Защо хейтвате Mercedes-Benz?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?

Мнение от @2bar » 24 Апр 2018, 18:51

темата малко детска ми идва...ама карай.

писал съм го и в други теми....по - добро от S - Klasse няма. Когато говорим за лимузина..има само един модел и той е S - Klasse.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 24 Апр 2018, 19:14

Мерцедеса е боклук! БМВ е най-готината кола.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Апр 2018, 19:28

@2bar написа:темата малко детска ми идва...ама карай.

писал съм го и в други теми....по - добро от S - Klasse няма. Когато говорим за лимузина..има само един модел и той е S - Klasse.

Въпрос на виждане. Сега остава да кажеш, че и Майбах е по-хубава от Ролс-Ройс и готово.
Много зависи какво искаш от дадена лимузина, аз не си представям примерно S63 AMG да ми хареса повече от M760-то. Всъщност специално от тия две лимузини 7-цата като я видя още и ахвам, грабва ме от раз дизайна, а на Мергела си ми е някак...скучен. И с тия дневни светлини тип пречупен меч от Междузвездни войни наподобяващ бумеранг...мерси. Дори на новите А8 диодите отпред ми харесват повече.
Което не прави по-лош Мерцедеса, просто на мен не ми харесва, ама грам. Особено като видя умалената му версия в лицето на новата Ц класа. :mhihi: Отзад и отпред, умалена ЕС-ка. Отдалеч спокойно ги бъркаш, да не говорим з ачовек, който не го вълнуват много колите.
Чисто екстериорно винаги 7-мака ми е харесвал повече, още от Е38 насам сравнен с ония дебели прасета, които ги караха мутрите едно време, после при другите имаше известна противпоставеност заради гадната долна част от фаровете на Бенгъл и дотам. За мен пак ще кажа още веднъж. Най-голямата разлика, която виждам е при S класата от 2006-та и F01. :shock: Значи тук Мерцедес направиха най-грозните вежди за калници в цялата история на автомобилостроенето. Колата отпред и отзад е дялата с тесла, фаровете най-после като видяха, че няма накъде от БМВ(първо още в края на 90-те)и после от ХаЛди, взеха, че сложиха на фейса някакви дневни светлини изразяващи се в грозни точки. Пак за фейса решиха да направят някакъв стоп, който да прилича на нещо, понеже стария наистина на нищо не приличаше, фейсов от Е39 е по-хубав и сложиха един куп червени точки, които с времето заприличаха на елха, циганска при това. Интериорно е доста по-добре колата, отколкото екстериорно.
Обаче сега да казваш, че имало само една лимузина на света...говори за себе си. Дори жена ми не забелязва S -класата, като всички Мерцедеси и изглежда ако я накарам да я погледне по пътя някога и питам дали и харесва. Иглежда и просто на нова кола с неприятен дизайн сравнен със седмицата. Но и това е субективно, различни сме хората.
Последна промяна Top Gun Maverick на 24 Апр 2018, 19:53, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 24 Апр 2018, 19:35

Защото ситуацията е : BMW и всички останали !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 24 Апр 2018, 20:08

DLVasilev написа:
Vanqu1sh написа:
DLVasilev написа:сравнение между 124-ка 300д и шкода октавия :mhihi: Баце тоя мечок ако ще да е най-изгнилия невървящ и куц откъм екстри ще е повече от октавията още много дълги години и още много поколения шкоди ще му се чудят :mhihi:

Карам Октавия РС 2018 и да ти кажа повече старите поколения мерцедеси се чудят като решат да се правят на много вървежни. :mhihi:

То за вървенето е повече от ясно. Те затова имат и часовник в оборотомера, но не за това ти говоря. Щото тая оСтавия ако те срещна с нея ще я попилея на фин прашец в радиус 2 км. Просто мога да залепя лява за дясна колонка с теб посредата и освен фарове решетка и броня друго няма да сменя. Паля и си тръгвам па ти си бързай после :mhihi: На надлез надежда по същия начин бракувах едно бързо и ново ауди А4 преди години със забележи 200Д :mhihi: Все едно ударих витрина, просто всичко се попиля навсякъде, рацера замина в пирогов, колата му я описаха тоталка, мен ме пуснаха да си ходя. Да не говорим, че същото 200д гори каквото му сипеш и 70 литровия резервоар го климбуцам 2 месеца.За части какво да ти кажа-караш мерцедес правиш голф 2-ка. Нека не върви и нека ми е зле :mhihi:

Ако беше в S-класа нямаше дори да усетиш, че си се ударил, особено ако е от онези дето "пури" им викат. :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Апр 2018, 20:22

Има тука един, който кара един Камаз, на него отпред пише даже Пчолкин(фирмата се казва Бригада, със сигурност е заради мето на един от героите вътре, който се казваше Пчолкин(Пчела)), та той ако мине през кола сигурно просто ще продължи...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 24 Апр 2018, 20:35

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Апр 2018, 20:52

Витанов написа:
DLVasilev написа:
Vanqu1sh написа:
DLVasilev написа:сравнение между 124-ка 300д и шкода октавия :mhihi: Баце тоя мечок ако ще да е най-изгнилия невървящ и куц откъм екстри ще е повече от октавията още много дълги години и още много поколения шкоди ще му се чудят :mhihi:

Карам Октавия РС 2018 и да ти кажа повече старите поколения мерцедеси се чудят като решат да се правят на много вървежни. :mhihi:

То за вървенето е повече от ясно. Те затова имат и часовник в оборотомера, но не за това ти говоря. Щото тая оСтавия ако те срещна с нея ще я попилея на фин прашец в радиус 2 км. Просто мога да залепя лява за дясна колонка с теб посредата и освен фарове решетка и броня друго няма да сменя. Паля и си тръгвам па ти си бързай после :mhihi: На надлез надежда по същия начин бракувах едно бързо и ново ауди А4 преди години със забележи 200Д :mhihi: Все едно ударих витрина, просто всичко се попиля навсякъде, рацера замина в пирогов, колата му я описаха тоталка, мен ме пуснаха да си ходя. Да не говорим, че същото 200д гори каквото му сипеш и 70 литровия резервоар го климбуцам 2 месеца.За части какво да ти кажа-караш мерцедес правиш голф 2-ка. Нека не върви и нека ми е зле :mhihi:

Ако беше в S-класа нямаше дори да усетиш, че си се ударил, особено ако е от онези дето "пури" им викат. :mhihi:

всяка кола която тежи 2 тона и половина се представя добре при катастрофа с друго (в повечето случай по-леко) возило... изненади няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 24 Апр 2018, 21:19

Top Gun Maverick написа:
@2bar написа:темата малко детска ми идва...ама карай.

Въпрос на виждане. Сега остава да кажеш, че и Майбах е по-хубава от Ролс-Ройс и готово.
Много зависи какво искаш от дадена лимузина, аз не си представям примерно S63 AMG да ми хареса повече от M760-то. Всъщност специално от тия две лимузини 7-цата като я видя още и ахвам, грабва ме от раз дизайна, а на Мергела си ми е някак...скучен. И с тия дневни светлини тип пречупен меч от Междузвездни войни наподобяващ бумеранг...мерси. Дори на новите А8 диодите отпред ми харесват повече.
Което не прави по-лош Мерцедеса, просто на мен не ми харесва, ама грам. Особено като видя умалената му версия в лицето на новата Ц класа. :mhihi: Отзад и отпред, умалена ЕС-ка. Отдалеч спокойно ги бъркаш, да не говорим з ачовек, който не го вълнуват много колите.
Чисто екстериорно винаги 7-мака ми е харесвал повече, още от Е38 насам сравнен с ония дебели прасета, които ги караха мутрите едно време, после при другите имаше известна противпоставеност заради гадната долна част от фаровете на Бенгъл и дотам. За мен пак ще кажа още веднъж. Най-голямата разлика, която виждам е при S класата от 2006-та и F01. :shock: Значи тук Мерцедес направиха най-грозните вежди за калници в цялата история на автомобилостроенето. Колата отпред и отзад е дялата с тесла, фаровете най-после като видяха, че няма накъде от БМВ(първо още в края на 90-те)и после от ХаЛди, взеха, че сложиха на фейса някакви дневни светлини изразяващи се в грозни точки. Пак за фейса решиха да направят някакъв стоп, който да прилича на нещо, понеже стария наистина на нищо не приличаше, фейсов от Е39 е по-хубав и сложиха един куп червени точки, които с времето заприличаха на елха, циганска при това. Интериорно е доста по-добре колата, отколкото екстериорно.
Обаче сега да казваш, че имало само една лимузина на света...говори за себе си. Дори жена ми не забелязва S -класата, като всички Мерцедеси и изглежда ако я накарам да я погледне по пътя някога и питам дали и харесва. Иглежда и просто на нова кола с неприятен дизайн сравнен със седмицата. Но и това е субективно, различни сме хората.

Въпрос на вкус е по - скоро, когато става въпрос за интериор и екстериор. Но....от S класата лъха аристократизъм, докато от 7er....за съжаление не...Ако трябва да сме честни, след толкова време все още ме влече БМВ (когато говорим за сравнение между Е - Klasse и 5er), но трябва да излъжа, ако кажа, че 7er е по - добър от S - Klasse. И като казвам по - добър, нямам предвид как изглежда, а как се кара. Просто самата S класа върви с финес, докато 7er е като танк в сравнение с S класата. И това го казвам, на базата на толкова много изминати километри с 221/222 и сравнения с другите в този клас, че си нямаш и на идея...Просто 222 си е Benchmark...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 25 Апр 2018, 10:06

alx написа:
Витанов написа:
DLVasilev написа:
Vanqu1sh написа:

всяка кола която тежи 2 тона и половина се представя добре при катастрофа с друго (в повечето случай по-леко) возило... изненади няма.

Изненадата е че точно този модел с 6 цилиндровия шестак и ръчна ск. кутия тежи 1580кг. с бензин за 40лв, туба с 5л. масло и разни джиджавки из багажника. Виж ако седна аз може и да стане два тона и половина. :mhihi: Колата е лека за размерите си и МНОГО здрава конструктивно.. Има и разни клипчета ама няма да ви занимавам с това сега. :)
I am beton!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Апр 2018, 11:49

Top Gun Maverick написа:Има тука един, който кара един Камаз, на него отпред пише даже Пчолкин(фирмата се казва Бригада, със сигурност е заради мето на един от героите вътре, който се казваше Пчолкин(Пчела)), та той ако мине през кола сигурно просто ще продължи...

Тия цялата фирма не ги слуша главата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 25 Апр 2018, 12:13

Филма е голям там.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Апр 2018, 12:16

Вчера в Карнобат видях баничарка с портрет на Румен Радев на предния капак :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 25 Апр 2018, 12:31

Абе как ще мразим Мерцедес - нали ни носи "радостта от шофирането"... :bowdown: :bowdown:

Изображение
Mercedes can also bring driving pleasure
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 26 Апр 2018, 3:50

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата