Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Мога само да кажа евала на целия отбор
Ванка, мойте съболезнования
Дано пича от Арсенал се възстанови бързо и безболезнено, щото нещата не бяха хич добре
Велко е ирландец и е жилав, той ше се справи
За сега толкова, че още съм в еуфория и нямам сила да натискам клавишите от умора

Ванка, мойте съболезнования

Дано пича от Арсенал се възстанови бързо и безболезнено, щото нещата не бяха хич добре

Велко е ирландец и е жилав, той ше се справи

За сега толкова, че още съм в еуфория и нямам сила да натискам клавишите от умора

долен хранител

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Брао брао зарадвахте ме много,само в тоя дух и идва ред и на ФЕН мухахаха,требе тупнете и организаторчетата
А и Мето аз за екипите пропадна ми офертата така че не мога ви помогна почти с нищо
А и искам да кажа специално нещо за Крика,пича много е израснал и е почнал да играе,само в тоя дух Крик,евала батка!!!
Евала и на всички останали,раздадохте се и победихте заслужено!!!

А и Мето аз за екипите пропадна ми офертата така че не мога ви помогна почти с нищо

А и искам да кажа специално нещо за Крика,пича много е израснал и е почнал да играе,само в тоя дух Крик,евала батка!!!
Евала и на всички останали,раздадохте се и победихте заслужено!!!

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Мдаааам,забавно.А ти що не контрираш с тва за глезена на Гиорцето там на 1/8 финала и как и на вас не е е било много приятно ама сте доиграли и сте ги били че и днеска кат влезна куц да играе и пак го удариха и нищо пак доиграхте и то с човек по-малко.
Са съжелявам че се получи така с момчето и искрено се радвам че нещата се оправиха но и да престанат с извиненията и обясненията че ми писна да ги слушам(така де да ги чета)!!!!
Са съжелявам че се получи така с момчето и искрено се радвам че нещата се оправиха но и да престанат с извиненията и обясненията че ми писна да ги слушам(така де да ги чета)!!!!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Браво, браво, много съм доволна от днешния мач... пък и агитка си имахте, а?
Дано пича от Арсенал се оправя по-бързо...

Дано пича от Арсенал се оправя по-бързо...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Браво момчета !!! Успях да гледам 10 мин от мача - браво за победата
Очаквайте малко снимки

Очаквайте малко снимки

stay tuned

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Следващия път повече, дано да имам време ))
Само вижте дали работи линка :
http://snimka.bg/album.php?album_id=115246&view=1
Само вижте дали работи линка :
http://snimka.bg/album.php?album_id=115246&view=1
stay tuned

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Абе кой замера с коне бе? Забраих да напишем за касата кво е положението: от тия 171лв дето имаше съм платил 9 за таксата за игрището не достигаше, и 4 на милен за тунджа
Та вече има 158лв които се делят между мен, пепи, шурата, гогов, крика и милен, което прави по 26.3лв на човек. Ще ги нося на мача.
За този мач трябва да платим двойна такса за да се предплати игрището и като миналата година последния кръг няма да плащаме и така
Моля да няма неразбрали че трябваше тая седмица да платиме ма си напраих оглушка, че и без тва не ни беше цветущо положението
Пак повтарям ще платим за отбора не 65 а 130лв общо!
Мачът е от 17:30 в събота, така че 17:00 всички на СС за да имаме време да оправим парите и да говориме едни други сериозни работи които вече мотаме доста време
Пишете кой е на линия и кой не!!!
п.с. за непросветените в сайта на лигата ( www.forumsleague.com , в програма ) има изнесена цялата програма на лигата до края на този сезон като дни и часове, което е много важно за окомплектоването на и без това редките ни редици
п.с. цено ако издъниш и тоя мач ше те ярим

За този мач трябва да платим двойна такса за да се предплати игрището и като миналата година последния кръг няма да плащаме и така

Мачът е от 17:30 в събота, така че 17:00 всички на СС за да имаме време да оправим парите и да говориме едни други сериозни работи които вече мотаме доста време

Пишете кой е на линия и кой не!!!
п.с. за непросветените в сайта на лигата ( www.forumsleague.com , в програма ) има изнесена цялата програма на лигата до края на този сезон като дни и часове, което е много важно за окомплектоването на и без това редките ни редици

п.с. цено ако издъниш и тоя мач ше те ярим

долен хранител

А за свободното място дето викате че има вкарайтее Пенчев !!!
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:50, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
izvinqvam se za latinicata ma nqmam BG na tva PC
be nie dobre 6e platime za terena s tqh ma posle ne mi se zanimava pak da sabiram seki put pari i da se 4uda koi e dal, kolko e dal i neznam si kvo, i taka ili ina4e pak da gi subiram i da gi vru6tam
vru6tam gi i seki otsega natatuk da si pla6ta, taka e 100 puti po lesno
i da ne zabraite 4e v subota nosim dvoina taksa
za ekipite 4akame, nema kvo da burzame
tuka mi se vurti edna ideq v glavata, na velikden ima pauza na ligata i togava mojem da si izigraem ma4a za kupata s cska. kajete koi kak e 6to e, i 6e govorime subota na ma4a, a kato data ot cska mogat na 7mi da se syberat
otnostno novata kartoteka sega prava kasting, i mislq 4e nai uda4no 6te e da vzemem universalen igra4, 4e s tiq problemi sus subiraneto 6e e kuco da zememe za6titnik ili napadatel primerno
6ura ti subota na liniq li si?
ceno kaza 4e 6e doe, 4akam drugite vampiri da kajat
aide nogo zdrave

be nie dobre 6e platime za terena s tqh ma posle ne mi se zanimava pak da sabiram seki put pari i da se 4uda koi e dal, kolko e dal i neznam si kvo, i taka ili ina4e pak da gi subiram i da gi vru6tam

za ekipite 4akame, nema kvo da burzame

tuka mi se vurti edna ideq v glavata, na velikden ima pauza na ligata i togava mojem da si izigraem ma4a za kupata s cska. kajete koi kak e 6to e, i 6e govorime subota na ma4a, a kato data ot cska mogat na 7mi da se syberat

otnostno novata kartoteka sega prava kasting, i mislq 4e nai uda4no 6te e da vzemem universalen igra4, 4e s tiq problemi sus subiraneto 6e e kuco da zememe za6titnik ili napadatel primerno

6ura ti subota na liniq li si?
ceno kaza 4e 6e doe, 4akam drugite vampiri da kajat

aide nogo zdrave
долен хранител

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Хахахахахахааххаахаххаах тоя Гоа е Д' Бест
Четете
Goa
Ново мнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:32 pm Отговорете с цитат Back to top
Хубаво де.
А група
Arsenal Bulgaria - Renault Club Bulgaria 100-0-0 (знак 1)
Рено победиха обезкръвения тим на ПМЛ, но Арсенал ще играят на кръв.
PML United - FMBulgaria 0-0-100 (2)
Не очаквам изненада.
FEN - BMW 0-0-100 (2)
Формата на BMW в момента е може би най-силната от всички в А.
Club F1 - Dir.BG 0-0-100 (2)
Нашият проблем е, че твърде малко хора държим наистина на отбора. Ако половината от несериозниците дойдат, ще спечелим.
Forum.CSKA.BG - FC PCMania 100-0-0 (1)
Ако PCMania играят както второто полувреме срещу нашите резерви, не ги чака нищо добро. Все пак тук са възможни и други развръзки, тъй като ЦСКА засега не успяват да разгърнат нападението си.
FenMania.COM - ЯМК Симитли 0-0-100 (2)
Най-голямата загадка за мен (FenMania) май няма да успее да вземе нещо.
Четете

Goa
Ново мнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:32 pm Отговорете с цитат Back to top
Хубаво де.
А група
Arsenal Bulgaria - Renault Club Bulgaria 100-0-0 (знак 1)
Рено победиха обезкръвения тим на ПМЛ, но Арсенал ще играят на кръв.
PML United - FMBulgaria 0-0-100 (2)
Не очаквам изненада.
FEN - BMW 0-0-100 (2)
Формата на BMW в момента е може би най-силната от всички в А.
Club F1 - Dir.BG 0-0-100 (2)
Нашият проблем е, че твърде малко хора държим наистина на отбора. Ако половината от несериозниците дойдат, ще спечелим.
Forum.CSKA.BG - FC PCMania 100-0-0 (1)
Ако PCMania играят както второто полувреме срещу нашите резерви, не ги чака нищо добро. Все пак тук са възможни и други развръзки, тъй като ЦСКА засега не успяват да разгърнат нападението си.
FenMania.COM - ЯМК Симитли 0-0-100 (2)
Най-голямата загадка за мен (FenMania) май няма да успее да вземе нещо.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
в такъв случай ме съмнява тия да се збератReportera написа: но за 7 отпадам...следобед съм на мач Левски : Цфка

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----