Live for speed fans ..
Модератор: Общи модератори
- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Абе не че е замрел, ама когато на мен доставчикът ми пусне нет вас ви няма
Между другото на 25 септ. е пуснат пач В (1071к). Казват че има доста поправки ето линка ЗА СВАЛЯНЕ

Между другото на 25 септ. е пуснат пач В (1071к). Казват че има доста поправки ето линка ЗА СВАЛЯНЕ
Вярно, че ме нямаше
........... ама от каде знаеш бе quixzole
Голяма мафия си станал
а сървърчето като си дойдох сега си беше тук, незнам защо го е нямало но мога да кажа само Sorry
Иначе tonight викам да потъркаме малко гуми а
?

Иначе tonight викам да потъркаме малко гуми а

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Таааааа снощи бях на работа (и все още съм), играх, никой не влезе, точка. Явно всички сте решили да поспите заради първия работен ден от тази седмица, обаче........ аз играх, ама така играх че ми се разду главата просто. Преди да ми се раздуе куфара успях да направя една доста добра обиколка, поне за мен си беше добра де. За съжаление не ми разреши да си save replay защото играх на Hot Lapping, но направих ScreenShot-че. Инчи казано времето е 1:32.56 на Blackwood GP, http://gorby.hit.bg/images/BestLap.jpg
Бих искал да знам и вашите времена, за да мога да сравнявам и съответно да се самоосъвършенствам
Бих искал да знам и вашите времена, за да мога да сравнявам и съответно да се самоосъвършенствам

Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
- Deakon
- FX Master
-
Gorby написа:... Бих искал да знам и вашите времена, за да мога да сравнявам и съответно да се самоосъвършенствам
Най-добро лично положение на Blacwood GP със GT Turbo

пускате си replay-чето, ПРЕДИ обиколката за която искате да изкарате данни -> [ESC] -> Output lap data.. -> "задавате име" -> ... и в директория \data\raf имате .raf файл с данните за обиколката. Този файл можете да го отворите с replay analyser, например AnalyzeForSpeed, и оттам да проследите телеметричните данни за обиколката си. Дава доста хубави идеи къде грешите и къде можете да спестите някоя и друга стотна

Ако не греша именно този метод, със .raf файловете, се ползва от регистрирани потребители за доказване на времена и влизане в класацията "World best".

Успехи на всички по пистите

А така Turturelo, няма да ги псуваш
Оообаче
Днес след доволна порция сън, кафе + цигара + приятна компания = ? .................... не се опитвайте да изравните уравнението
Получи се получаване, не просто една обиколка беше добра, а карах в продължение на 20-25 минути без да допусна никаква грешка. Разбира се безгрешно не е било, имам предвид без никаква груба грешка. Нямах обиколка над 1:33.50 , а четири поредни ги направих между 1:33.00 и 1:32.50 .
Резултата е New Lap Record
1:32.30 и извода: За да постигнеш добро време трябва да си отпочинал, спокоен, доволен и най-важното съсредоточен до максимум. Ако са изпълнени тези сравнително прости условия, обиколките се нижат една след друга без да усетиш точно като на филм и дори започваш да правиш повечето неща машинално без да се замисляш, а времената стават по-добри и по-добри. За съжаление обаче такива условия имам само у нас, когато съм в залата вечно се намира публика която да дава акъли и мнения.

Оообаче

Резултата е New Lap Record

- Deakon
- FX Master
-
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
(с извинение за израза)
БАХМААМУ, хора кво правите вие бре? 1:33, 1:32 и т.н.
Аз под 1:34.4 не мога да сляза... Най добрата ми серия беше 6 обиколки подред между 1:34.6 и 1:34.4. ОБАЧЕ! Тук идва интересната част - ако събера най-добрите си времена по сектори падам до 1:33.8
Напаво се чудя как съм постигнал тези толкова близки времена, като грешките правя на различни места. Между другото играя с клавишница.
БАХМААМУ, хора кво правите вие бре? 1:33, 1:32 и т.н.
Аз под 1:34.4 не мога да сляза... Най добрата ми серия беше 6 обиколки подред между 1:34.6 и 1:34.4. ОБАЧЕ! Тук идва интересната част - ако събера най-добрите си времена по сектори падам до 1:33.8
Напаво се чудя как съм постигнал тези толкова близки времена, като грешките правя на различни места. Между другото играя с клавишница.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Как барна джантите бе маймуно?? Пък и времето като ти го гледам направо ми идва да седна и докато не го подобря да не стана па ако ще компа да роди близнаци, сомо че състоянието ми не е много за каране
та мисля да се довършя и да лягам а рекордите да и оставя за момента когато съм в състояние. Поне вече знам какво ми трябва за да го постигна