Трагедията с падналия самолет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Трагедията с падналия самолет

Мнение от Petrolhead » 03 Сеп 2014, 13:05

всеки един от нас ще падне на улицата един ден. въпросът е в какво общество искаме да паднем.
В руското ли, където ще не подминават като бездомни псета или в някое друго, където непознати ще ти се притекат на помощ?

клипчетата ми не са за вас, драги ми шамандури. предполагах как ще ми отговорите, не ме подведохте.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 03 Сеп 2014, 13:12

сетих се за "наводчицата с маячетата" .
Ето една версия, която няма да ви хареса щото не е от руските пропагандни лъжливи сайтове :
http://www.svoboda.org/content/article/26558868.html
Като намерисихме човещината, да се върнем към Одеса?

Ако споменем способностите за съждения, да се върнем към Майдана?

Матрицата е върл русофил, ама и ти, и Миро20 го задминавате с обиколки по пристрастия.

КАкво за Одеса ? да, хубаво е да си припомним снимките със пожара, и най вече онея снимки дето се виждаха русначета с маски но на покрива с подредени коктейли молотов.
На покрива.

За майдана какво ? това бе едно хубаво демократично движение, което накрая руските служби осраха и дискредитираха .
Защото се видя че нещата отиват в изтърване на про-руската послушна на Москва , власт.

Мои пристрастия ? възможно е и да имам пристрастия, но гледам и руски и западни , и наши медии, за разлика от опонените ми тук където имат една аксиома, една истина, едно верую - руските медии.
А отдавна е доказано , и съм давал сума ти линкове , показващи че руските медии поне в този конфликт са чисто и просто дезинформационно оръжие на Кремъл.
Първо бяха 20-те лъжи за Украйна,
После 40-те...
Стигнахме до 100-те лъжи за Украйна...
и това все от руски медии.

Уважавам на всеки избора да се информира откъдето си иска, но се питам.. след толквоа фейкове и руски лъжи, кой нормален може да приема каквитео и да е новини от руска медия за "чиста монета" ??
Аз не бих се наел .... :)

Jordana написа:Каква човещина ? Скрита камера с някакъв менте психолог или олигофрен който се прави на болен .На такива обаче вижте каква "човещина" им се случва в страни сато САЩ например .Наааййй великата демокрация на планетата, преяла с човещина.
http://vbox7.com/play:1dafb01307

мн добро клипче , само че пак се излагаш.
Познай защо :) Изгледай го пак , и се опитай да направиш малко по глобален извод, а не първосигналното "вижте как бият".
Мечтата ми е и тук полицията така да реагира с циганите например когато ги плюят и гонят с колци и брадви.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Сеп 2014, 13:37

сетих се за "наводчицата с маячетата" .
Ето една версия, която няма да ви хареса щото не е от руските пропагандни лъжливи сайтове :
http://www.svoboda.org/content/article/26558868.html

Горното не е опровергано по никакъв начин ,просто не се задават въпроси за това .
За такова нещо много хора са си загубили главите , не няколко шамара .Шпионаж и помагачество в полза на врага .Сама неколкократно е ходила в позициите на укроидите , уж случайно снимала наемниците ,снимала се с укроидите събирала храна пари и друго имущество за укроидите - това по нейния разказ.Намерила съмишленици и тайно организирали доставката и складирането на събраното. Че това си е чиста партизанска война и шпионаж .
Иначе с политика не се занивала ,ама тръгнала да ходи на майдана че мъжа и я спрял..
Абе тя била просто една мирна фризьорка.
И ето снимка на ройтерс направо от центъра на събитията САЩ за която също Путин е виновен .Темата за човечноста не я повдигайте щото ще загубите доста от детските си мечти :mhihi:
САЩ.jpg

Мечтата ми е и тук полицията така да реагира с циганите например когато ги плюят и гонят с колци и брадви
.
Значи викаш дори като бият негри , пак има нещо хубаво .По добре да ги бият отколкото да не ги бият ?
Ако може и тука така ? Направо се уляхте вече с тия САЩ и единствено "правилната" им опорна точка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Сеп 2014, 14:05

леля партизанка в собствената си страна. позор. носила храна на собствените си войници. да се прикове на кол.

не ви ли е срам понякога

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 03 Сеп 2014, 14:22

Хахaхахахааххаах! Това беше добро! :) Имаш ли още? :lol: :lol: :lol: :lol:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 03 Сеп 2014, 14:36

Че това си е чиста партизанска война и шпионаж .

алоооо балоните :wave: ехо , има ли някой горе ? :)
Говорим за украинка в собствената си държава, подпомагаща украинските сили. !

Представи си в една евентуална кърдалийска новоосманска република залавят българка, която е помагала на българските власти срещу новоосманците .
Ми не е ли герой ?

НЯма никакви доказателства за някаква нечестна дейност срещу мирни хора, срещу деца и майки , каквато злодейка я описват руските медии.
Ако е подпомагала и е "маркирала" позиции на русктие терористи , мога само да я адмирирам, и това го казах по назад.
Браво на смелата жена !
леля партизанка в собствената си страна. позор. носила храна на собствените си войници. да се прикове на кол.

не ви ли е срам понякога

не , не ги е срам. убедил съм се.
Очаквам скоро да извадят и твои гей-снимки от някой техен палав сайт :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Сеп 2014, 14:58

Хора, вие нормални ли сте??? Моля ви, то бива пиндоска пропаганда обаче това с клипчетата за човечността избихте рибата!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Сеп 2014, 15:26

Petrolhead написа:данчо, в гражданската война не се бият войници от две различни държави.

Не съм Данчо,но много интересно ми стана,та как си обясняваш тогава гражданските войни в сирия,либия и ирак?

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 03 Сеп 2014, 15:32

очаквах подобен отговор.

единственото, което мога да кажа е ООН и техните резолюции

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Сеп 2014, 15:40

Petrolhead написа:очаквах подобен отговор.

единственото, което мога да кажа е ООН и техните резолюции

С каква резолюция на ООН те взеха разрешение да нападнат Югославия?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Сеп 2014, 16:18

Че те и в Ирак нахлуха 2003 г без резолюция на ООН !
Ама нали трябва да се замерваме с фактология до посиняване .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 03 Сеп 2014, 17:10

Добре де, каква е тази тъпня да се гледа като на футболни фенове.
Мен хамериканците не ми харесват, но защо трябва да ми харесва новия гном-фюрер Путлер ???
Това не мога да го разбера.
Само тъпи хлапетии могат да поставят нещата в тази плоскост - кой по голям злодей и кой по голям агресор.

Хора, в Украйна Путлер противопостави хора от ЕДНА РЕЛИГИЯ един срещу друг да се стрелят ! С някаква абсолютно измислена пропаганда за "фашистка хунта", която и тук се опитвате да ми пробутвате с линкове само от '43-'45г. :kuku:
И с няколко съвремнни снимки на фанатизирани фашистки групички, които пак наблягам са много по малко от "колегите" си от Русия.

Не украинската армия провежда АТО защото много им се иска, а това бе РЕАКЦИЯ на самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР ! Които не със избори , не със партийни движения, а със маски и автомати завзеха областни администрации, кметства и т.н. , подпомогнати от ГРУ и др руски служби.
Нима се съмнявате че Украйна, в която толкова отдавна са вкоренени руските служби, в която не е имало никаква реформа на тези служби, познайте хамериканците ли имат тотален контрол , или руснаците си рпавят каквото си искат ?

Цитирате ми зверства на уркаинците, а сте слепи какво вършат в пъти повече "опълченците" ???
и т.н. и т.н..
И пак за домашно : http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/09/0 ... rhu_krust/
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Сеп 2014, 18:52

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 03 Сеп 2014, 19:18

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от turbalko » 03 Сеп 2014, 20:55

BMW_POWER написа:Изображение

Имаме нов герой на сцената -ислямистите от ИДИЛ,явно ЦРУ се е задействало сериозно.
Руснаците няма да пуснат натовци на 400 км от Москва,ама тия напъват ли напъват .Спрат ли да се бутат ,животът в Украйна продължава и войната свършва. Ситуацията е проста,само двама трима в тази тема не могат да я разберат.Плуят руснаците ,защото си държат на своето, не като нашите дупедавци.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата