СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: Новогодишна спам тема MY2023

Мнение от drifty » 31 Дек 2022, 17:25

Има самсунги за 1000лв, даже днес ходих да гледам кво се предлага по магазините. Аз телефони 1000+ само поглеждам цената и преминавам нататък :D Тия между 700-1000 ги гледам само какво имат като параметри и цъкам с език :D. Харесах си редми 11 про - от А1 ми идва на малко над 600лв, из магазините го гледах около 650, вероятно из нета ще го намеря около 600, което ми се струва окей за 6ГБ рам, 120 херца дисплей, голяма батерия и 128 вътрешна памет. Сегашния ми е с 4 рам и 8 ядрен процесор и си работи чудесно, като изключим, че държи около 2-3 часа като съм навън и до 12 ако основно спя през тия 12 часа, та малко по-мощен би трябвало да е предостатъчно по време на живота на телефона, който едва ли ще е много дълъг. Иначе гледах брошура за 12Т про с 200 мегапиксела камера, бах го и фотоапарата :D
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 17:45

Това беше така и когато Шаоми първи в света сложиха 108 пиксляка. Това е всеки път като излиза нещо такова, но след година или две макс идва по-по-най в тая сфера :mhihi: затова за себе си не виждам смисъл да се впечатлявам от каквото и да е подобно устройство.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Дек 2022, 17:55

За камерите не е само до мегапискелите за да изкара хубав кадър :idea:

За 1к се взима последния модел Samsung Galaxy S, в най-обикновената му форма ама пак си е топ телефон. Аз последно купувах 2018 или 2019 S10 и все още си работи като първия ден, в който го включих. Батерията малко намаля издръжливостта ама то само от трафопост директно не съм го зареждал :mhihi: . Сега намазах един Iphone подарък - ще видим до кога ще изкара и с какво ще го замествам
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 31 Дек 2022, 18:00

1000лв ми е много над психологическата граница за телефон :D Иначе в САЩ като бях преди години си купих S4, тогавашния им флагман, който също едва изкара 3 години, 4тата я изкара на зарядно нон стоп.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 18:08

Така е, не са само пикселите, дори бих казал, че те в масовия случай са просто маркетинг, нещо като конете при колите да речем най-общо. Ама какво оспамихме тая темата с телефони, а дайте нещо по темата, че скоро ще я затворят. :mhihi:

Одеве гледам един чичак с бутилка шампанско на една спирка с една лелка. Намалям в стил да ме видят хубаво, че съм такси което може да хванат вместо градския транспорт :mhihi: и той вече като отминавам ми мята. Да закарал вика тая госпожа до адрес, ама имам само 5 лв.(то излиза да речем 6)викам айде няма проблем. И то пък тъкмо почва ей тая песен:
https://youtu.be/t1TcDHrkQYg
И тоя като вика еййииииии и сяда отпред, може ли да я изслушам(пийнал беше да :mhihi: )ще си платя нали, викам не бе, слушай. И като почна тоя да имитира пиано по едно време, че да припява и накрая вече толкова радостен, че я е слушал вика в таксита как нямало такава музика, викам не е трудно бе, Радио 1 и оня имало и Радио 1 рок, викам му то е другото настроено баш до него и ги пускам редовно. Ама как му пускали чалга в такситата...
Това от бая народ съм го чувал за чалгата, чак не ми се вярва, ама явно има бакшиши си пускат.

Та ето тоя пост е баш по темата. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Дек 2022, 18:10

Моя си държи цял ден без проблем ама ако почна да ровя нещо пада доста по-бързо от преди. Сега ще го ресетна и го давам на баща ми, предвид че почти няма да ползва нет и приложения мисля ще работи още доста време без проблеми :lol:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Дек 2022, 18:11

barty написа:Темата до кога ще е активна?

Зависи в какво настроение ще се събуди (а и кога ще се събуди) след празника Кроки :ok:

Top Gun Maverick написа:Интригант канадски, аз не пиша нон стоп. :mhihi:

Притесних се за тебе бе!!! Празни са ми страниците, ако не видя няколко коментара от по "10 000 думи" (цитирам Горския) :ok:

Top Gun Maverick написа:Та ето тоя пост е баш по темата. :mhihi:

Когато пеехме тая песен и бееме млади, половината форум не е бил роден :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чички :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 31 Дек 2022, 18:15

Къде ще посрещате Н.Г. тази вечер ? Аз съм на гости на домашно , осем човека сме ,ама като гледам приготовленията с толкова храна една обсада като на Ленинград може да изкараме . А за пиенето - една рота руснаци ще са за чернодробна трансплантация :mhihi: Айде весело посрещане и да докараме поне 100 страници докато сложат катинара :bchug:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Дек 2022, 18:19

У дома, защото ми е най-спокойно. Имахме гости на Коледа, Нова година ... Винаги на голями сбирки има някой всезнайко. Пък и сега имам четири дни почивка. Ракията и виното са с кашони, кисело зеле има, туршия има, вали дъжд, къде да ходя?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 31 Дек 2022, 18:27

Абе в една местна кръчма, да се занимавам с глупости и да давам пари за 4 човека, вместо да купя храна с 1/4 от парите (примерно)и като искам да си легна мъничко половин пас, да го направя. Сега ще трябва да слушам цяла вечер висока музика, някой махалите наоколо да пуши, май иначе народно пускаха повече в тая кръчма. Ама до 7 вечерта ще бачкам. :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 31 Дек 2022, 18:41

В един приятел, 4 души, коч парти :D
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Дек 2022, 18:42

Хлапето порасна и може да ми прави компания. Женицата вечер след 9 и пада пердето и заспива. Сипеш си винце, нещо тънко, или не чак толкова тънко (имам двойно пушен бекон също), някое филмче и си готов. Релакс. Една Нова година работих в Монреал. В 12:00 в града не се чува нищо. Хората со ходят по улиците и по нищо не личи, че има нещо. Ние гледаме по телевизията Нова година от Ню Йорк. Там е купон. Тук на село срещу мен в парка едни мАймуни мяткат фоейрверки, та има някакъв фън.

Вечер като вечер :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 31 Дек 2022, 18:43

Домашно, че сме болни всички и не върви да се събираме с други хора. Заведенията отдавна съм ги отписал, 200 лв за увяхнала салата, претоплена пържола с брашнян сос и пастичка, чалгия и цигарен дим за разкош - мерси, не. Тъкмо забърках руската салата, жената прави баницата, после едни пилешки ролца съм подготвил и толкоз. Ако БМВ-то не беше отново счупено можеше да се паркираме при тъщата наготово, но всяко зло за добро :mhihi:
IMG_20221231_173416.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Дек 2022, 18:45

Don_Diego написа:За камерите не е само до мегапискелите за да изкара хубав кадър :idea:

За 1к се взима последния модел Samsung Galaxy S, в най-обикновената му форма ама пак си е топ телефон. Аз последно купувах 2018 или 2019 S10 и все още си работи като първия ден, в който го включих. Батерията малко намаля издръжливостта ама то само от трафопост директно не съм го зареждал :mhihi: . Сега намазах един Iphone подарък - ще видим до кога ще изкара и с какво ще го замествам
То с тия големи камери, моя като го взех уж най-големия сензор дето слагат в телефон(поне за тогава) и се оказа дефектен, мани

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Дек 2022, 18:47

Ехххх...съсипаха я тая нова година . А какви нови години имаше преди..!!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата