Производство на домашен алкохол
Модератор: Общи модератори
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Мнения: 1013
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Производство на домашен алкохол
zAcK написа:Търся мнение за ракия от смокиниНещо специфично има ли при приготвянето й?
Вероятно ще им трябва захар? Ако се сложи нерафинирана по-добре ли е? Или направо някакво грозде![]()
![]()
![]()
Някой правил ли е подобна, че нещо много съм се зарибил
P.S. Никога не сме правили вино/ракия със захар, та затова съм малко обърканЗа гроздовите, там нямам проблеми
![]()
![]()
![]()
До колкото си спомням си от Ивайловград, колега?
Преди 6-7 години бях там в командировка 6 месеца. Пиехме смокинова ракия и беше много хубава. Та най-добър съвет ще ти даде накой местен(ако не греша, че си от там де

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: streetz