Земеделска тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Земеделска тема

Мнение от Jordana » 11 Апр 2020, 16:25

Къде ще ловуваш бре , то риболова е забранен през карантината да не говорим за лов . Държавата поръча още 1 млн маски от такива противокарантиноствуващи ....трима с бири накратко :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 11 Апр 2020, 16:32

Jordana написа:Къде ще ловуваш бре , то риболова е забранен през карантината да не говорим за лов . Държавата поръча още 1 млн маски от такива противокарантиноствуващи :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Пак не позна. Вземи гуглирай, да се увериш, че няма забрана за подборно и т.н. ловуване в момента, все индивидуални типове лов, на прилично отстояние от населени места, както си е било винаги :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: И кой ти каза, че риболовът е забранен :shock: :paranoid: :conf: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Забраната ще си влезе в сила като всяка година - като пускат хайвера. Да, тя е в различни периоди за различни риби, надморски височини и т.н. :mhihi: :ok:

P.S. В коя държава живеете се чудя :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Апр 2020, 16:58

steeN написа:Е как да е. Те там и истински оръжия им дават на килограм, боли ги фара за въздушните.

Къде го видя това? Дори като купувам сачми ми искат шофьорската книжка и ми пишат имената и какво съм купил.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 11 Апр 2020, 19:18

Изрязах асмата детето вароса дръвчетата утре ще окося и ще пия.
Отдавна се канех да захлупя малко стари керемиди върху чешмата на двора.
Доволен съмж, само дето хванах текезесарски тен.

89815ecb-c084-4418-aabf-8e05ce31af9e.jpg

4f834871-5b06-42c2-98f1-8db0a6b48642.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Апр 2020, 16:24

3186 написа:Не точно по темата, но от малък, гледайки Атлас по БНТ се бях впечатлил от Гигантските секвои в Северна Америка и есента поръчах 30-на семена от ebay. Странно но пристигнаха от не-помня-кой-щат-на-майната-си за 2 седмици.
Резултата е 10/30 покълнали, което четейки в нета е чудесен резултат за процес отнемащ няколко месеца. Остава и да се оборудвам с двор в който да ги засадя, но това е за темата с цените на имотите :mhihi

Изображение

https://www.facebook.com/groups/starwar ... qifN5KtCe1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 13 Апр 2020, 22:39

Някой има ли опит с аератори/верти...кутери/кулатори :mhihi: за трева, днес стъргах на ръка и не ми се иска пак, от друга страна пръстта ми е като кирпич и тия маломощни моторчета ми се струват импотентни за целта... :dunno: Някой ако е имал вземане даване да сподели инфо, наблюдения, насоки ....Повече от 300-400 кинта не ми се дават :mrgreen: :ok:
Ubi dubium, ibi libertas

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Апр 2020, 1:52

hell's angel написа:Някой има ли опит с аератори/верти...кутери/кулатори :mhihi: за трева, днес стъргах на ръка и не ми се иска пак, от друга страна пръстта ми е като кирпич и тия маломощни моторчета ми се струват импотентни за целта... :dunno: Някой ако е имал вземане даване да сподели инфо, наблюдения, насоки ....Повече от 300-400 кинта не ми се дават :mrgreen: :ok:

За каква площ говорим?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 14 Апр 2020, 11:46

Да речем декар +- 100кв. В електрически съм се огледал със сменяеми приставки (няк'ви цилиндри с ножове или ... спици), че за бензинов не ми се дават толкова пари за два пъти в годината.
Ubi dubium, ibi libertas

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Апр 2020, 6:15

Тази площ си е за бензинка. Да беше тук, щях да ти подаря моята електрическа Блек енд Декер. Върши работа, ама ми писна с тия кабели. Хлапето все овърта нещо и трябва да го вардя. Хем аз имам малка площ. Отделно мисля да го бутам лятото да се пазари с някои комшии, да им подстригва тревата и да изкара някой лев. Зимата вече го научих със сноу блоуъра и сега ядове нямам.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Апр 2020, 1:37

Търся Туи 2м...От къде в София и около, не извън, че кппта нали. Също и да са с доставка, по възможност.
Онлайн....само приемат и после няма никой.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 17 Апр 2020, 17:33

До хоумакс. 1.5м бяха 60лв май миналата година. Но ходи на място си избери.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Апр 2020, 22:19

Трябва ми от 2м и да са под 80лв :mhihi: ...иначе за 1.40м на 10лв има Практикер ма не ми вършат работа.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Апр 2020, 21:41

Войната при мен не спира. Ето тази гад ми краде фъстъците от капаните за катериците.

Изображение

Е повече няма да го прави. Апропо, тук зимата си е в разгара. Ето малко от днес сутринта

Изображение

Цената на градинската пръст полетя. Миналата година беше 0.99 за чувал. Сега същата 1.48 :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er

Мнение от RaiN » 26 Апр 2020, 12:27

Здравейте,
Някой да е засаждал лигуструм скоро и да е наясно с разсаждането (вкореняването) от резници? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Апр 2020, 12:37

Топиш да пусне корени и после директно в земята. Лесно се хваща.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата