Григор Димитров

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Григор Димитров

Мнение от efren » 03 Фев 2018, 8:42

Както се и очакваше Григор се отказа от турнира. Сега спортните хейтъри могат да пощуреят на воля.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Фев 2018, 9:16

Аз не виждам чак такава драма , освен ако не я прекръстите темата на " За Гришо - само хубаво или нищо " :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Фев 2018, 12:56

Еее много бързо му приключи кариерата... има още време преди да се пенсионира човека.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 03 Фев 2018, 17:19

Не му се играе в БГ на м`чето :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Фев 2018, 1:11

Неофициалната и непотвърдена версия е, че кланът "Малееви" използва Гришко за постигане на своите користни цели - превземането на Балгарската тенисфедерация. Техният зет е мениджър на хасковлийчето. Ще се въздържа от това да Ви опиша много интересни подробности за тези истински вълчици в овчи кожи. И то още от времената на социАлизЪма, както казваше бай Тошо, чиито любимки бяха.

dextuar написа:Защото не се чува през ден по телефона с майка си или баща си, айде стига, живял съм достатъчно време в чужбина, за да съм се нагледал на всякакви изменения в акцента, всичко си е до човек.

Декстъре абсолютно си прав! :yes:
Всичко е до мозъчен капацитет, обща култура, възпитание и интелект. При Гришката някои от тях определено не са на ниво.
През 1987 година пътувах с руснак, който на младини беше работил 5 години в България, като млад инженер по мините в Родопите. 20 години след напускането на България този човек в течение на 40 часа не допусна нито една граматическа или акцентна грешка в българския си език, а беше доста разговорлив и приятен събеседник. Живееше в Алмати Казахстан и каза, че поддържа българския с четене на книги, вестници и списания. Годишно няколко пъти го повиквали като преводач при гостуването на наши ръководни дейци, но принципно това било не повече от 10 дни и то чист разговор максимум 2-3 часа на ден. Не изключвам да беше някакъв своеобразен талант-лингвист, но и до ден днешен удивявам всички с разказа си за този човек.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 05 Фев 2018, 11:47

Вече започнахме да му определяме и мозъчния капацитет ... хора, спрете се, настина става комично. Кому е нужна цялата тази помия, сериозно питам ?
И на мен щеше да ми бъде приятно да го гледам на живо тази седмица, обаче така е преценил - така е направил. Пак повтарям - никой, ама никой от нас не знае какво му струва и какво му е струвало, да е на това място в ранглистата, за да му държим сметка на програмата и участията. Аз предпочитам да го гледам и да се наслаждавам, от колкото да мисля дали нарочно не е дошъл, поради някакви схеми :)

Аватар

Мнение от efren » 05 Фев 2018, 17:49

Фидел Кастро написа:Неофициалната и непотвърдена версия е, че кланът "Малееви" използва Гришко за постигане на своите користни цели - превземането на Балгарската тенисфедерация. Техният зет е мениджър на хасковлийчето. Ще се въздържа от това да Ви опиша много интересни подробности за тези истински вълчици в овчи кожи. И то още от времената на социАлизЪма, както казваше бай Тошо, чиито любимки бяха.

За сметка на това, сегашното управление на БФТ по принцип няма много фенове. Защо ли?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Фев 2018, 21:16

Фидел Кастро написа:Неофициалната и непотвърдена версия е, че кланът "Малееви" използва Гришко за постигане на своите користни цели - превземането на Балгарската тенисфедерация. Техният зет е мениджър на хасковлийчето. Ще се въздържа от това да Ви опиша много интересни подробности за тези истински вълчици в овчи кожи. И то още от времената на социАлизЪма, както казваше бай Тошо, чиито любимки бяха.

dextuar написа:Защото не се чува през ден по телефона с майка си или баща си, айде стига, живял съм достатъчно време в чужбина, за да съм се нагледал на всякакви изменения в акцента, всичко си е до човек.

Декстъре абсолютно си прав! :yes:
Всичко е до мозъчен капацитет, обща култура, възпитание и интелект. При Гришката някои от тях определено не са на ниво.
През 1987 година пътувах с руснак, който на младини беше работил 5 години в България, като млад инженер по мините в Родопите. 20 години след напускането на България този човек в течение на 40 часа не допусна нито една граматическа или акцентна грешка в българския си език, а беше доста разговорлив и приятен събеседник. Живееше в Алмати Казахстан и каза, че поддържа българския с четене на книги, вестници и списания. Годишно няколко пъти го повиквали като преводач при гостуването на наши ръководни дейци, но принципно това било не повече от 10 дни и то чист разговор максимум 2-3 часа на ден. Не изключвам да беше някакъв своеобразен талант-лингвист, но и до ден днешен удивявам всички с разказа си за този човек.

По този повод, аз имам един клиент с които сме доста на ТИ, казва се Василий. Той е към 60 и нещо си годишен, раждан е в СССР, но е Украинец. Чичо му бил някакъв полковник през ония години в КГБ. :shock: Искал е още когато е бил 8-ми клас да го взема в Москва и там да го вербува от малък да започва да учи за работа в службите. Така, но майка му не позволила от страх защото знаела как работят там. Та Василий някъде след тези събития емигрира в България и така до ден днешен. Български говори перфектно, но си личи, че имам някакъв Руски акцент, а не реално както при Гришо да е обратно - нашия говори по-добре Английски отколкото Български. Е, подробност е, че Василий тук е бил даскал по Руския бая години през и малко след соца, но все пак от доста време не преподава и е погребален агент. Обаче фактът е, че също доста малък е напуснал родината, но не си забравя езика - двата дори защото все пак Украинския леко се различава от Руския, той ми е казвал горе-долу като Български и така наречения Македонски е разликата като дистанция, а не като Български и Сръбски да речем както аз предположих.
Та нашия нормално да забрави и това да не ни харесва, но пък аз искам да подчертая един факт и той е неоспорим - той можеше отдавна да се състезава от Американски флаг за доста повечко пари от реклами и спонсори, но не го е направил. Затова уважавайте това нещо. Хубави или лоши, тези спортисти имаме, а идеални хора като цяло няма.
Що се отнася до това за Малееви, честно казано аз ИЗОБЩО не съм на ТИ с БГ тениса и изобщо с нещата ни във федерацията. Дори не знаех, че има далавера да си начело на БГ федерация по тенис защото всичко тук се хвърля по футбола и много малко хора гледат нещо различно от това с марка БГ спорт на клубно ниво. Но би ми било интересно да науча.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Фев 2018, 22:02

Аз не съм много сигурен за парите от спонсори и реклами,дали щяха да са по-големи,ако той играеше под друг флаг! Все пак тениса е индивидуален,професионален спорт и националността би трябвало да не е от значение!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 05 Фев 2018, 22:23

Зачитам спортните му успехи,както и на няколко други наши спортисти,но като човек не ми харесва грам.Да не кажа доста груби думи...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 06 Фев 2018, 0:17

goshevv написа:Вече започнахме да му определяме и мозъчния капацитет ... хора, спрете се, настина става комично. Кому е нужна цялата тази помия, сериозно питам ?
.... за да му държим сметка на програмата и участията.
.... нарочно не е дошъл, поради някакви схеми :)

Защо помия бе Гошефф?? Аз просто констатирам!! Същото направиха и още неколцина съфорумци. Нищо лично спрямо Гришата! Я виж с какви дами го раздава. Първо Маша, а сега с още по-зрялата и ошлайфана кака. :mhihi:
Никаква сметка не му държим, но все пак пък той дължи някакво уважение към българската публика, но явно ние за него вече сме плебеи. :| Дано помниш и си чел за оня РистУ от "Пази боже сляпо да прогледа"!
Да, за съжаление излиза, че не идва нарочно точно заради схемите на едни големи схемаджийки. Същите тези, които си бяха издействали едни специални облаги от бай Тошо. Същите тези, които срещу няколко апартаментчета се сдобиха с перфектен терен и построиха тенис кортове в паркова зона.
Какво се случва и какви са интригите в тенис федерацията в момента не знам, но фактът, че спорът ще се решава по такъв долнопробен начин е достатъчно красноречив за поведението на участниците. в него. :roll:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Аватар

Мнение от efren » 06 Фев 2018, 1:37

Наскачаха хейтърите, нямат удържане. Май света ви е крив и търсите под вола теле. Най-големия проблем на Гришо е акцента му, как не сА сетих, те хората дето управляват държавата говорАт перфектен български, пък и английския и испанския съм им силни. Чета в интернет, как хора дето знаят 1 език (който им е роден)и като пишат на него правят по 3 грешки в изречение ги дразнел акцента на Гришо.

Същите схемаджийки, дето срещу няколко (20) апартаментчета се сдобиха с парцел, на който вместо да направят един хубав МОЛ, Бизнес център, кооперацийка с 60 апартамента и прочие "достойни неща", направиха нещо за спорта - ко каза, ко? Не разбрах какъв е проблема на кортовете в паркова зона, в цял един свят кортовете са в паркови зони? Не рабрах как не те дразнят хотела, кооперациите, бензиностанцията :shock: :shock: :shock: в паркова зона, а те дразнят кортовете и въобще какво според теб трябва да има в паркова зона ако не спортни площадки? Само за сведение - и Националния тенис център е в паркова зона :wave: .
Последна промяна efren на 06 Фев 2018, 9:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 06 Фев 2018, 8:40

Пълен хаус, незнам защо още я държат модераторите тази тема, форумните "капацитети, разбирачи и феномени" се развихрят с пълна сила :kuku:
Тука си е направо махленски разговор между кисели чичковци дето всичко и всеки им е крив и си търсят причина да си пуснат хранилаката :no:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 06 Фев 2018, 12:41

И Гришата ли го емнахте?!

Говорил лошо български... Ми аз съм виждал българи, които не са напускали страната и говорят по-зле от него!
Не играл на турнира в София... Човекът си каза, че е контузен. Вие ако сте спортисти и получите контузия ще играете ли???

Относно осталалите глупости, че не зачитал България няма какво друго да кажа, освен че всяка втора дума му е "обичам България", "българската публика", "нашите знамена ми дадоха сили" и т.н. Да не говорим, че винаги казва, че се гордее с произхода си и твърди, че никога не би сменил държавата си, както направиха немалко "наши" спортисти...

PS: Гришо загуби дядо си по време на турнира в Австралия! Макар да е тенисист и спортист от СВЕТОВНА КЛАСА и той е човек! Нека този от вас, който не си е взимал "отпуск по семейни причини" пръв хвърли следващия камък!!!

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 06 Фев 2018, 16:07

ildivvy написа:Аз не съм много сигурен за парите от спонсори и реклами,дали щяха да са по-големи,ако той играеше под друг флаг! Все пак тениса е индивидуален,професионален спорт и националността би трябвало да не е от значение!

Когато не си сигурен/не знаеш, не е нужно да изразяваш безсмислено мнение, ве мой
Някой по-нагоре беше прав, тая тема е пълен смях - разбирачи, гледали по половин мач на Григор, изказват компетентно мнение. Отгоре на всичко и са наясно с тъмните схеми, които витаят във федерацията по тенис. Чакам да нахлуят илюмЕнатите от някъде всеки момент :paranoid: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата