Колко пъти сте се влюбвали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко пъти сте се влюбвали?

Анкетата свършва на 15 Дек 2008, 2:47

1-2 пъти
106
57%
2-3 пъти
36
19%
повече от 3 пъти
29
16%
Не съм се влюбвал
15
8%

Общо гласове : 186
Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Яну 2009, 3:33

Много ги драматизирате нещата.

Много хора даже не правят разлика между любов, нужда, навик, увлечение и т.н. ;) Няма да задълбавам.

Доста госпожици са ми минавали през главата и всяка е останила своя отпечатък без значение от кой тип взаимоотношения сме имали. Много пъти съм си мислел, че е любов, но е било просто увлечение. Друг път е било само нужда или пък навик... Лесно е да ги обърка човек, а и дефиницията не е строго определена и зависи и от периода в живота ни, в който сме срещнали някого.

Сещам се само за една единствена жена, с която имах нещо, което и тогава и сега мога да го определя по един единствен начин. И до ден днешен не мога да намеря думи, в които да облека това усещане - любов ми се вижда доста слабо определение за такъв ураган.
Няма да се впускам в подробности, че ще стане много сополиво. Беше си споделена история, но завърши преди доста години. Срещнахме се прекалено рано и прекалено недорасли за да проумеем какво сме имали.
Ей ви голямата любов в живота. А защо никога не се женим за нея ли? Просто е - голямата любов е всичко, което желаем, но не е всичко, от което се нуждаем. Това ако го осмислите, ще сте с една идея по-щастливи ;)

Потребител
Аватар

:) :) :)

Мнение от GeRiTy1993 » 08 Яну 2009, 16:47

нз дали се смята за влюбване нооо от 2 год ве4е 3 харесвам едно мом4е и бих могла да кажа 4е го оби4ам.Според мен тои е голямата ми любов :uups: :uups: :uups: :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: :) :) :)

Мнение от Feanor » 08 Яну 2009, 17:17

GeRiTy1993 написа:нз дали се смята за влюбване нооо от 2 год ве4е 3 харесвам едно мом4е и бих могла да кажа 4е го оби4ам.Според мен тои е голямата ми любов :uups: :uups: :uups: :uups:

Без да се обиждаш, но ако това в ника ти е година на раждане, значи ти е много рано за тая тема. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 08 Яну 2009, 17:33

Влюбвал съм се 3-4 пъти...

И интересното е, че никога нищо не стана с тези момичета ..

Само с една се получи, но в нея се влюбих след като вече бяха станали нещата.. В последствие се оказа, че тя си е играела с мен и аз и теглих една майна :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: :) :) :)

Мнение от ditko1 » 08 Яну 2009, 18:31

Feanor написа:
GeRiTy1993 написа:нз дали се смята за влюбване нооо от 2 год ве4е 3 харесвам едно мом4е и бих могла да кажа 4е го оби4ам.Според мен тои е голямата ми любов :uups: :uups: :uups: :uups:

Без да се обиждаш, но ако това в ника ти е година на раждане, значи ти е много рано за тая тема. ;)

Остави децата да се обичат бре :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 08 Яну 2009, 18:45

е като се обичат да се земат.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Яну 2009, 22:54

:OT:

Красимир! написа:е като се обичат да се земат.. :mhihi:

Те някои дечица вече са се взели :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 09 Яну 2009, 2:21

SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

А това да носиш момичето на ръце до 15-тият етаж за да докажеш ,че го обичаш или пък да минаваш 300 км и още толкова на връщане за една вечер само за една целувка, за една гушкане за да е видиш и след това на другият ден си на работа или пък на 31-ви отиваш до морето за да вземеш любимият си човек и след това обратно за да може да бъдете заедно на Нова година ...Или пък това да се разхождате под снега двамата и да се целувате и ти да е лъжеш,че има къде да спиш при някой твой приятел за да не се притеснява за теб и когато е изпратиш след това да вземеш от Пловдив до Асеновград -20 км разстоянието пеша и то по жп.линията за 4,5 часа от 23.30 до 04 сутринта -просто защото тогава няма влак и първият влак е чак в 06, а ти тогава си на работа... Или може би още в зората на интернета когато беше модерен чата и интернет запознанствата ..да загрееш до толкова домашният телефон от разговори с любимата ,че само за два дена да имате сметка от..367 лв. и след това цял месец да ставаш рано в 04 за да събираш мента и след това от 08 нормално на другата работа за да си платиш сметката на телефона ....Е, кажете ми не е ли тръпка това :))))-голямата , истинската любов пред която всичко друго е без значение ....
Или пък може би в далечната 1993 година ,когато все още бях малък - на 18 години и имах книжка само от няколко месеца и гаджето ми живееше в Пловдив , аз чаках да заспят нашите -(тогава баща ми ми забраняваше да карам когато е тъмно-според него нямах достатъчно опит )и взимах ключовете на семейната лада 2107 и към Пловдив за да е видя...И ставаше интересно когато примерно завалеше дъж и колата се изцапваше цялата , баща ми предишният ден е прибрал чиста и в сухо време ..Как ходех посред нощ на една чешма край града да е мия и след това да е бърша и след това в гаража за да не разбере никой ,че съм е карал .... А пред моета любима излизах с номера,че баща ми е дал колата с негово позволение ... Или пък сега си спомням за една случка как ходех до София на гости на едно гадже с лада-та ,а тогава баща ми ми забраняваше да карам до София самичък -все пак бях само на 18 години и аз за да не разбере просто си бях извадил други ключове за гаража и за да не разбере когато колата е нямаше просто сменях катинара на гаража за да не може да го отключи ..Пък и той малко трудно се отключваше по принцип -катинара де :)) Ех, какви времена бяха , луда глава бях тогава, но и тогава живота беше друг -някак си по-спокоен ,а и хората и по-специално жените бяха по-добри .Заслужаваха повече саможертви ,а сега ..всяка 16-17 годишна се чуди с кой да си го сложи - този имал готина кола, онзи имал готини сини очи , третият имал доста финикийски знаци в портфейла си , четвърти е погледнал по -така в дискотеката от което тя се разтреперала ...Е, извинявайте колеги ,ама за такива момичета как да правим жертви ? Не казвам ,че всички са такива,но масово днешните пубери --само ги вижте, огледайте се около себе си - в главите им само мисълта къде да отидат в събота и при кого да е купона за да се напият и да се надрусат ,а след това с кого да си го сложат или пък как по-предизвикателно да се облекат за да може повече мъже да им обърнат внимание в резултат на което самочуствието до небето ,но това е вече коментар по друга тема ..
Иначе като цяло -не съжалявам за нищо до сега ,което съм преживял, за всички щуротии и глупости :)) .... И наистина колега SKISA си прав, че който не е преживял такива случки ,в който да провери себе си до колко може да направи нещо за някого,който обича - ...ако не е усетил тръпката на това да бъде влюбен за първи път , трепета на първата любов, първата целувка и първото разочарование.. А също така и първият път когато е бил с момиче и онова присвиване в стомаха когато види лика на своета любима ..наистина ако има някой ,който не е изпитвал всички тези симптоми , то той наистина не е разбрал нищо от живота ...Защото няма нищо по-хубаво от това да си влюбен -тогава целият свят ти изглежда някак си по-красив, по-хубав.. Ти самият си изпълнен с мечти, имаш цели и някак ти се струва ,че по-лесно можеш да постигнеш нещата от живота,когато знаеш че до теб има човек който споделя възгледите ти ..На всеки пожелавам такава любов - изпепеляваща ...Някой ще каже ''от първата любов боли'' - да така е, но това е така защото тя е истинска -идва толкова ненадейно помитайки след себе си всичко и е толкова чиста, емоционална -разпалвайки огъня в сърцето ти , изпълнена с чуства , красиви думи и доста време след това дори и да имаме други връзки ние сме съхранили в някое кътче от нашето съзнание спомена за първата любов, за щастието което си изпитал от думите когато за първи път някой ти е казал ''обичам те, липсваш ми - не мога без теб ''!....

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 09 Яну 2009, 10:36

sineok_pi4_ написа:...

:yes:
Нямам какво да добявя. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Яну 2009, 11:27

sineok_pi4_ написа:
SKISA написа:аз съм отнасял три пъти плувката....!! последният път -завинаги! мисля си ,че тва големото влюбване е възможно само до определени години...!после става вече друго и няма как! така ,че който до 25 не е скачал от трамвай в движение или не е пропътувал 500км през нощта ,за да види любимата ,или не е минавал 14км пеша при минус 20 ,за да се прибере от другият край на града ,заради момичето си ми се струва ,че вече е изпуснал влака....!!!

А това да носиш момичето на ръце до 15-тият етаж.....................

.... И наистина колега SKISA си прав, че който не е преживял такива случки ,в който да провери себе си до колко може да направи нещо за някого,който обича - ...ако не е усетил тръпката на това да бъде влюбен за първи път , трепета на първата любов, първата целувка и първото разочарование.. А също така и първият път когато е бил с момиче и онова присвиване в стомаха когато види лика на своета любима ..наистина ако има някой ,който не е изпитвал всички тези симптоми , то той наистина не е разбрал нищо от живота ...Защото няма нищо по-хубаво от това да си влюбен -тогава целият свят ти изглежда някак си по-красив, по-хубав.. Ти самият си изпълнен с мечти, имаш цели и някак ти се струва ,че по-лесно можеш да постигнеш нещата от живота,когато знаеш че до теб има човек който споделя възгледите ти ..На всеки пожелавам такава любов - изпепеляваща ...Някой ще каже ''от първата любов боли'' - да така е, но това е така защото тя е истинска -идва толкова ненадейно помитайки след себе си всичко и е толкова чиста, емоционална -разпалвайки огъня в сърцето ти , изпълнена с чуства , красиви думи и доста време след това дори и да имаме други връзки ние сме съхранили в някое кътче от нашето съзнание спомена за първата любов, за щастието което си изпитал от думите когато за първи път някой ти е казал ''обичам те, липсваш ми - не мога без теб ''!....

имам томове да изпиша такива неща...!!правил съм какви ли не дивотии за моето момиче. напускал съм сигурна работа,бягал съм с опасност да ме вкарат в дисципа,скарах се с най-добрият си приятел ,щото искаше да ми я гепи....!!!!!
всъщност се влюбвам всяка сутрин като я погледна до мен като ставам....!!! и така вече 21г! и ми е хубаво.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2009, 12:00

ееееее Василе с тия твойте филми, то цяла сага стана :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 09 Яну 2009, 12:31

Какви романтични душички сте :uups:

И аз така едно време за една фуста .. Ама пък след нея всички момичета се оказаха толкова свестни и готини..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2009, 12:58

SKISA написа:....
..............
..........
..........
всъщност се влюбвам всяка сутрин като я погледна до мен като ставам....!!! и така вече 21г! и ми е хубаво.....

И аз така вече 11-та година :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 09 Яну 2009, 14:16

Точно два пъти, но първия път беше напълно залудо... не всичко е както изглежда колеги, трябва мнго да се внимава че после става гадно :(. Но сега 2рата ми се струва някакси как да кажа по истинска по споделена и по по-равно от двете страни. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Яну 2009, 20:03

Колкото пъти са минавали натокани седмици покрай мене :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата