СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: СПАМ ТЕМА
Kroki написа:Аз обръщах на чейнджа в Метро в Руси.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Кармане, след Гърция ела в Морската у Варна. Ще си тръгнеш с много нови запознанства с красиви жени 
Хм,хм...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
до там ли я докара в търсене на плажМоджо написа:Кармане, след Гърция ела в Морската у Варна. Ще си тръгнеш с много нови запознанства с красиви жени
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
То в Гърция вярно трудно да срещне някоя хубава жена, ела пък да е гъркиня, само толстолоб някой може да се види там.
Или ако е хубава в 90%-та от случаите няма да е гъркиня.
Хармане(това ми звучи бетър, от Харман Кардон идва
)гледай някоя банкерка на плажа са не срещнеш докато си с твоята мацка, че лошо, ще те пресоват като зехтин. 
Хармане(това ми звучи бетър, от Харман Кардон идва
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
barabqga написа:до там ли я докара в търсене на плажМоджо написа:Кармане, след Гърция ела в Морската у Варна. Ще си тръгнеш с много нови запознанства с красиви жени
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Хаха, не. Ма докато обикаляме с децата по разните му работи видях много красавици и 2-3 на право великолепни. Топ на топа.
И все самички бяха. Е ся чакаме да влезем на делфинариума и нема ни една))) Не са вървежни посетителите му явно)))
Между другото снощи в Бяла седнахме да вечеряме в едно полупразно заведение. Седнахме на маса за 7 човека и понеже сме 4 дойдоха да ми кажат, че имало маси за четирима да сме се преместили. Е, аз ми казах чао и 10 метра по надолу си седнахме в друго заведение и си вечеряхме. Ку щат. Разбирам да е пълно и да нема места, ми то...
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е не им пише на челата какви са. Иначе украинци има много. И украинки съответно))
Хм,хм...
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Т
Хармане(това ми звучи бетър, от Харман Кардон идва)гледай някоя банкерка на плажа са не срещнеш докато си с твоята мацка, че лошо, ще те пресоват като зехтин.
Тъкмо ще му викаме "тройкаджията"
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Petrolhead написа:в моят случай, аз работа си имам, ако някой иска да свърша нещо и за него, да заповяда, но цените ги определям аз, не той
в момента в който някой нов ми каже скъпо ми е, разговорът приключва. разбирам да си ми клиент от 10 години, да имаме оборот, нещата да са отиграни, с удоволствие ще седнем да коментираме цени.
ама ей така от вратата, скъпо ми е, съжалявам не мога да помогна
Съвсем приятелски съвет. Внимавай с този подход и се замисли. Ще дам пример.
Малко след войната в Украйна, се появи недостиг на доста неща в Европа.
Големите Европейски производители нашата компания не я закачаха, защото сме дългогодишни партньори.
Обаче, с мен започнаха да се свързват много наши, партньорски компании, търсейки съвет от кой доставчик да си продължат доставките.
Почти всички големи в Европа се оказаха доста арогантни ценово към потенциалните си нови клиенти. Те определяли цената. Ами не, цената я определя пазара.
Е, в резултат, пазара за година и половина се обърна и тези продукти вече не са толкова търсени, защото хората си намериха алтернативни продукти.
Тип, няма да си пълня повече напитката, която произвеждам, в еди ква си опаковка, ще я пълня вече в друга, която е много по-достъпна. Примера го последваха и други компании, които нямаха проблем с доставките, просто защото видяха, че по-достъпната опаковка също работи на пазара.
И пак в резултат, тези големи играчи, сега ми тропат на вратата всяка седмица да им давам още обеми и/или нови клиенти.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
^^^^ по темата: мой познат, който много разбира в една конкретна област, така говореше "Това ми е цената, ако искате" и сега се върти около мен за някоя работа защото от месеци стои без работа.
Разбира се, всеки работи за пари но пазара е такъв какъвто е.
Разбира се, всеки работи за пари но пазара е такъв какъвто е.
alx написа:Карман-е не се подавай на повера, че по левия палец на крака ти ще ти намери името на бившата ти жена и на сегашната и най- вероятно денталната ти история…
Между другото днеска се измерих- точно 87кг съм
Кой е платил, как знае
Ми кльощаф си. 87кг на 190см не са нищо особено

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:alx написа:Карман-е не се подавай на повера, че по левия палец на крака ти ще ти намери името на бившата ти жена и на сегашната и най- вероятно денталната ти история…
Между другото днеска се измерих- точно 87кг съм
Кой е платил, как знае![]()
Ми кльощаф си. 87кг на 190см не са нищо особено
190см? Винаги съм казвал, че съм малко над метър и осемдесет… 190см исках да бъда ама майката природа сега не може само да дава

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кльощаф е ама го докарва на окосмяване , само от мустаците слага 10кг отгоре визуално тежестМи кльощаф си. 87кг на 190см не са нищо особено
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
190 e над 180...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Jordana написа:Кльощаф е ама го докарва на окосмяване , само от мустаците слага 10кг отгоре визуално тежестМи кльощаф си. 87кг на 190см не са нищо особено
Мустак никога не съм си пускал и нямам и намерение.. но виж- да не се бръсна по месец - ми изнася
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила