Всичко за електрическите автомобили
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Всичко за електрическите автомобили
Щом се оплакваш, че трябва да спреш на 2 часа с пистарката няма какво да ти кажа, явно си от хората дето могат да изкарат 10ч в колата
С времето ще се убедиш, че тялото ни обича движението и дълго стоене в една поза не му е добре...дано не го разбереш по трудния начин 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Всичко за електрическите автомобили
ildivvy написа:Още малко 'подробности' излезнаха след моето проучване![]()
Другите партиди, които имам на мое име (пак гаражи и апартаменти) са с 2 и 3квт предоставена и по 7квт присъединена мощност всички
!!! Т.е. , ако следваме логиката, в таблата има големи предпазители, сложени от 'енергото'. Поне на единия гараж съм виждал захранващия кабел и той не отговаря на тази мощност, като квадратура... При брата на колегата пък, които иска да си вдига ампеража, и предоставената и присъединената е 0,5квт, а предпазителя в таблото им е 25А
![]()
Зарежда си модел-У с 5-6квт. Т.е. всеки производител на табла/инсталации си слага каквото иска по обектите, 'енергото' толкова и гледа, като присъединява, но всичко е точно! Но ако стане нещо, клиента ще го отнесе!!! Добре дошли в БГ
!!!
на всяка партида има главно табло с бушони които са при електромера. До тези бушони потребителите нямат достъп. Единствено от енергото може да ги сменят. Иначе в таблото на блока или къщата може да си слагате каквито искате бушони на ваша си отговорност. Веднъж на едната ми къща бяха сложили 32А главен бушон и като пуснех да зареждам колата и нещо друго падаше бушона. Викнах един познат от енергото та го смени на 64А и после нямаше драми, но и инсталацията го позволяваше. Иначе в последно време се откриват партиди с доста ниска моюност. Ако имате избор винаги слагайте трифазен