Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Юни 2024, 20:53

Jorixa написа:М-ки едно време се купуваха основно от сериозни пичове дето ги взимат за писта. Са в момента 90% от собствениците на нови М-ки не са виждали писта.

Абе и сега доста от М4 и особено М2 се купуват и за писти. Дори новото М2 ако искаш ръчна кутия плащаш повече. :idea: Затова ако купуваш М4 и особено М2 от Германия, основния въпрос е колко от километрите им са на писти.
Просто М5 и М8 са си тежички и са в друг клас, но затова има 4 и 2. А има и нещо друго, хората с възможности да си купят М5 или 8 обикновено купуват 911 и айде на пистата с него.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Юни 2024, 21:30

Jorixa написа:М-ки едно време се купуваха основно от сериозни пичове дето ги взимат за писта. Са в момента 90% от собствениците на нови М-ки не са виждали писта.

Както и преди, така и сега, голям процент от спортните коли до писта са стигали, ама само до паркинга....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 19 Юни 2024, 15:10

https://www.youtube.com/watch?v=ORgUCKqtoPw

поредното разочарование

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Юни 2024, 16:23

Jorixa написа:https://www.youtube.com/watch?v=ORgUCKqtoPw

поредното разочарование

Изображение
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Юни 2024, 16:55

Чак разочарование не е, но е голяма мешавица от всичките им модели и за да прилича на нещо трябва да се взимат доста екстри, а те струват пари и тотала ще е грозна сума :kuku:

Интериора обаче е наистина потрес :paranoid:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 19 Юни 2024, 17:18

Не е толкова зле. В смисъл, че можеше да го осерат много повече. В интериора единствено пред пасажера е малко празно, може би липсата на централни духалки е причината. LED осветлението ако може да се гаси ще е идеално. Но поне грозния таблет стои по-добре интегиран в таблото отколкото в G20 да речем. И кривия волан не ми харесва, но гледам има хора си ги кефят такива волани, така че си е индивидуално това. Във фейслифта на 4-ката сега гледам също е такъв.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на пост и молитви

Мнение от Вуйчо » 19 Юни 2024, 21:04

То пък все едно дЕдо му Е83 ще кажеш е печелило конкурс за красота :mhihi: Като се сетя първата Х3 Е83 какъв секач ми изглеждаше преди кажи речи 20 години като излезна на пазара и как никога нито едно не ми е харесало и накарало да се загледам по него на улицата, това направо е цвете.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юни 2024, 8:22

Първото Х3 винаги ми е било топа за грозно БМВ отпред, отзад и вътре. Досега не съм видял нищо, което да може да го докосне дори така пълноценно. Това новото вън не виждам някакви големи драми, ще свикнем. Щом има хора харесващи първото Х3, значи ще има много повече харесващи това. Първото според мен беше пуснато за някои, които не им се даваха пари за Х5, а не, че толкова търсят малък сув.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 20 Юни 2024, 8:45

Don_Diego написа:Чак разочарование не е, но е голяма мешавица от всичките им модели и за да прилича на нещо трябва да се взимат доста екстри, а те струват пари и тотала ще е грозна сума :kuku:

Е кое не е разочарование, кажи ми едно нещо което е по-добре от предния модел? 20те литра повече багажник :mhihi: Освен противоречивата визия и вътре някакси ми изглежда по-евтино

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юни 2024, 8:57

Разочароваш се защото си имал очаквания, които не се припокриват с визията на компанията.
Ще ти кажа три неща, които са по-добре БЕЗ да съм гледал дори модела. Първо е по-ниско, второ е с 4 см. по-широко и трето е малко по-дълго. Предният модел беше хубав спрямо по-предния, който пък беше хубав спрямо първия. Трудно е все да е уау, ама не мисля, че точно с този модел ще има драми. При Х5 пък абсолютно всяко следващо поколение е видимо по-добро от предното. Мисля с този модел БМВ покриват мераците на повечето фенове даже, а да се покрият на всички не е възможно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 20 Юни 2024, 9:33

Top Gun Maverick написа:Първо е по-ниско, второ е с 4 см. по-широко и трето е малко по-дълго.

И как по-точно тия неща са плюсове ?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Юни 2024, 9:54

Jorixa написа:
Don_Diego написа:Чак разочарование не е, но е голяма мешавица от всичките им модели и за да прилича на нещо трябва да се взимат доста екстри, а те струват пари и тотала ще е грозна сума :kuku:

Е кое не е разочарование, кажи ми едно нещо което е по-добре от предния модел? 20те литра повече багажник :mhihi: Освен противоречивата визия и вътре някакси ми изглежда по-евтино

Стилистично е мноооого по-добре от предходното поколение, много по-изчистени линии има и е с нормални форми на светлините (стоповете на последното стояха като подарени :bang: ).
В никой случай не защитавам колата, просто не е толкова зле колкото всеки го изкарва. Има си плюсове, има и минуси.
Лично аз порастването на размер не бих го сложил в графата с плюсовете защото то вече си е почти Х5 на дължина, само това че е ниско го спасява от това да изглежда огромно. Багажника също не е много функционален. На нашето Х1 с допълнителното отделение под пода мога да събера доста повече неща отколкото в този. На демо колата миналата събота нямаше допълнително отделение и багажното пространство при толкова голяма кола си е направо малко :kuku:
Вътре казах, че е потрес...грозно и неудобно. Централната конзола ми опира в крака без значение на коя седалка съм, мястото около педала на газта е малко...това за някой с голям номер обувки би било доста неудобно. Лампички навсякъде...нощно време ще трябва да се кара с тъмни очила :mhihi: . Огромна дупка в средата където са държачите за чаши, която няма опция да се затвори :kuku: . Единствените плюсове са матовия финиш на екраните и запазването на физическото управление на iDrive. И върха на глупостта - рециклиран плат на таблото :kuku: . Това как ще събира прах...не ми се мисли просто

На М модела имам критика към предната броня и решението около и под номера...вади ми очите направо. Освен това друга забележка отпред нямам - дори ми харесва цялостния изглед. Странично...напред прилича на Х1 :bowdown: . Назад...май са повлияни от дизайна на новите Genesis - много заоблено събират задницата и вратата е отсечена до самия номер без никакви акценти, доста постно ми е. Стоповете ми харесват много обаче :yes:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юни 2024, 11:34

Ето, въпрос на вкус, на мен пък старите стопове ми харесват мнооооого повече и точно тези ми стоят като подарени. :mhihi:

Jorixa, в моята планета 4 см. отгоре са си 4 см. и го имам за плюс. Колегата вика наближавало Х5, е и? :dunno: Тъкмо да има полза от ниския клас хиксове, досега Х3 ми беше в графа джип, който по никакъв повод не бих си купил, точно защото е малък, но скъп. Ниското пък дава по-добро представяне като го духа по-малко вятъра, плюс някакви други неща в поведението, които за мен са плюс.

Сега щом това расте, новото Х5 сигурно ще замести Х7 скоро, а то ще иде вече в класа на Тойота Секвоя почти, което си е топ да има марката такъв Х, защото на мен сега Х7 ми стои в някаква ниша, която не ме вълнува. Скъп ми е спрямо Х5, но не достатъчно голям за парите си.
Общо взето Х3 ще се продава и ще се купува след години и във форума, та не го мислете. :mhihi: Макар и на мен нещата с лампичките вътре да не ми харесват, нито таблета.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jorixa » 20 Юни 2024, 12:19

Е като колкото по-ниско, толко по-ти харесва, защо въобще ще гледаш Х3 ми не си вземеш просто 3-ка/5-ца :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 20 Юни 2024, 14:39

А защо въобще коментираме паркетните уона-би джипки на сериозно? Те е обида за истинския автомобилист! :mrgreen:

Първият EV седан BMW M обещава нещо невиждано

Да, от рендърите е явно, че ще е нещо НЕВИЖДАНО грозно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата