5-те най- добри екстри в една кола?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: 5-те най- добри екстри в една кола?
Kroki написа:vicho написа:няма заводски cd player за е30, но пък има касетка + cd changer
бъркаш
Има и се води CD23.
бъркаш ... в е36 е... и е34
дай го като екстра по вин в е30?

p.s. няма как да го дадеш, защото го няма

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- St.Trinity
- Потребител
-
В месеца на БМВ конкурса, мисля че е добре темата да се пообнови. Много се разглезих на камерата за заден ход (но имам нужда и от такава напред), офлайн навигация която чете ограниченията на скоростта и автоматични къси дневни светлини. В моите представи обикновения темпомат е стара екстра, и също ми е задължителна в колата. Предишната ми кола имаше сензор за дъжд (автоматични чистачки), и винаги ги държах изключени и не виждах смисъл в тях докато не се научих да ги ползвам единствено и само когато вали. В момента нямам, и мога и без тях. Това което изобщо не ми липсва е ъпгрейд на музиката или професионална такава. Ако трябва да обобщя:
Тези две екстри ги сливам в една заради:
1. Система за предупреждение за мъртвите точки в огледалата/ излизане от лената на движение/ разпознаване на ограничения на скороста и тн
__ Як инфотейнмънт (хубав екран, уредба, и тн)
2. Парктроник с камера
3. Автоматични фарове къси/дълги
4. Глупав темпомат (държи зададена скорост)
Що се отнася до конфигурирането на едно БМВ за мен изключително важни са "М пакет" отвън, "спортни седалки" отвътре, както и "спортно окачване", въпреки че изобщо не съм състезател.
Тези две екстри ги сливам в една заради:
1. Система за предупреждение за мъртвите точки в огледалата/ излизане от лената на движение/ разпознаване на ограничения на скороста и тн
__ Як инфотейнмънт (хубав екран, уредба, и тн)
2. Парктроник с камера
3. Автоматични фарове къси/дълги
4. Глупав темпомат (държи зададена скорост)
Що се отнася до конфигурирането на едно БМВ за мен изключително важни са "М пакет" отвън, "спортни седалки" отвътре, както и "спортно окачване", въпреки че изобщо не съм състезател.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Щото не знаеш какво дърво е твърдото/спортното окачване
Х1-то го взехме с някакво М нещо си шаси...скача като пинг-понг топче по родните улици, еле пък в София. Извън града и по планински пътчета обаче е топ

Х1-то го взехме с някакво М нещо си шаси...скача като пинг-понг топче по родните улици, еле пък в София. Извън града и по планински пътчета обаче е топ

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Много повече са от 5 най-добрите екстри в една кола. Тегаво си е без тях, човек като свикне на медеца...
И ся ше ме нахулят ама, гесчъра ми е една от топ екстрите на мен
Още в началото свикнах много бързо с него и ми е мега удобен, като си отпусна дясната ръка на подлакътника.
Липсва ми като се кача да карам друга кола
И ся ше ме нахулят ама, гесчъра ми е една от топ екстрите на мен

Още в началото свикнах много бързо с него и ми е мега удобен, като си отпусна дясната ръка на подлакътника.
Липсва ми като се кача да карам друга кола

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Къде се губиш бе, тигре? Рекох, че си пропаднал в някоя черна дупка
Това с жестовете...ей докато се научи милото щях да умра от смях
Очаквах я да се прободе с палеца като искаше да смени станция или песен...такова ръкомахане падна 

Това с жестовете...ей докато се научи милото щях да умра от смях