Ще продадете ли колата си за точната сума... НА МОМЕНТА?
Модератор: Общи модератори
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Re: Ще продадете ли колата си за точната сума... НА МОМЕНТА?
bai_ILIA написа:не, не с лошо колега. Това ми е втората кола тип семейна точно, за да не се раделям с другата "спортната", че има малко врати и никакъв багажник, но ми е на сърце...Първата се надявам да е БМВ и занапред или в краен случай Ауди А7
Ако няма кинти може и Дачия
Стига да е дизел ахахахахахахаха
Помисли и за Шкода Супърб

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Дано първо в Извън темата да влизат та да се образоват и купят Шкода (Дачия по стар стил) 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Харесваш ги защото не си имал....ildivvy написа::mhihi:![]()
Едва ли ще стигнем "Алфа"-форума скоро! Там се поздавяват,като си продадат колата
и скоро след това идват в нашия! Въпреки това,аз харесвам алфите!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Не, нито едната. нито другата.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vld написа:Харесваш ги защото не си имал....ildivvy написа::mhihi:![]()
Едва ли ще стигнем "Алфа"-форума скоро! Там се поздавяват,като си продадат колата
и скоро след това идват в нашия! Въпреки това,аз харесвам алфите!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
А бе аз имах една 33ка боксер, от която имам много приятни спомени ...
Но не са свързани с надеждност и безпроблемност със сигурност

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Преди години имах Е34-ка. Ама не беше това, в което да вложа някакви пари. Поддържах я, радвах и се, но не беше това, което исках. И я продадох.
Почна се едно търсене...Е39, Е36... ама си знаех, че просто чакам да се появи някоя читава Е34-ка. И така 8 месеца. Един ден я намерих. Е34, 20-ка ама от последните седани, 95-та. Много свежа, без цигании и гаражни изпълнения и най-важното-италианка без точка ръжда. Взех я и се почна. Набутах една хубава 5-цифрена сума по нея. Радваше ме, обичах да я карам, ама леко почнах да се оглеждам за нещо по-така. И един ден взех Е53-ката. И 34-ката направена, поддържана с основен ремонт на мотора, строук, кожи, бордове, окачване, спирачки и т.н. остана да седи в гаража. Седя така месеци, аз нямах време да се занимавам с нея, нито да я карам и като я гледах как и ръждясват дисковете, апаратите и т.н. от седене замина за продан. Е, взех около 1/3 от вложеното, но не съжалявам. С нея си изпълних мечтата да имам хубава Е34-ка, ама аз да си я направя. И просто времето и изтече. Исках нещо различно. Както се казва Земята се върти...
От време на време се сещам за нея, става ми гадно, ама сега след онази тема на Врачанина в страхотните истории се чувствам по добре
Някой ден се надявам, че пак ще имам Е34.
И сега не бих си продал колата не за друго, а защото ме побиват тръпки от запознанството с "нова" кола. Месеци наред да излизат един след други проблеми. И не знаеш кое къде ще се предаде, защото колкото и да се гледа все има нещо, което просто му идва времето при както казах "новите" коли.
Почна се едно търсене...Е39, Е36... ама си знаех, че просто чакам да се появи някоя читава Е34-ка. И така 8 месеца. Един ден я намерих. Е34, 20-ка ама от последните седани, 95-та. Много свежа, без цигании и гаражни изпълнения и най-важното-италианка без точка ръжда. Взех я и се почна. Набутах една хубава 5-цифрена сума по нея. Радваше ме, обичах да я карам, ама леко почнах да се оглеждам за нещо по-така. И един ден взех Е53-ката. И 34-ката направена, поддържана с основен ремонт на мотора, строук, кожи, бордове, окачване, спирачки и т.н. остана да седи в гаража. Седя така месеци, аз нямах време да се занимавам с нея, нито да я карам и като я гледах как и ръждясват дисковете, апаратите и т.н. от седене замина за продан. Е, взех около 1/3 от вложеното, но не съжалявам. С нея си изпълних мечтата да имам хубава Е34-ка, ама аз да си я направя. И просто времето и изтече. Исках нещо различно. Както се казва Земята се върти...
От време на време се сещам за нея, става ми гадно, ама сега след онази тема на Врачанина в страхотните истории се чувствам по добре

Някой ден се надявам, че пак ще имам Е34.
И сега не бих си продал колата не за друго, а защото ме побиват тръпки от запознанството с "нова" кола. Месеци наред да излизат един след други проблеми. И не знаеш кое къде ще се предаде, защото колкото и да се гледа все има нещо, което просто му идва времето при както казах "новите" коли.
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 9:00, променена общо 1 път
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
GL 350 AMG пакет
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Някакъв X май ми се кара, ама чист бартер едва ли е възможен.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
някаква стара М-ка ... или някое 335i ... може някоя 6чка "гранд купе" или 2 врати автомат ... или някое атмосферно поршенце с ръчни скорости ... общо взето ме блазнят доста "по-потентни" автомобили ... които или да са и по-комфортни или да са по-екстремни ... общо взето аз имам един талант според жена ми ... да измислям какво ли не за харчене
та ако ми позволява бюджета бих се простил с моята за някоя от тези ... обаче ... той бюджета ми ако зависи от един 25г варел да продам да та си купя някое от тия които съм изброил ... то бартер, бартер ... ама къв ще е тоя бартер , чист ли ? трябва да забия Панамера Мурбо еС или Ферари Суперфаст тогава
та общо взето аз съм последен собственик на моя автомобил ... или ще е вечно мой, или ще ходи на скрапец ... нито е ценен като пара, нито ми пречи за сега , а ако имам пара да го надскоча с лекота , пак ще си го държа
както казаха колеги, ако не ми зависи здравето моето или на близки хора надали ще се разделим доброволно - че даже и жената си го харесва стария варел

та ако ми позволява бюджета бих се простил с моята за някоя от тези ... обаче ... той бюджета ми ако зависи от един 25г варел да продам да та си купя някое от тия които съм изброил ... то бартер, бартер ... ама къв ще е тоя бартер , чист ли ? трябва да забия Панамера Мурбо еС или Ферари Суперфаст тогава

та общо взето аз съм последен собственик на моя автомобил ... или ще е вечно мой, или ще ходи на скрапец ... нито е ценен като пара, нито ми пречи за сега , а ако имам пара да го надскоча с лекота , пак ще си го държа
както казаха колеги, ако не ми зависи здравето моето или на близки хора надали ще се разделим доброволно - че даже и жената си го харесва стария варел

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Бързо се сменям мненията, та за сега поне за М5 F10 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Това което карам е каквото искам спрямо възможностите ми, но някакъв ужасен е30 слийпър бих карал или е46 м3, че така и не стигнах до него
е90 м3 също ме кефи ...

...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:... или е46 м3, че така и не стигнах до него
ако продадеш е30-ската на реалната цена няма да си далеч от истината

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:K_Ilkov написа:... или е46 м3, че така и не стигнах до него
ако продадеш е30-ската на реалната цена няма да си далеч от истината![]()
Знам ама не мога още да я прежаля,
а и смятам, че 30ката доставя по-първични усещания
на по-ниска цена за поддръжка спрямо какъвто и да е WBS

...