Избор на кола до 15000 лв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Избор на кола до 15000 лв

Мнение от ogata » 03 Яну 2019, 21:29

Ако добавиш още 15 000 лв, се сещам за 11 коли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 03 Яну 2019, 21:30

UBAH5 написа:
vvasilev1 написа:
super_mario написа:
c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме :mhihi:

Ами поддръжката, нещо среден клас. Много евтината поддръжка отива към Дачия или Рено, а много скъпата към БМВ или Ауди демек пари няма действайте :mhihi:
Аз се чудя из между може би пак ще се повторя ама Киа Сиид, Хюндай И40, Форд Мондео, Шкода Октавия ама май отпада, заради това, че е с пет скорости, Опел Астра или Инсигния.
Гледам дизеларките за сега.
Шкодата ако е 140 или 150 коня е с 6 скорости.

Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk

Ама за тия пари ще треа да е предишната генерация :mhihi:
Най вероятно.

Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 03 Яну 2019, 21:39

ogata написа:Ако добавиш още 15 000 лв, се сещам за 11 коли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Току що жената изтри две билетчета от националната лотария ама а де няма инак щеше да добавя :D
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 09 Яну 2019, 7:09

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=9e2akb

Евридейката ми е шкода. Вярно, чисто нова, ма нищо лошо не мога да кажа. Мен ме интересува да се движи без проблем. А че била пластмаса вътре ми дреме на оя.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 09 Яну 2019, 8:03

Моджо написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11541578988816832&slink=9e2akb

Евридейката ми е шкода. Вярно, чисто нова, ма нищо лошо не мога да кажа. Мен ме интересува да се движи без проблем. А че била пластмаса вътре ми дреме на оя.
А БМВ-то какво ти е, щото ако не е /М, не виждам причина то да не ти е евридейка.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 09 Яну 2019, 9:01

Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Яну 2019, 11:16

Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.

Пичове вие :kuku: холидей,евридей спрете се малко,че съвсем не останаха места за паркиране по 15 коли то поне е46 е ебати лимузината :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Яну 2019, 11:23

kiko написа:
Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.

Пичове вие :kuku: холидей,евридей спрете се малко,че съвсем не останаха места за паркиране по 15 коли то поне е46 е ебати лимузината :mhihi:

Доста хора за съжаление вместо да си купят една хубава кола за 20к биха си купили по 3 клозета за същата сума :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Яну 2019, 11:28

dextuar написа:
kiko написа:

Доста хора за съжаление вместо да си купят една хубава кола за 20к биха си купили по 3 клозета за същата сума :roll:

Много ясно
една за ходене до магазина и до работа, втора за събота и неделя, трета за човъркане.
Ти не питаше ли преди време за някакъв кенеф, с който да ходиш до паркинга където си оставяш бмв-то или се бъркам?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 09 Яну 2019, 12:02

Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к :))
Не разбрах какво общо има това с темата.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Яну 2019, 12:04

По-принцип има, понеже в съседни теми се реве като се вдигне винетката, гражданската, гориво и пр, но колите не намаляват, а се увеличават.
Та няма кой луд да не вдига цените на данъци, застраховки и пр, като народа купува яко и за последно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Яну 2019, 14:01

alekangg написа:
dextuar написа:
kiko написа:

Много ясно
една за ходене до магазина и до работа, втора за събота и неделя, трета за човъркане.
Ти не питаше ли преди време за някакъв кенеф, с който да ходиш до паркинга където си оставяш бмв-то или се бъркам?

Питах и си останах само с питането :!:
Моджо написа:Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к :))

Тя една нова Шкода е колкото 7 годишно читаво F10 та не е кой знае какво :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 09 Яну 2019, 14:31

dextuar написа:
alekangg написа:
dextuar написа:
kiko написа:

Много ясно

Питах и си останах само с питането :!:
Моджо написа:Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к :))

Тя една нова Шкода е колкото 7 годишно читаво F10 та не е кой знае какво :bchug:
Само дето разликата между Ф10 и нова Шкода (Фабия, Рапид) е в пъти по всички показатели.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Яну 2019, 14:37

оклепахте ли темата на колегата доволно :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 09 Яну 2019, 14:59

Bogat-Beden написа:оклепахте ли темата на колегата доволно :winky:

:lol: Споко и без това още не съм решил нищо:)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата