Земеделска тема
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Земеделска тема
Къде ще ловуваш бре , то риболова е забранен през карантината да не говорим за лов . Държавата поръча още 1 млн маски от такива противокарантиноствуващи ....трима с бири накратко 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Jordana написа:Къде ще ловуваш бре , то риболова е забранен през карантината да не говорим за лов . Държавата поръча още 1 млн маски от такива противокарантиноствуващи

P.S. В коя държава живеете се чудя

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

steeN написа:Е как да е. Те там и истински оръжия им дават на килограм, боли ги фара за въздушните.
Къде го видя това? Дори като купувам сачми ми искат шофьорската книжка и ми пишат имената и какво съм купил.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Изрязах асмата детето вароса дръвчетата утре ще окося и ще пия.
Отдавна се канех да захлупя малко стари керемиди върху чешмата на двора.
Доволен съмж, само дето хванах текезесарски тен.
Отдавна се канех да захлупя малко стари керемиди върху чешмата на двора.
Доволен съмж, само дето хванах текезесарски тен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
3186 написа:Не точно по темата, но от малък, гледайки Атлас по БНТ се бях впечатлил от Гигантските секвои в Северна Америка и есента поръчах 30-на семена от ebay. Странно но пристигнаха от не-помня-кой-щат-на-майната-си за 2 седмици.
Резултата е 10/30 покълнали, което четейки в нета е чудесен резултат за процес отнемащ няколко месеца. Остава и да се оборудвам с двор в който да ги засадя, но това е за темата с цените на имотите :mhihi
https://www.facebook.com/groups/starwar ... qifN5KtCe1
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Някой има ли опит с аератори/верти...кутери/кулатори
за трева, днес стъргах на ръка и не ми се иска пак, от друга страна пръстта ми е като кирпич и тия маломощни моторчета ми се струват импотентни за целта...
Някой ако е имал вземане даване да сподели инфо, наблюдения, насоки ....Повече от 300-400 кинта не ми се дават

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Някой има ли опит с аератори/верти...кутери/кулаториза трева, днес стъргах на ръка и не ми се иска пак, от друга страна пръстта ми е като кирпич и тия маломощни моторчета ми се струват импотентни за целта...
Някой ако е имал вземане даване да сподели инфо, наблюдения, насоки ....Повече от 300-400 кинта не ми се дават
![]()
За каква площ говорим?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Да речем декар +- 100кв. В електрически съм се огледал със сменяеми приставки (няк'ви цилиндри с ножове или ... спици), че за бензинов не ми се дават толкова пари за два пъти в годината.
Ubi dubium, ibi libertas
Тази площ си е за бензинка. Да беше тук, щях да ти подаря моята електрическа Блек енд Декер. Върши работа, ама ми писна с тия кабели. Хлапето все овърта нещо и трябва да го вардя. Хем аз имам малка площ. Отделно мисля да го бутам лятото да се пазари с някои комшии, да им подстригва тревата и да изкара някой лев. Зимата вече го научих със сноу блоуъра и сега ядове нямам.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Търся Туи 2м...От къде в София и около, не извън, че кппта нали. Също и да са с доставка, по възможност.
Онлайн....само приемат и после няма никой.
Онлайн....само приемат и после няма никой.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Трябва ми от 2м и да са под 80лв
...иначе за 1.40м на 10лв има Практикер ма не ми вършат работа.

Войната при мен не спира. Ето тази гад ми краде фъстъците от капаните за катериците.

Е повече няма да го прави. Апропо, тук зимата си е в разгара. Ето малко от днес сутринта

Цената на градинската пръст полетя. Миналата година беше 0.99 за чувал. Сега същата 1.48

Е повече няма да го прави. Апропо, тук зимата си е в разгара. Ето малко от днес сутринта

Цената на градинската пръст полетя. Миналата година беше 0.99 за чувал. Сега същата 1.48

Здравейте,
Някой да е засаждал лигуструм скоро и да е наясно с разсаждането (вкореняването) от резници?
Някой да е засаждал лигуструм скоро и да е наясно с разсаждането (вкореняването) от резници?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв