Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Море в Гърция 2020
Хахахах, верно, така беше.
Дано сега това им е последното причастие
Махнах картинката, заемаше цяла страница.
Leon
Дано сега това им е последното причастие
Махнах картинката, заемаше цяла страница.
Leon
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Чувствай се свободен да я коригираш/изтриеш 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- obvinqemiq djo
- Потребител
-
Аз да попитам,а вие като идете в Гърция ще си поседите ли две седмици карантина там.Щото за Британците и Руснаци да важи за БГ,а за нас при гърчулята не.Иначе по темата,палец за нашето море.Живея на 100 км от гръцко и не е като да не съм ходил,само дето на плажа на Градина като се опънеш с бирата и гледката на дупета по прашки я няма никъде,за разлика от безплатния чадър и смотаното фрапе при гърците.И дебелите им гъркини.Още нещо,Каваци,Ахтопол,Мичурин,Приморско,Грийн Лайф Каваци,кое не му е спокойното и къде го видяхте това лошо обслужване или отровна храна.А ако си връзкар и си вземеш някоя картичка за общинска станция,там те гледат като Симеончо.Но всеки си има мнения успех по гръцките плажове и запомнете има една поговорка Грък и на магаре да се превърне не му се качвай,не съм я мислил аз.А за тези дето говорят,че Тасос е мега дестинация ще им пусна само това 

понякога човек удря греда,ама русото си е русо
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Хаха чудя се да плача или да се смея.
Бях чувал различни доводи, ама това че на нашето море имало много яки гъзове по прашки и затова се избира е жестоко!
Може това да е голям плюс за 15-18 годишни не знам.
Бях чувал различни доводи, ама това че на нашето море имало много яки гъзове по прашки и затова се избира е жестоко!
Може това да е голям плюс за 15-18 годишни не знам.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Как се развива темата, човека кво пита...на коя гъза се вижда. Бабите найш кво викат, едно време за да ти видят задника, ти сваляха гащите...ся за да ти видят гащите ти разтварят задника..
Путин преди година две каза нещо, та от БГ нищо не зависи..тия 14дена...надали .
Ся тия италианци , идват седят 14дена ...ол ин..кой плаща
...чак тогава почват тръбата. Та за бизнеса ли ще паднат, за кой ли
Един вид не ги мислете тия 14дена.

Путин преди година две каза нещо, та от БГ нищо не зависи..тия 14дена...надали .
Ся тия италианци , идват седят 14дена ...ол ин..кой плаща

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Май,май карантината ще отпадне и нашите каквото си го бяха намислили няма да стане. Така че,пак всичко е обречено за Бетон бряг
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Сондьора написа:Ся тия италианци , идват седят 14дена ...ол ин..кой плаща...чак тогава почват тръбата. Та за бизнеса ли ще паднат, за кой ли
![]()
Италианците не са си тръгвали изобщо. Вече над 2 месеца не са се прибирали и изтрещявят, ама не ги пускат, че после тръбата спира

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Stoqnov_1979 написа:Май,май карантината ще отпадне и нашите каквото си го бяха намислили няма да стане. Така че,пак всичко е обречено за Бетон бряг
Гаранция, Гърците имат нужда от кинти от туризъм

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- obvinqemiq djo
- Потребител
-
Човека е написал мнение от пет изречения,що не коментираш за карантината или за тихите ни места по черноморието,а веднага се фана за гъзовете.Аз знам отговора.А до това по горе един да коментира как ние българите и нашето море,чакай малко приятелю ти откъде си.....Успех ви пожелавам в Гърция,па ако можете там да се преместите да живеете и да ни оставите тука само тъпаците да си живуркаме,ще е супер.Направо ме е срам като ви чета мненията.
понякога човек удря греда,ама русото си е русо
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
obvinqemiq djo написа:А ако си връзкар и си вземеш някоя картичка за общинска станция,там те гледат като Симеончо.
Мечтата на живота ... да си връзкар и да вземеш карта за станция на морето

А казват, че нямало хубаво и евтино

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
K_Ilkov написа:obvinqemiq djo написа:А ако си връзкар и си вземеш някоя картичка за общинска станция,там те гледат като Симеончо.
Мечтата на живота ... да си връзкар и да вземеш карта за станция на морето![]()
А казват, че нямало хубаво и евтино
То не е евтино, просто го плаща някой друг

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Колко човека пишат от този профил? Човекът друг ли е, който е писал за гъзовете или имаш раздвоение?obvinqemiq djo написа:Човека е написал мнение от пет изречения,що не коментираш за карантината или за тихите ни места по черноморието,а веднага се фана за гъзовете.Аз знам отговора.А до това по горе един да коментира как ние българите и нашето море,чакай малко приятелю ти откъде си.....Успех ви пожелавам в Гърция,па ако можете там да се преместите да живеете и да ни оставите тука само тъпаците да си живуркаме,ще е супер.Направо ме е срам като ви чета мненията.
Трудно се разбира какво питаш..
Няма нужда да ни пращаш на едно или друго място назидателно, нито да ни разказваш какво си сънувал.
Ако изчезнат такива като теб, ще е най-големият плюс, ама нямам надежда
Миналата година ходихме на Тасос за 3 нощувки, ми по плажовете където видех българин все едно беше хванал царя за налъмите, такива стойки позьорщина няма никъде
Стори ми се че там ходят от боК нагоре, а има къде къде по-скъпи и хубави места, някак ми се разваля цялостната картина като видя подобни "сценки". Няма спор, че по гръцко се отнасят с туристите по друг начин и цялостната им концепция няма нищо общо с наща, но и тук има хубави местенца и разбрани хора
Дори не отварям темата за пътуването и чакането по граници и т.н. че ако трябва да отидеш някъде по назапад трябва да си отделиш 1 ден от почивката само за път.