Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Аз искам да попитам нещо - някой гледа ли репортажа на Нова сега в 22:00..един господин Ром каза цитирам "Ние ще търпим,ще търпим ама една седмица ,две седмици - и после ще излезем и ще ви смачкаме"
надявам сега прокуратурата,МВР,ДАНС да заработят,да изземат записа да намерят същия господин и зад решетките,защото това е меко казано отправена заплаха..ама кво ли разбирам аз...някой да има мнение по въпроса ?Че аз съм в шок..
А Любчетооо.....е гад

А Любчетооо.....е гад
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Сега кажете БТВ и Славчо на кой слогуват 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:Сега кажете БТВ и Славчо на кой слогуват
толкова ли е зле положението
No bling at the Ring
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
На Президента.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Било се извършвало престъпление, а мангалите не извършват ли престъпления.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Днес в Пловдив беше супер зле... Чувствах се като Парис Хилтън на всичкото отгоре. 500 камери ме снимаха сигурно. Дори полицията снимаха. През 30 метра полицай снимаше. Сигурно ще ни качват у фейсбука
Бяхме не повече от 1000 човека днес. Все едно е протест на Грийн Пийс... Куките бяха поне 3 пъти повече от вчера. Проверяваха всеки насочил се към Съединение. Аз минах по Руски и чак на Съединението ме спряха 2 пъти, като ме пребъркаха и ми искаха личната карта. Приятели, които бяха тръгнали по-рано, но минаваха по главната са почнали още на Джамията да ги спират. Само от познатите ми са закопчали 5-6, защото личните карти не са им били в тях. Всички в районното и чак след няколко часа ги пуснаха с акт за 50лв. Един от приятелите ми, който има по-криминален вид
са го спрели 8 пъти (!!!) до Съединение. Накрая и него искали да го закопчават, защото вече се изнервил и почнал да се разправя. 20 минути идваше от ония подлез дето е от главната и минава под 6 септември... до Съединение му отне 20 минути да дойде. За хората, които не са от Пловдив... това разстояние е 100-150 метра... 20 минути... Яко проверки. Куките ни ескортираха все едно е имало амнистия за всички затворници и идваме право от затвора
Много хора изглежда са се уплашили от палките на полицията след снощи... Но ми беше интересно, че присъствието на хулигани и скинари в сравнение с вчера беше направо минимално! Точно те се организират най-добре! Ама грам няма да се учудя, ако замислят тайно нещо и сега станат някви филми
Атмосферата беше съвсем друга в сравнение с вчера... Ако вчера не бяха станали такива ексцесии щяхме да сме може би още повече, но уви бяхме супер малко... В 19:20ч. на Съединение полицията беше повече от протестиращите.... После малко се увеличихме, но не с много. Както казах и по-горе... не повече от 1000 човека.

Много хора изглежда са се уплашили от палките на полицията след снощи... Но ми беше интересно, че присъствието на хулигани и скинари в сравнение с вчера беше направо минимално! Точно те се организират най-добре! Ама грам няма да се учудя, ако замислят тайно нещо и сега станат някви филми

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
вярвала че истината има значение .. божкеее 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Не си струва да я коментирате.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
тия са много зле
оправдават се като ученици
а Слави Трифонов ... има нещо божествено в него, неговото мнение е най-вярно, съответно той е най-велик

оправдават се като ученици
а Слави Трифонов ... има нещо божествено в него, неговото мнение е най-вярно, съответно той е най-велик

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Във Варна целия център е блокиран от жандармерия, едва се прибрах, сега хапвам и отивам на протеста.
TNT написа:.........
Да замисля се нещо,и то голямо,но за събота.И не е само от пловдивчани

Последна промяна vasilmm на 27 Сеп 2011, 22:55, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
40 кила молотов ще оправат нещата, това е истината, катуните се изгарят и се прават градинки на местата им.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3