Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от bum_bum » 05 Мар 2013, 22:35

Не точно. Гледам разликата в киловатите. Т.е. тоя на ЧЕЗ показва два пъти повече киловати от контролния. Да речем, че контролния е преебан, въпреки че е чисто нов на 0 киловата от преди няколко месеца ама колко да е преебан.. 2 пъти и нагоре?

Все си мислех, че ще се оправи нещо след всичките протести и чудеса ама явно видяха, че властта е с тях и в тях и не ги бърка. Тва докато няма кръв, черва и глави да се търкалят пред парламента явно няма да има и промяна. :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Мар 2013, 23:35

Е.Димитров написа:http://offnews.bg/index.php/167489/darzhavata-prodava-na-tim-160-dka-ot-letishte-sofiya-bez-targ

Първо тряя някой да разграничава ЕАД от АД :wave:
После, нещо незаконно ли има или ???
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/ ... &n=4614&g=

Заяви желание, обоснови се и си ги купувай....

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 06 Мар 2013, 0:18

http://frognews.bg/news_52134/BSP_se_op ... rotestite/

как чисти паметника, ай стига ве ахахахаха :shock: :shock:

май Бат ви бойко ще се окаже прав за материала

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 11:28

Тея протести лично за мен вече се компроментираха, поне тук в София. В неделята некви боклуци раздаваха тениски с надпис "Затвор за мутро олигарха Борисов". Не че го защитавам, ама да не е само той, че само против него раздават фланелки? А останалите - Стаишев, Доган, Костов, Царчето? За тях нищо. Просто някой започва да използва негодуванието на хората, за да извлече някви политически изгоди. Кой ги плаща тея стотици тениски, те да не са без пари? Едва ли някой си мисли, че е така хората са заделили от собствения си джоб по някой лев за да им направят такива тениски.
Отделно тоя нещастник Ангел Славчев с неговите истерични искания за по-малко подписи и по-малък депозит за партия, за да се яви на избори. Вече почва много очевидно да се натрапва как иска той да влезе в парламента, а уж не искаше.
А тая конференция в Арена Армеец в събота? Събират се в най-голямата и модерна спортна зала в София е така да си поговорят. :kuku: Колко е наема на залата за това мероприятие и кой го плаща това? Те и днес ще се събират в някъв хотел тука в София, ма не помня в кой точно беше. Но който и да е и там се плаща и едва ли е евтино.
Аз лично не съм сигурен дали ще продължа да ходя на тея протести. Хем искам да се променят нещата и да спрат да ни ограбват и да ни правят на маймуни, хем не искам да бъда използван за личните или партийните интереси на някои. Това да се възползваш така от всичките тея хора, които не са от добро там е направо гнусно :puke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 06 Мар 2013, 12:01

CTORH написа:Тея протести лично за мен вече се компроментираха, поне тук в София. В неделята некви боклуци раздаваха тениски с надпис "Затвор за мутро олигарха Борисов". Не че го защитавам, ама да не е само той, че само против него раздават фланелки? А останалите - Стаишев, Доган, Костов, Царчето? За тях нищо. Просто някой започва да използва негодуванието на хората, за да извлече някви политически изгоди. Кой ги плаща тея стотици тениски, те да не са без пари? Едва ли някой си мисли, че е така хората са заделили от собствения си джоб по някой лев за да им направят такива тениски.
Отделно тоя нещастник Ангел Славчев с неговите истерични искания за по-малко подписи и по-малък депозит за партия, за да се яви на избори. Вече почва много очевидно да се натрапва как иска той да влезе в парламента, а уж не искаше.
А тая конференция в Арена Армеец в събота? Събират се в най-голямата и модерна спортна зала в София е така да си поговорят. :kuku: Колко е наема на залата за това мероприятие и кой го плаща това? Те и днес ще се събират в някъв хотел тука в София, ма не помня в кой точно беше. Но който и да е и там се плаща и едва ли е евтино.
Аз лично не съм сигурен дали ще продължа да ходя на тея протести. Хем искам да се променят нещата и да спрат да ни ограбват и да ни правят на маймуни, хем не искам да бъда използван за личните или партийните интереси на някои. Това да се възползваш така от всичките тея хора, които не са от добро там е направо гнусно :puke:

Нема се плашиш колега, кокала в апетитен и мишките искат да се облажат.
И според мен протестите вече се изродиха, нито знаят какво искат, нито защо.
А за колегата с кръвта и червата, нека каже той на колко протеста е ходил последните 30 дни?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 12:09

Той по-назад в темата си каза, че и той идва на протестите и за мен си е напълно прав в случая. Тея са нагли и безочливи, хората се палят, бесят се, скачат от балконите, ама на тех не им дреме. При него са го изкарали, че е изразходил 2 пъти над реалното, а има хора дето и повече са ги натоварили. :ranting:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Мар 2013, 12:19

И тази неделя живот и здраве пак ще ида. Тъй като гледам това е целта, да се обезвери, обуздае или по някакъв друг начин да се управлява масата.

2-300лв отгоре няма да ме гътнат ама не е там въпроса. Що да не ги похарча аз, а да ги даря на чехи, австрийци, турци мутри, педерасти и всякаква друга сган?

Аз ще го преживея ама тия, дето са с по 500лв заплати или 100лв пенсии, те кво ще правят? Или аз и вие след 20 години като станем с по 100лв пенсии кво правим?

Сега е лесно- би му майката, 200-300лв отгоре, голяма работа. Да го духат бедните. Ама както отива след някоя година и ние ще сме бедните и тогава кво?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CTORH » 06 Мар 2013, 12:47

Е точно, щото и аз като теб мисля, затова и аз ходя. И като ходя не седя до буса и да му се водя по акъла на тоя, дето зяе, ми си седя отстрани, че не искам протеста ми да изглежда все едно него го подкрепям.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 06 Мар 2013, 15:31

Според мен протестите няма да постигнат повече. :confused:
Протестът почна срещу ЕРП-тата. Демек народът отправи апел към държавата да сложи някакви пранги на тези дружества. Вместо това държавата реши да абдикира, явно безсилна или по-скоро липса на кураж, липса на топки или както и да го наречем все едно, просто в момента няма кой да изпълни исканията на когото и да било.

Ще има избори. ОК.

Въпросът е да си изберем държавници с достатъчно големи топки, че да сложат веригата и наморника на ЕРП-тата. И не само на тях...

Проблемът е, че не се виждат на хоризонта такива "мъжаги".
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 06 Мар 2013, 16:00

ddddk написа:Според мен протестите няма да постигнат повече. :confused:

Жалко наистина. Според мен постигнаха единствено временна суматоха. И това го отдавам на факта, че нямаше добре формулирани и реалистични искания.

Имаше един плакат, който много ми хареса - "Това не е протест, а процес". За съжаление май съвсем не стана така... :confused:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 06 Мар 2013, 16:13

Значи да стигнем до извода,че недоволните на улицата са били много по-малко от доволните от досегашното статукво,така ли?И че е било излишен лукс оставката на правителството и предсрочните избори?
И?К'о пра'йм от тук нататък????
ОК,избираме същите от миналите почти 4 за следващите 4 години.Щом идеята за промени не е добре посрещната от мнозинството граждани.През 2017г. пак ще постне някой тема за политика и избори и тогава ще видим кой доволен и кой не.
Това е-избори май месец и анализ след 4 години.Дотогава да са живи и здрави смелите таш@клии които ще застанат самоотвержено начело на властта,да има тонове асфалт,да може да има магистрала и да стигнем бързо до морето за триседмичната си почивка в луксозните олл инклузив хотели -все пак в тези тежки времена едва чакаме вече този момент,достъпен за всички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 06 Мар 2013, 17:37

Напротив, недоволни сме, искаме заплати по 2 хил евро за труда си, пенсии от по 700 евро за родителите и бабите и дядовците си, ама какво като сме недоволни и го искаме, някой може да ни го осигури ли?
А правителство подаде оставка заради това че всички я искаха, скандираха "оставка", опозицията го искаше...
Преди 4 години хората протестираха и искаха оставката на Станишев, не я получиха. И какво, Станишев е голям политик сигурно. Напротив, беше се окопал във властта и нищо не можеше да го изкара от там, освен избори които загуби.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Мар 2013, 17:42

Трябва да признаете че Борисов е прав когато каза че България е съставена от кофти материал ,цитирам по памет но значението е точно това,съставени сме си от кофти материал ,даже преди години един умен човек каза че в България най-добре става киселото мляко и предателите.
За какво говоря/пиша.
Значи,хората не са доволни от социалният си статус като цяло,говоря спрямо чисто икономичният си статус както и материалната база около нас,псува,не е доволен но пък и нищо не прави (примерно не плаща така много данъци,не пази чисто и тн) обаче примерно и не надига глас,трае си в кочинката,ден да дойде друг да мине,до такава степен е свикнал да го налагат,че когато за малко отпуснат въжето...започва да му липсва налагането и стриженето,а ако някой вземе да се надига ,започва да му обяснява колко е добре да бъде стриган че дори му предлага някакси да започне повече да прави нещо че да му расте вълната та да има повече за стригане...
Ето,в един момент започнаха протести и разбира се класическият български модел веднага изпъква,една част ,въпреки че са мизерници,започват да упрекват тези дето са недоволни задето не са доволни и им обясняват че трябва да са доволни в кочинката си,дори има такива калъфи че нарочват някой който не са съгласни за "Комунисти" ,"червени" и тн глупости...
Ето,даже сега веднага се търсят някакви интриги,кой какъв бил дето протестирал,бил незнам си какъв или пък самите протестиращи,самите те се разделиха на враждуващи лагери...
Та така,прав е Бойко,българите сме кофти материал,даже беше казал че българина е като куче,трябва да се държи изкъсо...и разбира се на някой им харесва да са нечии кучета ,да имат господар и да се държат изкъсо..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Мар 2013, 18:17

Е.Димитров написа:Защо са му цигани,я виж ,в нашият форум има 5 който биха гласували за рзс

по интересни са не тези заблудени 5 душици, които се връзват на приказките на яне, ами тези 27 комсомолчета с червени байрячета. Като имам впредвид средната възраст на форумджийте и преди колко години се раздаваха куфарчета с бизнеси и апартаменти, за пореден път се убеждавам че българския мъж най-трудно се отделя от майка си. В случая - партията майка :winky: Другия вариант е да имаме 27 колеги, четящи в.Трета възраст
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Мар 2013, 18:27

ineedmoney написа:
Е.Димитров написа:Защо са му цигани,я виж ,в нашият форум има 5 който биха гласували за рзс

по интересни са не тези заблудени 5 душици, които се връзват на приказките на яне, ами тези 27 комсомолчета с червени байрячета. Като имам впредвид средната възраст на форумджийте и преди колко години се раздаваха куфарчета с бизнеси и апартаменти, за пореден път се убеждавам че българския мъж най-трудно се отделя от майка си. В случая - партията майка :winky: Другия вариант е да имаме 27 колеги, четящи в.Трета възраст

Аз казвам че някой не са много умни,ама не вервате...
Абре колега,аз принципно чукнах че няма да гласувам,но как точно реши че някой дето ще гласувал за бсп е комсомолец с червен байрак взел партиен куфар...
Мислиш ли че някой с въпросен червен куфар пълен с пари,ще влезе в тоя форум,че чак и глас ще пусне...мъка ви казвам...
А това пък за "трета възраст" от отдавна очевидно се изтърка,в предвид че ония ден когато наизлезеха в подкрепа на герб ,все някакви възрастни хора,че чак и ръце на цветанов целуваха ,така че забрави тея глупости и най-важното,
За мен най-тъпите бастуни са тези дето са партийно пристрастни ,на едно стъпало са с тея дето като някой опонент не го харесват или ужас,не харесва герб веднага бива заклеймяван като комунист и прочие глупости,или оная простотия дето само плашат че ако не са герб,щели да дойдат комунистите и ...
Да ви е...м..
Иначе ,до сега никой в лице не ми е казвал че съм комунист...ще е доста забавно след това :mhihi: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата