Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Jordana » 02 Мар 2021, 23:48

Това както казах го видях вече на две три места . Дават им два дена лежане в къщи след ваксината . Инструктирани са да казват че се ваксинират за да не ги зарази клиент :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 02 Мар 2021, 23:51

Unlim написа:
520i написа:Не е баш така. Народ, койио се образова с постове от фейсбук и пише петиции за махането на 5G, не трябва да взима свободно решения. Само тоягата и това е, иначе една част малоумници прецакват останалата част от народа.

Също съм и на мнение, че беше грешка да се дава достъп до интернет на всички българи.

не е трудно да си слабо осведомен и почти неграмотен по много теми, но ти се справяш успешно

както и редица от изсралите се с компетентни мнения тук:

блъскате вафли, чипсове, кренвирши или ако имате кинти саламчета, филета, дюнери и сосчета хайнц, вземате всякаква химия да расте бицепса, ръфате пластмасови доматки, че са на промоция в кауфланда обаче друг ви е виновен, ходите с простуда и грип на работа, защото не може да си изразходите просто така отпуската за глупости, пък и трябва и другите да заразите, няма сами да страдате я, слагате ваксини против грип, против новия щам, стария щам, щама от догодина, гугъл мисли вместо вас, гугъл ви е образованието, преписвате или сте преписвали в университета, цял живот се занимавате с мушингии, далавери, схеми, но другите са ви виновни, най-вече комунистите, при тях е било най-зле, всички са били в Белене или поне знаят за шурея на стринката на баджанака че е бил там, а сега е топа на живота, само 15 годишната ви кола 16-та употреба да не се чупеше толкова често и ремонта да не струваше месечната ви заплата

ми бийте си ваксини бе, поканете като сте почнали малко мигранти у вас, започнете местно лгбт движение, бъдете в крак с времето, като оня графити паметник, на кого ли беше, абе ще го гугълнете, сигурен съм
бийте си квото искате, то не е случайно, че бил гейтс, който от години разправя за свръх населеността на планетата и че трябва да се направи нещо по въпроса се е заел толкова сериозно с ваксините, днес ще са те, земи тоя ген, земи другия, ама не се знае какво ще стане - ма кво ти пука, ти нали няма да се разболееш СЕГА? щото това е посланието - ако не се ваксинираш си се разболял 100%. После земи това насочено гигахерцово облъчване от десетки станции около теб, нали трябва бързо да зарежда в ютюб последния хит на джема-мема в 8к, за да можеш да се похвалиш колко е бързо мислещото ти устройство - тоест телефона.

хубавци...
Ти си малоумен, бро. Или жената не ти пуска?

Sent from my SM-G988B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 02 Мар 2021, 23:58

Четох малко тук и не знам защо се сетих за един филм - " Теория на конспирацията" с Мел Гибсън ... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Мар 2021, 0:04

520i написа:Правото на избор, не ваксинирайки се да застрашаваш чуждият живот, на нечия баба, нечия майка, сестра?...

Колега изплескА легена ли бре, кво стана??? Ква майка ква баба??! Гледай сега логиката, НЯМА КАК неваксиниран да застраши, дори и да е заразен, ваксинирания, понеже последния се е ваксинирал именно с тази цел. По принцип, ако някой си застрашава живота е неваксинирания. Сега да го обясня ли по-бавно и за останалите хипохондрици и да приключим темата с кой е по-по-най?
Имам друг въпрос към ваксиниралите се тук. Ако сте възрастни хора, разбирам...там е 50 на 50, нормално е да има страх от вируса. Всеки е с един милион заболявания и т.н. ОБАЧЕ, ако сте на по 25-30 годишни цепеняци, както се представяте, био мио алабала, за кво абите ваксините не мога да разбера? От кво ви е страх? Честно не мога да разбера какво ви е накарало да си шибнете неква гняс дето не се знае кво е. Както се каза милион пъти една ваксина се изследва с години и пак има засечки. Ако зора ви е бил да се представите за некви фешън пичьуе и да изпъкнете в очите на слепите, че едва ли не сте се сдобили с неква дефицитна стока и сте преварили останалите овци, ми да ви кажа преебахте се. Ако ли пък е от страх някакъв, за лечение сте. Тук казахте, че било като тест за интелигентност. Ма верно е, ма с обратен знак.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 03 Мар 2021, 0:14

Много пазим бабите ама се нареждаме преди тях на опашката за ваксини :mhihi:
Последна промяна seimo на 03 Мар 2021, 0:40, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Мар 2021, 0:29

Unlim написа:то не е случайно, че бил гейтс, който от години разправя за свръх населеността на планетата и че трябва...

бил за мене е опортюнист ама понеже е направил много повече от мене във всяко отношение - кой съм аз че да го съдя. но като цяло не съм му фен.

но...

85% от наследството си бил гейтс оставя на "бил и мелинда гейтс фондация". тази фондация има няколко сфери в които "налива" като една от тях е:

https://www.gatesfoundation.org/Who-We- ... bal-Health

по въпроса че е казал, че света е свръхнаселен и че трябва ... то е ясно, че не го е казал, ама ето ти го написано

https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN29Y20D

също съм сигурен, че и във ран-ът плана си видял рецептата за упадък на родината... ама нито си го чел, нито си го нищил, че да знаеш, че не е така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 03 Мар 2021, 1:08

Anthony_J написа: Благодарение на малоумните антиваксъри започват да се връщат болести, за които бяхме забравили

Хайде бе, аз пък си мислех, че е вследствие на малоумния ни начин на живот. Аз си мислех, че е от отровени почви, води и въздух. Те пък логично би трябвало да са такива от човешката алчност, мързел и безхаберие. Що не си препрочитате вицовете преди да ги поствате, бре?

Назад, колега бе споменал, че ние в действителност не знаем и за ЕДИН ПРОЦЕНТ от процесите, които се случват в който и да е организъм, най-низшия дори. Къде сме тръгнали? За какви се имаме? Бог? Вие, кланящи се на ваксини и сие сте създателя, бе? Няма такова нещо, въшльовци сте. А защо го пиша?

Моето скромно мнение е, че ваксината дава една тясна защита. Малка. Такава, която може и да ни помогне в битката. Сега. Именно това обаче ще ни попречи в борбата с живота като цяло в дългосрочен план. Дори и не слагам в сметката тея, дето са ви яхнали сега и ви мерят шапките, а вие се кефите, че ви го дянат. Няма как имунната система да подготви по-слаба защита от кухоъгълните човешки ваксини! НЯМА КАК да стане това и детските ви вопли няма да помогнат! :mhihi:

Мишока стийн и компани няма да коментирам, толкова си могат
Последна промяна ivoaudi на 03 Мар 2021, 1:11, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Мар 2021, 1:10

ivoaudi написа:Няма как имунната система да подготви по-слаба защита от кухоъгълните човешки ваксини! НЯМА КАК да стане това и детските ви вопли няма да помогнат! :mhihi:

I can't even :mhihi: :mhihi: :mhihi: най-забавното е, че не осъзнаваш каква тъпня си написал.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 03 Мар 2021, 1:16

Spit-Fire написа:
Unlim написа:
520i написа:Не е баш така. Народ, койио се образова с постове от фейсбук и пише петиции за махането на 5G, не трябва да взима свободно решения. Само тоягата и това е, иначе една част малоумници прецакват останалата част от народа.

Също съм и на мнение, че беше грешка да се дава достъп до интернет на всички българи.

не е трудно да си слабо осведомен и почти неграмотен по много теми, но ти се справяш успешно

блъскате вафли, чипсове, кренвирши или ако имате кинти саламчета, филета, дюнери и сосчета хайнц, вземате всякаква химия да расте бицепса, ръфате пластмасови доматки, че са на промоция в кауфланда обаче друг ви е виновен, ходите с простуда и грип на работа, защото не може да си изразходите просто така отпуската за глупости, пък и трябва и другите да заразите, няма сами да страдате я, слагате ваксини против грип, против новия щам, стария щам, щама от догодина, гугъл мисли вместо вас, гугъл ви е образованието, преписвате или сте преписвали в университета, цял живот се занимавате с мушингии, далавери, схеми, но другите са ви виновни, най-вече комунистите, при тях е било най-зле, всички са били в Белене или поне знаят за шурея на стринката на баджанака че е бил там, а сега е топа на живота, само 15 годишната ви кола 16-та употреба да не се чупеше толкова често и ремонта да не струваше месечната ви заплата

ми бийте си ваксини бе, поканете като сте почнали малко мигранти у вас, започнете местно лгбт движение, бъдете в крак с времето, като оня графити паметник, на кого ли беше, абе ще го гугълнете, сигурен съм
бийте си квото искате, то не е случайно, че бил гейтс, който от години разправя за свръх населеността на планетата и че трябва да се направи нещо по въпроса се е заел толкова сериозно с ваксините, днес ще са те, земи тоя ген, земи другия, ама не се знае какво ще стане - ма кво ти пука, ти нали няма да се разболееш СЕГА? щото това е посланието - ако не се ваксинираш си се разболял 100%. После земи това насочено гигахерцово облъчване от десетки станции около теб, нали трябва бързо да зарежда в ютюб последния хит на джема-мема в 8к, за да можеш да се похвалиш колко е бързо мислещото ти устройство - тоест телефона.

хубавци...

Малко са му мненията на човека, но това не го прави автоматично глупав. Припознал си се, припознал. Набутал си се набутал, и на мен ми се е случвало. Просто давай нататаък. Обица на ухото, казват старите.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Мар 2021, 1:21

alx написа:
Unlim написа:то не е случайно, че бил гейтс, който от години разправя за свръх населеността на планетата и че трябва...

бил за мене е опортюнист ама понеже е направил много повече от мене във всяко отношение - кой съм аз че да го съдя. но като цяло не съм му фен.

но...

85% от наследството си бил гейтс оставя на "бил и мелинда гейтс фондация". тази фондация има няколко сфери в които "налива" като една от тях е:

https://www.gatesfoundation.org/Who-We- ... bal-Health

по въпроса че е казал, че света е свръхнаселен и че трябва ... то е ясно, че не го е казал, ама ето ти го написано

https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN29Y20D

също съм сигурен, че и във ран-ът плана си видял рецептата за упадък на родината... ама нито си го чел, нито си го нищил, че да знаеш, че не е така.

Помислих, че ще кажеш, че сте на кантар , гледам, че сте приятели сигурно....
Но...е член на римския клуб, който пък има един стар доклад the limit of growth...
Знам че си го чел още в предучилищна, но прочети и вникни малко в него, и кой вариант е единственият възможен...после леко виж кои членуват в тоя клуб, ако си забравил де...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Мар 2021, 1:25

ivoaudi написа:
Spit-Fire написа:
Unlim написа:

хубавци...

Малко са му мненията на човека, но това не го прави автоматично глупав. Припознал си се, припознал. Набутал си се набутал, и на мен ми се е случвало. Просто давай нататаък. Обица на ухото, казват старите.

Не познавам колегата и не мога да му кажа, че е малоумен. Ама по писанията разбирам че живее на село и яде само мляко от неговите кози и картофи от градината. Ама от къде е намерил интернет, та да пише :conf:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivoaudi » 03 Мар 2021, 1:30

Хайде, бе:
Ако ти разбирам правилно мисълта, да приемем, че живее на село, пие мляко от козите си и си работи земята. Това е лошо? :clap:
Вредно? Глупаво? Опасно за съвремието?

Верно? Ма много си модерен бе, Господи. Остави и другите да живеят, хайде молим те. Малко по-човешки я карай? Поне малко милосърдие и към презрените твари.

Може ли малко по-смислени мнения, моля?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Мар 2021, 17:59

Сондьора написа:Но...е член на римския клуб, който пък има един стар доклад the limit of growth...
Знам че си го чел още в предучилищна, но прочети и вникни малко в него, и кой вариант е единственият възможен...после леко виж кои членуват в тоя клуб, ако си забравил де...

чел съм го - да.

въпроса е ти дали си го чел? той е просто коментар на една компютърна симулация от която излиза, че така както я караме няма да я бъде. симулация от 1972ра.. смятай. но дори да е вярна (в което аз дълбоко се съмнявам) никъде не пише, че ограничаването на бума на популацията е единственото решение. да- понеже сме животни, да се изтрепеме е най- лесното- съгласен, но това е твоето тълкуване на доклада. аз примерно не го възприех така. и ти гарантирам, че не е написан с тази цел.

за които го интересува- може да го свали тука - http://www.donellameadows.org/wp-conten ... ersion.pdf
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Мар 2021, 18:13

Билгейтц говори и развива програми за контролиране раждаемоста , но всички знаем че това не засяга белите хора защото те правят по 1 чадо рядко 2 . Засяга негрото и латиното в америка . Билгейтц развива програми за надарени деца в американските училища ....всички знаем че негротата не са често срещани в тия среди от надарени личности . Има още много но дори и заради това американците трябва да го уважавате и говорите със смирение ...за билгейтц който не иска да умре . Поне така твърди той самия , че няма да умре и вероятно се е репликирал в някоя банка за сперма или като оня изнасливача дето се обеси в килията . Трябва да харесвате усмивката на юда , не да го вкарвате във конспирации .. :dunno:
Последна промяна Jordana на 03 Мар 2021, 19:44, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Мар 2021, 19:40

alx написа:
Сондьора написа:Но...е член на римския клуб, който пък има един стар доклад the limit of growth...

чел съм го - да.

въпроса е ти дали си го чел? той е просто коментар на една компютърна симулация от която излиза, че така както я караме няма да я бъде. симулация от 1972ра.. смятай. но дори да е вярна (в което аз дълбоко се съмнявам) никъде не пише, че ограничаването на бума на популацията е единственото решение. да- понеже сме животни, да се изтрепеме е най- лесното- съгласен, но това е твоето тълкуване на доклада. аз примерно не го възприех така. и ти гарантирам, че не е написан с тази цел.

за които го интересува- може да го свали тука - http://www.donellameadows.org/wp-conten ... ersion.pdf

Въпроса е, че сега чуваш за него, но както и да е...и не пише да се изтрепем, нито аз съм казал такова нещо.
Пише за поддържане на определен брой хора, екология, възобновяеми източници, рециклиране и т.н....и ако горното не се изпълни, нещата са необратими.
А от това, че дълбоко се съмняваш дали е вярна "симулацията", личи колко си го чел тоя доклад.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата