СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: Новогодишна спам тема MY2023

Мнение от ryan83 » 30 Дек 2022, 10:42

Какво БМВ е взел?
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 30 Дек 2022, 10:56

slatanic написа:Оня горе е направил всичко необходимо да не я вземеш.
Какво повече ти е трябвало като знаци?!
Да слезне да те дръпне за ухото ли? :ok:

И аз това си помислих :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Дек 2022, 11:01

Да , ама изтърва червеното джуджаро от 2 бройки на пазара :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Дек 2022, 11:09

А дреме ми, тъкмо ще изчакам да излезне нещо по-ново като година и с надежда да е брера, че на нея ще се кефя и аз не само жената :mhihi:
Абе тея колички крадат ли ги, части от тях, или не толкова колкото бмв ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Дек 2022, 11:15

За брерата не знам , ама тия 156 и 159 имам познати алфисти само такива карат от десетина години и не знам да са имали проблеми . :dunno: Иначе подобна алфа трудно да не е удряна , карал съм такава с малкия мотор JTD 1.9 115кс , тая дето гледаш 159 150кс и 2.4 тя мисля беше към 200 . Един докара такава полицейска 2.4 с фабричен чип за карабинерите , вървежа дори на малкия мотор е 115кс е феноменален да не ти казвам тая полицейската за кво става на въпрос . Всичките които коментирам дойдоха ударени още от Италия и тука са с по 2-3 удара . Имат си специфични болести като всички коли , но мотора поне ако е читав при покупката ще зарови купето по всяка вероятност .
Последна промяна Jordana на 30 Дек 2022, 11:24, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 30 Дек 2022, 11:21

Алфа ли бе? То това хубава кола ли е? :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Дек 2022, 11:52

mr_petroff написа:
Don_Diego написа:Много слаб спама тая година, явно сме писали доволно по останалите теми и сме се изчерпали :mhihi:

Днес разбрах, че приятел държи в гаража си от години супер запазено Е86 3.0. Дали ще са ми в повече две Z4ки :mhihi: :oops:

:shock: Не ти трябват повече , Е 89 - та ти е супер и ще ревнува :D Нещо инфо , на лично :roll:

Е то няма много за казване, още не е обявена за продаване реално тая кола...даже не знам изобщо дали ще я обяви тук защото чуди се дали да си я взима с него във Франция. Живее там и има бизнес с коли, с каквато идея е купил и тази от някакъв дърт гъзар. Покупката била в стил barn find - затрупана, мръсна, мухъл отвън и отвън, спаднали гуми и запекли спирачки. Мотора обаче запалил от четвърт. Взел я, малко грижи и сега била като нова, фейслифт, под 100к км. Харесала му много и затова я оставил по-дълго при него ама се случила пандемията и я затворил в гаража. Аз на майтап му подхвърлих да му я взема и да се грижа за нея :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Дек 2022, 11:54

Jordana написа:За брерата не знам , ама тия 156 и 159 имам познати алфисти само такива карат от десетина години и не знам да са имали проблеми . :dunno: Иначе подобна алфа трудно да не е удряна , карал съм такава с малкия мотор JTD 1.9 115кс , тая дето гледаш 159 150кс и 2.4 тя мисля беше към 200 . Един докара такава полицейска 2.4 с фабричен чип за карабинерите , вървежа дори на малкия мотор е 115кс е феноменален да не ти казвам тая полицейската за кво става на въпрос . Всичките които коментирам дойдоха ударени още от Италия и тука са с по 2-3 удара . Имат си специфични болести като всички коли , но мотора поне ако е читав при покупката ще зарови купето по всяка вероятност .
Ясно, иначе да моторите са супер в момента имаме една 147 1,9 и върви прилично за размерите си и го казвам като човек който кара обикновено коли около 300 кончета , но честно казано на жената и е почти все тая колко върви, само аз бих се облагодетелствал от по-голям мотор :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Дек 2022, 12:17

Подценяването на Алфите идва от кочините внесени от Италия тип нов внос на половин-един милион километра и върнати на реални 140-170000. После се почва едно мяукане...а не се прави сметка, че италианеца не се знае кога последно е сменял масло и въобще обслужвал колата. Като всички марки си имат специфика, но познавам достатъчно хора карали дълги години една и съща Алфа без драми. Да не говорим, че вървят страхотно за класа си винаги, а иначе имат различен и интересен дизайн, в повечето случаи дори красив. Аз лично не виждам защо човек да не си купи Алфа. По-скоро няма да си купя свръх надценения Ваген, отколкото Алфа.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 30 Дек 2022, 12:50

Един приятел фен на Алфите казваше , че тази кола или много трябва да я обичаш или да имаш сервиз ;) Иначе мен Брерата ме кефи , Стелвио също.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 30 Дек 2022, 12:51

Като сме се отдали на мечти, аз съм си харесал Хонда Прелюд от първото поколение за ретро кола и то 78-81 идеално би било 79.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Дек 2022, 12:57

ivanski_2 написа:
Jordana написа:За брерата не знам , ама тия 156 и 159 имам познати алфисти само такива карат от десетина години и не знам да са имали проблеми . :dunno: Иначе подобна алфа трудно да не е удряна , карал съм такава с малкия мотор JTD 1.9 115кс , тая дето гледаш 159 150кс и 2.4 тя мисля беше към 200 . Един докара такава полицейска 2.4 с фабричен чип за карабинерите , вървежа дори на малкия мотор е 115кс е феноменален да не ти казвам тая полицейската за кво става на въпрос . Всичките които коментирам дойдоха ударени още от Италия и тука са с по 2-3 удара . Имат си специфични болести като всички коли , но мотора поне ако е читав при покупката ще зарови купето по всяка вероятност .
Ясно, иначе да моторите са супер в момента имаме една 147 1,9 и върви прилично за размерите си и го казвам като човек който кара обикновено коли около 300 кончета , но честно казано на жената и е почти все тая колко върви, само аз бих се облагодетелствал от по-голям мотор :D

А кутиите им как са на 159-то 1,9 и 2,4 JTD-то :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Дек 2022, 13:00

Ръчните се славят като не особено здрави, за автомата не знам.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Дек 2022, 13:04

Отворих да ги видя, то няма обяви за 2.4 автомат. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 30 Дек 2022, 13:32

Благодаря Ivanski,успех на теб в търсенето.
Ако харесаш нещо в региона в Габрово,мога да огледам автомобила.

Днес успях да мина и КАТ за 30 Мин...много щастлив съм.
За колегата по-горе...БМВ Е39 530 iA

Поздрави.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата