Политическа
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Политическа
E нали всички тия неща да се разкрият - все щяха да намерят поддръжници. Или сега като някой има мнозинство трябва да им свърши тяхната работа....малко прилича, че се правят на мъже с чужди мЪди 
бубо - нищо не разбирам, аз съм трол-копейка-чорап

бубо - нищо не разбирам, аз съм трол-копейка-чорап
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Много кресливи тия петроханци бре , сега като са резцепени коя сила са в парламента че да искат да са шефове на комисийки ? Пета шеста ...? Гнома и оземпика и да тропат с крачета и да не тропат полза няма , Румабкиса ще си прави малко ала бала с тях пък като реши ще им даде една парламентарна комисийка да се изживеят и те на важни . 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Don_Diego написа:бубо - нищо не разбирам, аз съм трол-копейка-чорап![]()
Не знам дали си или не си, ама се държиш като такъв, ама явно не го осъзнаваш.
Или не си следил парламентарния живот последните 5 години или ти изнася да не си спомняш какво се е случвало. Ама която и да е причината да приказваш глупости, не е оправдание. Така само на себе си вредиш, като си затваряш очите за знаците дето ти дава любимеца ти. Просто ще паднеш рязко от високо както се случи с другите подобни "фенове", я на Слави, я на друг спасител.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
b_u_b_o написа:И не е като да не са се опитвали въпреки това. .
Скъсаха се да опитват, мдаа
https://www.svobodnaevropa.bg/a/deputat ... 80625.html
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Успокойте топката, фенове на ЧОРАПА. От утре ще чоплим семки и ще гледаме изчегъртването на олигархията. Нито думичка не мъцна за ДЕБЕЛИЯ 
Евала, поне си призна.. но разбираш от войни, и имаш информация от кухнята как украинците бомбят собствени болници и детски градини

Don_Diego написа:бубо - нищо не разбирам, аз съм трол-копейка-чорап![]()
Евала, поне си призна.. но разбираш от войни, и имаш информация от кухнята как украинците бомбят собствени болници и детски градини
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Както казах, но се пропуска угодно, дебелия за него също откак минаха изборите. Все въпроси без отговори.
Сега ще говорели с медиите когато имали какво да кажат, оправданието...за да имало ред. На мен много, ама много почва да ми прилича на едно управление, което не знам колко хора от тук помнят, а именно това на царя. Тогава нали беше ще оправяме за 700 дни. В началото му дадоха време всички, абсолютно всички защото нали, културен, възпитан, идва тук сред нас диваците. Кой е казал, че не сме толерантни и търпеливи? Та от нас по-толерантни не знам дали има някъде реално, а не само на хартия и лицемерно. Търпахме го тоя цар много време преди да почнем да му задаваме въпросите защо...прави много, а всъщност нищо не прави. И онзи отговаряше в някакъв вариант почти като Джо Байдън, леко по-софт от него, ама понякога никой не го разбираше. И тези сега натам отиват. Само където хората доста по-рано ще започнат да ги питат някакви неща, понеже живеем в по-забързано време от преди 20 години.
Щели да говорят с журналистите когато поискат, шшшшшшш...ей заради ей такива изцепки се появяват разни като Боби Ваклинов да ги дебне като отиват на работа и да им задава въпроси.
Сега ще говорели с медиите когато имали какво да кажат, оправданието...за да имало ред. На мен много, ама много почва да ми прилича на едно управление, което не знам колко хора от тук помнят, а именно това на царя. Тогава нали беше ще оправяме за 700 дни. В началото му дадоха време всички, абсолютно всички защото нали, културен, възпитан, идва тук сред нас диваците. Кой е казал, че не сме толерантни и търпеливи? Та от нас по-толерантни не знам дали има някъде реално, а не само на хартия и лицемерно. Търпахме го тоя цар много време преди да почнем да му задаваме въпросите защо...прави много, а всъщност нищо не прави. И онзи отговаряше в някакъв вариант почти като Джо Байдън, леко по-софт от него, ама понякога никой не го разбираше. И тези сега натам отиват. Само където хората доста по-рано ще започнат да ги питат някакви неща, понеже живеем в по-забързано време от преди 20 години.
Щели да говорят с журналистите когато поискат, шшшшшшш...ей заради ей такива изцепки се появяват разни като Боби Ваклинов да ги дебне като отиват на работа и да им задава въпроси.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Къде съм казал, че си бомбят болниците и детските градини?
Казвал съм, че в началото на конфликта са ползвали жилищните сгради с живущите в тях за жив щит и не са им разрешавали да се евакуират.
Информацията ми е абсолютно 100% достоверна защото не е от един и двама човека успели да избягат от там.
И понеже пак подхващате кой какъв бил и жалите за украинците…бях питал преди време ама пак приятно разсеяни бяхте всички, та колко от вас отидоха на място да помагат на приятели, познати или просто бягащи от там хора? Аз имам няколко рейда по различни гранични райони в Полша и Румъния да взимам хора и смея да твърдя, че знам какво е било.
Ако помощта ви се изчерпва с тропане по клавиатурите…по-добре спрете, че се излагате
Казвал съм, че в началото на конфликта са ползвали жилищните сгради с живущите в тях за жив щит и не са им разрешавали да се евакуират.
Информацията ми е абсолютно 100% достоверна защото не е от един и двама човека успели да избягат от там.
И понеже пак подхващате кой какъв бил и жалите за украинците…бях питал преди време ама пак приятно разсеяни бяхте всички, та колко от вас отидоха на място да помагат на приятели, познати или просто бягащи от там хора? Аз имам няколко рейда по различни гранични райони в Полша и Румъния да взимам хора и смея да твърдя, че знам какво е било.
Ако помощта ви се изчерпва с тропане по клавиатурите…по-добре спрете, че се излагате

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
На МЯСТО не съм бил, но успях да уредя работа на двама украинци.
Иначе с тропането по клавиатурата много, ама много ясно се вижда кой се излага. Не става въпрос само за тази тема.
Иначе с тропането по клавиатурата много, ама много ясно се вижда кой се излага. Не става въпрос само за тази тема.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Не, той Антон Кутев не е комунист и никога не е бил.
In God we trust, all others we track.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
Отвратителен, повярвал си боклук
https://www.facebook.com/share/v/18TydwK9ky/ нов министър, стар министър... ИТН
https://www.facebook.com/share/v/18TydwK9ky/ нов министър, стар министър... ИТН
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това е Пи Ар Найо Кики и Пи Ар Севи Бойко 2 в 1 , какво недоволствате пак ??!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
Аз съм много доволен, бат Йордане
Зареден съм с много пуканки, и ще гледам как ПБ оправят страната
С нетърпение чакам битката с олигархията, и ако не се осерат следващият път отивам да гласувам и аз за ПБ
С нетърпение чакам битката с олигархията, и ако не се осерат следващият път отивам да гласувам и аз за ПБ
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
И аз така , сеир голям чакам . И без това политическа шизофрения ме хвана на тези избори -гласувам за едни , стискам палци за други и съм доволен че печелят трети 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според мен пък, този ход е добър - да не натискат шиши през парламента, а да оставят това на съответните служби/ведомства! Това наистина е тяхна работа, а не на парламента! Освен това, какво лошо има във вкарването на малко ред в срещите с медиите? Журналята станаха супер гадни напоследък! Нито се изслушват, задават едни и същи въпроси, въпреки, че вече е отговорено, прекъсват се, подвикват простоии и т.н. Из между тях има и такива, които определено са там, за да създават излишен хаос и напрежение... Никой не е казал, че няма да има срещи и разговори. Просто ще е малко по-културно! И в крайна сметка, тези до сега правиха ли нещо по-различно? Защо никой не им го правеше на проблем? Аз така ги разбирам нещата - ще видим кое ще излезе истината!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!