Напускам България...Къде да отида?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Напускам България...Къде да отида?

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2018, 17:33

Надявам се под царя, да нямаш предвид мекерето на доган

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Окт 2018, 18:09

Ако някой знае как се имигрира в Нова Зеландия да каже...без тва с 500к $ инвестиция.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 25 Окт 2018, 21:08

Ето и противоположната гледна точка по темата:
https://www.facebook.com/76123818075313 ... 895972195/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 25 Окт 2018, 21:33

Навсякъде може да е и хубаво и ужасно в зависимост от живота който се живее.

Аз съм от хората, които емигрираха и след 3 години се върнаха обратно. Всичко зависи от това, къде какъв живот си изградиш и какво искаш. Сега не мога и да си представя да отида където и да е било, но предполагам, че ако се променят някой фактори като моментната ми работа и здравето ми, бих емигрирал. Като дестинация, не смятам, че може да се даде адекватно мнение. Живях в Германия и видях, как има българи и от двете граници и на пълна мизерия и на пълен лукс, както е и във всяка една останала страна.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Напускам България...Къде да отида?

Мнение от Dextuar » 25 Окт 2018, 22:09

pampo написа:Ето и противоположната гледна точка по темата:
https://www.facebook.com/76123818075313 ... 895972195/
Първо, в Манхайм е пълно с турци, да не кажа, че в центъра може да ти се случи да няма кого да попиташ на немски как да стигнеш до някъде. Истината е, че в Германия си оставащ винаги гастарбайтер, което за един образован човек е доста депресиращо. Момичетата им е по-лесно да се впишат, сами се сещате защо. За мъжете още си спомням как 19г новокурснички въртяха 30г мъже на малките си пръсти поради липса на избор за мъжката част. Разбира се има и бая дупедавци от мъжете, които също добре се вписват там. Обикновено ще ги познаете, че до 4 семестър започват да говорят с акцент на български и да им се губят думи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Окт 2018, 22:18

Petrolhead написа:- България през цялото това време си кюта под турците на топло.
...като цяло тихо, спокойно, стабилно.

След тоя коментар може да си смениш ника на dickhead или shithead...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 25 Окт 2018, 23:08

drago_pavlov написа:
Petrolhead написа:- България през цялото това време си кюта под турците на топло.

Що? Много си е прав човеко. Или лично можеш да попиташ в родата ти дали някой е бил убит от турчин в последните 300 години. Примерно. Но така ще изместим темата. А иначе по темата, аз лично съм я напускал кочинката 3 пъти. И все се връщам. Сега ще направя четвърти опит. Кеф ми е да сменям обстановката. Обаче, ако бях по-млад САЩ е истината, всичко друго е демо версия.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Окт 2018, 23:19

Това за демо версията ми хареса. Както казах, тая страна си е мислена за емигранти, та в това отношение там е по-лесно. И без това всеки втори около теб все ще е от някъде си.
Сондьора написа:Ако някой знае как се имигрира в Нова Зеландия да каже...без тва с 500к $ инвестиция.

И назад писах за тоя форум, а и не само аз, но ето ти го за Австралия и Нова Зеландия, двете места са в един подфорум:
http://forum.all.bg/postlist.php/Cat/0/Board/australia
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 26 Окт 2018, 1:01

Сондьора написа:Ако някой знае как се имигрира в Нова Зеландия да каже...без тва с 500к $ инвестиция.

За какво ти е да ходиш в НЗ. Ако това което работиш е свързано с ника ти (аватара ти), щатите е най-доброто място за теб. Фракинг индустрията е в страхотен подем най-вече в западен тексас.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Окт 2018, 8:03

С тая система за оценка на кандидатите ще е тегава работа получаването на работна виза . По лесно ще получи човек виза ако се намаже с вакса и започне да крещи на маорски пред австралийското посолство че иска да си ходи в къщи ...:mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Окт 2018, 9:37

E34 написа:
drago_pavlov написа:

Що? Много си е прав човеко. Или лично можеш да попиташ в родата ти дали някой е бил убит от турчин в последните 300 години.

Дядото на баба ми, докато си е копаел на нивата, минава турска потеря и го съсича.
Дейба турколюбите!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Окт 2018, 11:51

peshehodetz написа:

За какво ти е да ходиш в НЗ. Ако това което работиш е свързано с ника ти (аватара ти), щатите е най-доброто място за теб. Фракинг индустрията е в страхотен подем най-вече в западен тексас.

Щатите не, тва е ЮАР в бавни темпове. НЗ ще е последната със запазени ценности, както ги разбирам аз. В Европа са толкова зле нещата, че след 10-20г ще сме малцинство.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 26 Окт 2018, 13:03

Само НЗ важи, стига да има човек занаят.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Окт 2018, 13:16

Petrolhead написа:
Хаос написа:
E34 написа:
drago_pavlov написа:

Що? Много си е прав човеко. Или лично можеш да попиташ в родата ти дали някой е бил убит от турчин в последните 300 години.

Дядото на баба ми, докато си е копаел на нивата, минава турска потеря и го съсича.
Дейба турколюбите!

както казах, винаги ще се намери някой ентусиаст да покаже на какво е способен.
тогавашните ММА-йци са били малко по-хардкор е сегашните. това не променя цялостната картинка, кютали ли сме си полекичка, мрънкайки в кръчмата, пиейки люта ракия

Както казах, дали турколюбите!

Потеря е имало, защото са търсили четници...
Ама твоите деди ако са били трайковци, си е персонално твой проблем.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 26 Окт 2018, 16:04

Petrolhead написа:
Хаос написа:
Petrolhead написа:
Хаос написа:
E34 написа:
drago_pavlov написа:

Дейба турколюбите!

както казах, винаги ще се намери някой ентусиаст да покаже на какво е способен.
тогавашните ММА-йци са били малко по-хардкор е сегашните. това не променя цялостната картинка, кютали ли сме си полекичка, мрънкайки в кръчмата, пиейки люта ракия

Както казах, дали турколюбите!

Потеря е имало, защото са търсили четници...
Ама твоите деди ако са били трайковци, си е персонално твой проблем.

мойте деди си е тяхна работа какви са били.
според теб правилно ли е да мразиш една нация, защото неин представител е извършил престъпление преди 300 години? не е ли малко прекалено

Всъщност точно ти слагаш целия български народ по общ знаменател. Съжалярам, че нямаш рода с която да се гордеш, но аз нося трите имена на дядо си от с. Равногор (по турско е наричан Ясъ Кория). Цъкни в гооглето да видиш как въстава цяло село, а и не само само едно, заедно с Брацигово общо 6 села. Целият район се вдига и там се водят най-продължителните, най-организираните и най-кръвопролитни за башибозука битки. Можеш да се гордееш с тези българи, а не с дядо Въльо от Тетевенско. (цъкни в гуглето да разбереш кой е дядо Въльо)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата