Избор на кола до 15000 лв
Модератор: Общи модератори
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Избор на кола до 15000 лв
Ако добавиш още 15 000 лв, се сещам за 11 коли

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Най вероятно.UBAH5 написа:vvasilev1 написа:Шкодата ако е 140 или 150 коня е с 6 скорости.super_mario написа:c04 написа:Автора да каже какъв е бюджета за поддръжка но колата, според мен това е основното. Ако трябва е по-тънка добре ги предлагате, ако не не знам какви 1,6тди предлагаме
Ами поддръжката, нещо среден клас. Много евтината поддръжка отива към Дачия или Рено, а много скъпата към БМВ или Ауди демек пари няма действайте![]()
Аз се чудя из между може би пак ще се повторя ама Киа Сиид, Хюндай И40, Форд Мондео, Шкода Октавия ама май отпада, заради това, че е с пет скорости, Опел Астра или Инсигния.
Гледам дизеларките за сега.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
Ама за тия пари ще треа да е предишната генерация
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
ogata написа:Ако добавиш още 15 000 лв, се сещам за 11 коли![]()
![]()
Току що жената изтри две билетчета от националната лотария ама а де няма инак щеше да добавя

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=9e2akb
Евридейката ми е шкода. Вярно, чисто нова, ма нищо лошо не мога да кажа. Мен ме интересува да се движи без проблем. А че била пластмаса вътре ми дреме на оя.
Евридейката ми е шкода. Вярно, чисто нова, ма нищо лошо не мога да кажа. Мен ме интересува да се движи без проблем. А че била пластмаса вътре ми дреме на оя.
Хм,хм...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
А БМВ-то какво ти е, щото ако не е /М, не виждам причина то да не ти е евридейка.Моджо написа:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11541578988816832&slink=9e2akb
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Хм,хм...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Пичове вие

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
kiko написа:Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Пичове виехолидей,евридей спрете се малко,че съвсем не останаха места за паркиране по 15 коли то поне е46 е ебати лимузината
Доста хора за съжаление вместо да си купят една хубава кола за 20к биха си купили по 3 клозета за същата сума

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:kiko написа:Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Пичове виехолидей,евридей спрете се малко,че съвсем не останаха места за паркиране по 15 коли то поне е46 е ебати лимузината
Доста хора за съжаление вместо да си купят една хубава кола за 20к биха си купили по 3 клозета за същата сума
Много ясно
една за ходене до магазина и до работа, втора за събота и неделя, трета за човъркане.
Ти не питаше ли преди време за някакъв кенеф, с който да ходиш до паркинга където си оставяш бмв-то или се бъркам?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к
)
Не разбрах какво общо има това с темата.

Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
По-принцип има, понеже в съседни теми се реве като се вдигне винетката, гражданската, гориво и пр, но колите не намаляват, а се увеличават.
Та няма кой луд да не вдига цените на данъци, застраховки и пр, като народа купува яко и за последно.
Та няма кой луд да не вдига цените на данъци, застраховки и пр, като народа купува яко и за последно.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
alekangg написа:dextuar написа:kiko написа:Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Много ясно
една за ходене до магазина и до работа, втора за събота и неделя, трета за човъркане.
Ти не питаше ли преди време за някакъв кенеф, с който да ходиш до паркинга където си оставяш бмв-то или се бъркам?
Питах и си останах само с питането

Моджо написа:Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к)
Тя една нова Шкода е колкото 7 годишно читаво F10 та не е кой знае какво

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Само дето разликата между Ф10 и нова Шкода (Фабия, Рапид) е в пъти по всички показатели.dextuar написа:alekangg написа:dextuar написа:kiko написа:Моджо написа:Bmw—то е трета кола в семейството и е холидейка. С него се ходи само на море. Че евридейките са фабия и сеат и са малки.
Много ясно
Питах и си останах само с питанетоМоджо написа:Живея в къща, така че има къде да паркирам. И като по-прост не живея в София, а на село та коли си трябват. А шкодата е чисто нова и е повече от 20к)
Тя една нова Шкода е колкото 7 годишно читаво F10 та не е кой знае какво
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
оклепахте ли темата на колегата доволно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Bogat-Beden написа:оклепахте ли темата на колегата доволно

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!