късно 21:00. Сутрин не закусвам, само кафенце жуля! Дълго, чисто, без захар!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Пичове, откакто не работя, и откакто внимателно подбирам продуктите за храната си, без да се ограничавам в количества и в желанията си съм поне 10-15кг надолу.
Така че нерви, стрес, лоша храна са основата на всички злини.
Така че нерви, стрес, лоша храна са основата на всички злини.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колеги, може ли малко инфо за фурмите. Като цяло може ли с тях да се замести глада за сладко и препоръчителни ли са когато човек иска да свали килограми.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
cod-cdbp написа:Така че нерви, стрес, лоша храна са основата на всички злини.
Точно...

Значи втори ден държа въглехидратите на 0 (нула), но ми възниква друг проблем. Сиренето, рибата и месото явно съдържат доста сол, а аз съм отвикнал. Разбира се, имам предвид преработена риба и месо, ама то няма как да нагъвам сурова скумрия и мръвки... Та значи отварям си консерва с риба-тон, хапвам кренвирш "Стара планина", или домат със сирене - но всичко е солено! Тази сол не е ли проблем за организма - кръвно, бъбреци и други такива? Аз явно съм отвикнал да ям солено - като хапна два кренвирша, после цял ден ме тегли да пия вода, егати... Май ще отказвам въглехидратите, но без месни и млечни продукти (то пък какво ли остава тогава...??).
Друг проблем ми е, че не мога нищо да пия. За безалкохолните е ясно - заради захарта в тях. Концентриран алкохол така или иначе не пия. Виното също отпада... Но голям проблем ми е с бирата - свикнал съм вечер, след работа да ударя една студена, и сега само се облизвам... Всъщност какво може да се пие с тази безвъглехидратна диета (освен вода, имам предвид)? Като махнем кафето (не съм кафеджия и не го обичам...), остава само чай без захар да пия, така ли? Егати...
Абе не би трябвало плодовете да са проблем, аз преди като отслабвах - нагъвах плодове на корем, килограми ябълки и портокали на ден, ягоди и череши - колкото мога, сокове... Хайде за бананите - разбирам, но колко пък въглехидрати да има в ягодите...?? Също и компот много обичам, а сега - и това отпада, мамка му...
Excellent! Steven is my name!
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Прочети добре темата за мазното хранене. Не трябва да спираш въглехидратите на 100%. Формулата е до към 15%.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Borymeckata написа:
Значи втори ден държа въглехидратите на 0 (нула) - хапвам кренвирши "Стара планина"
Tова си е жив оксиморон

Borymeckata написа:Абе не би трябвало плодовете да са проблем, аз преди като отслабвах - нагъвах плодове на корем, килограми ябълки и портокали на ден, ягоди и череши - колкото мога, сокове... Хайде за бананите - разбирам, но колко пък въглехидрати да има в ягодите...?? Също и компот много обичам, а сега - и това отпада, мамка му...
В една узряла ябълка има, кажи речи, 19 грама фруктоза. Сок като си изцедиш, не ядеш да речем 5 портокала, а захарта от 5 портокала.
Ubi dubium, ibi libertas
За да накараш клетките в тялото да посегнат към мастните натрупвания за енергия, въглехидратите трябва да са ти на максимално 15% от дневните калории, дори по-скоро 10%
иначе просто ще си ползват въглехидрати.
Ако искаш да спазваш чисто вм-нвх плодовете отпадат, сложи въглехидрати от зеленцучи, млечни продукти и си ги стигнал 10-15%, а и без месо тва хранене е невъзможно на практика, а консверите.. не бих си го причинил. В линковете всичко е обяснено.

Ако искаш да спазваш чисто вм-нвх плодовете отпадат, сложи въглехидрати от зеленцучи, млечни продукти и си ги стигнал 10-15%, а и без месо тва хранене е невъзможно на практика, а консверите.. не бих си го причинил. В линковете всичко е обяснено.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа:Само месо със салата/зеленчуци и сиреньеи кашкавал. Тва е.
Разбирам идеята, но при мен няма да се получи... Всичко това (месото, салатата, сиренето и кашкавала) ми е много солено, пробвах, но направо гадно ми става от толкова сол... Не отричам този хранителен режим, но... явно не е за мен. Ще пробвам по друг начин - с плодове.
Excellent! Steven is my name!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз явно сам ще си участвам в челинджа дето обявих
Стартирах вчера - 112.5кг, другата неделя ще видим има ли напредък

Стартирах вчера - 112.5кг, другата неделя ще видим има ли напредък

Аз пък като ви чета мненията и огладнях. Страшно. И си метнах една пица във фурната. Да ви таковам диетите... 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Глеам се надъхвате тука обаче да вметна, че много ама много трябва да се внимава със секви измислени диети! Особено драстични, като тая глупост НВХ-то и граничещата с религиозна лудост кето диета. Ама тва е друга тема. Та да си кажа... За всеки е относително, особено относно целта която си поставя. Но винаги драстичните промени идват поради някакъв ГОЛЯМ здравословен проблем. Никой не отслабва щот му е готино. Така че тези, които нямат споменатата мотивация ич да не се и зафащат, защото в 99% от случаите има йо-йо ефект. Искаш да свалиш някое и друго кило, за да си готин - добре, почни да тичаш всеки ден по 30 минути. Ама всеки ден. Уникален ефект. Вярно не се сваля 40 кила за половин година, но не и необходимо, защото такова сваляне се отразява на здравето и на имунната система, а искаме да сме здрави все пак. Въобще дълга тема.
За колегата с челинджа - няма никакъв смисъл. Номера е не колко ще свалиш за седмица, а колко ще ги задържиш. Щото едно време, който е тренирал бокс или борба знае как лесно се свалят килограми и то 5-6 пъти в годината с по 6-7 кила, че и повече...и после кво? Абе чукайте на дърво да не ви се налага да сваляте кила, че си е мъка за цял живот. Има хора ядат и пият и се гърчави стоят и живеят по 80 години дееба ма тия са целунати от Господ мани!
За колегата с челинджа - няма никакъв смисъл. Номера е не колко ще свалиш за седмица, а колко ще ги задържиш. Щото едно време, който е тренирал бокс или борба знае как лесно се свалят килограми и то 5-6 пъти в годината с по 6-7 кила, че и повече...и после кво? Абе чукайте на дърво да не ви се налага да сваляте кила, че си е мъка за цял живот. Има хора ядат и пият и се гърчави стоят и живеят по 80 години дееба ма тия са целунати от Господ мани!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
29.03.17 - 108,4 кг. 03.04.17 - 103,5 кг. Снимки ще кача като направя месец. Ям месо и зелечуци,плодове и никакъв въглихедрат,освен този който съдържа в по-горе изброените.Никакво тесто,никаквo газирано,сокове и т.н,никaкво сладко. Дайте някви идеи как да разнообразя пиенето,че водата ми дотегва 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Bulletproof coffee.
Тази тема като гледам до голяма степен се припокрива с другите две свързани с храненето. Има много начини човек да отслабне, ако това е зора. Единственото нужно нещо е калориен дефицит. При това положение винаги ще се губят килограми. Независимо какво яде човек. Ако щеш само захар яж, ако си на минус- отслабваш.
Друг е въпроса до колко качествено и здравословно става това. Слаб не означава здрав. Както и с тренирането. Големи мускули не означават непременно сила и добра форма.
Тази тема като гледам до голяма степен се припокрива с другите две свързани с храненето. Има много начини човек да отслабне, ако това е зора. Единственото нужно нещо е калориен дефицит. При това положение винаги ще се губят килограми. Независимо какво яде човек. Ако щеш само захар яж, ако си на минус- отслабваш.
Друг е въпроса до колко качествено и здравословно става това. Слаб не означава здрав. Както и с тренирането. Големи мускули не означават непременно сила и добра форма.