Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 22:08

Айде стига със споровете.Не му е времето и мястото ако искате да спорите има други места.Извиних се на колегата че не съм му видяла поста а пък ти го приемай както искаш.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 22:11

vikobmw написа:
RSxRacer написа:
vikobmw написа:
RSxRacer написа:
bmwfenkat@ написа:малко офф за което се извинявам!
извинявай не беше за теб,но ти си пуснал мнението докато съм писала и не съм го видяла :) беше за този преди теб

КОЛЕЖКЕ има 5 минути разлика между твоето и моето мнение :mhihi:

Колежката искаше да го напише на MaBePuK а не на теб а просто се е объркала всеки може да се обърка!

Ама ти верно просто парче ще излезеш.Да съм те споменавал тебе в разговора си с нея,че да се месиш?НЕ!Тогава недей скимтя без да те ритам!

Палячо ако искаш нещо да ми кажеш заповадаи тая вечер във Вт ще сам в Бали!Недеи да се правиш само на мъж в форума :twisted:

Не си заслужава да се занимавам с теб чесно.Може да съм Палячо,но не аз изложих цяло едно общество заради 2те си минути по БНТ!Бъди жив и здрав,радвай си се на живота и тва е!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 22:16

RSxRacer написа:
vikobmw написа:
RSxRacer написа:
vikobmw написа:
RSxRacer написа:
bmwfenkat@ написа:малко офф за което се извинявам!
извинявай не беше за теб,но ти си пуснал мнението докато съм писала и не съм го видяла :) беше за този преди теб

КОЛЕЖКЕ има 5 минути разлика между твоето и моето мнение :mhihi:

Колежката искаше да го напише на MaBePuK а не на теб а просто се е объркала всеки може да се обърка!

Ама ти верно просто парче ще излезеш.Да съм те споменавал тебе в разговора си с нея,че да се месиш?НЕ!Тогава недей скимтя без да те ритам!

Палячо ако искаш нещо да ми кажеш заповадаи тая вечер във Вт ще сам в Бали!Недеи да се правиш само на мъж в форума :twisted:

Не си заслужава да се занимавам с теб чесно.Може да съм Палячо,но не аз изложих цяло едно общество заради 2те си минути по БНТ!Бъди жив и здрав,радвай си се на живота и тва е!

Колега чесно казано и на мен не ми се занимава с глупости вече!Нека сме живи и здрави всички и през новата година без проишествия и само хубави неща на всички да се случват!

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 22:17

Аз не съм съгласна че е изложил всички.Как реши че ви е изложил като е показал истината ли?Той каза какво е наистина това че от телевизията го представят по друг начин незначи че той е виновен.Айде сега линчувайте го.Всички се държите като малки деца.Вместо да се обедините и да кажете не е вярно това дето го говорят по новините и да го подкрепите вие го обиждате.Ето затова всички ще ни тъпчат и после защо ни е толкова западнала държавата.Всички сте мишки и се криете вместо да кажете истината!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 30 Дек 2008, 22:19

Колега хубаво си се опитал да им го кажеш, обаче трябваше да е на живо в ефир, за да не могат да преиначат историята..иначе сега ще го ядем дръвцето.. :mhihi:

Весело прекарване на празниците. :)

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 22:22

bmwfenkat@ написа:Аз не съм съгласна че е изложил всички.Как реши че ви е изложил като е показал истината ли?Той каза какво е наистина това че от телевизията го представят по друг начин незначи че той е виновен.Айде сега линчувайте го.Всички се държите като малки деца.Вместо да се обедините и да кажете не е вярно това дето го говорят по новините и да го подкрепите вие го обиждате.Ето затова всички ще ни тъпчат и после защо ни е толкова западнала държавата.Всички сте мишки и се криете вместо да кажете истината!

Не е така ама изобщо.Навсякаде из цяла България куките откачат само като видят бмв а да не говорим,че след тоя запис тотално са изтрещели.Аз не казвам,че го е направил с лоши намерения,но така се получи.Сега всички страдаме от това.Днес за 2 часа каране из Русе 3 пъти ме спираха за проверка с е39 520.Навсякаде е станала една огромна лудница заради репортажа.Истината се казва,но по много по друг начин.Можеше пре спокойно да ги снимат всичките докато са се събрали в някоя градинка и да обяснят какво искат,а не да правят некви филмчета докато се палят гуми или някой раздава всичката газ на света по улиците,че и пред репортери.Начина на представяне е всичко :!:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 30 Дек 2008, 22:27

Тук ще се съглася с теб начина на поднасяне е грешен,защото хората търсят сензация която да грабва и затова има хора наречени режисьори и сценаристи те и от мухата могат да направят слон и да направят други нещата.Мястото си е съвсем удачно,защото са искали да покажат че не става въпрос за състезания със залагане на пари както се опитват да го изкарат.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 22:29

bmwfenkat@ написа:Тук ще се съглася с теб начина на поднасяне е грешен,защото хората търсят сензация която да грабва и затова има хора наречени режисьори и сценаристи те и от мухата могат да направят слон и да направят други нещата.Мястото си е съвсем удачно,защото са искали да покажат че не става въпрос за състезания със залагане на пари както се опитват да го изкарат.

Залагане на пари да,но показва нарушаване на ред закони за обществения ред,създаване за предпоставки за птп и т.н.Там е проблема.Никъде не е казано и че гонките задължително трябва да са свързани с пари :!:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Дек 2008, 22:31

ще намалите безцелните разходки през деня и няма да има допир с ченгела
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 22:32

RSxRacer написа:
bmwfenkat@ написа:Аз не съм съгласна че е изложил всички.Как реши че ви е изложил като е показал истината ли?Той каза какво е наистина това че от телевизията го представят по друг начин незначи че той е виновен.Айде сега линчувайте го.Всички се държите като малки деца.Вместо да се обедините и да кажете не е вярно това дето го говорят по новините и да го подкрепите вие го обиждате.Ето затова всички ще ни тъпчат и после защо ни е толкова западнала държавата.Всички сте мишки и се криете вместо да кажете истината!

Не е така ама изобщо.Навсякаде из цяла България куките откачат само като видят бмв а да не говорим,че след тоя запис тотално са изтрещели.Аз не казвам,че го е направил с лоши намерения,но така се получи.Сега всички страдаме от това.Днес за 2 часа каране из Русе 3 пъти ме спираха за проверка с е39 520.Навсякаде е станала една огромна лудница заради репортажа.Истината се казва,но по много по друг начин.Можеше пре спокойно да ги снимат всичките докато са се събрали в някоя градинка и да обяснят какво искат,а не да правят некви филмчета докато се палят гуми или някой раздава всичката газ на света по улиците,че и пред репортери.Начина на представяне е всичко :!:

Попринцип точно така трябваше да стане да сме всички колеги от вт.Аз званях на 5 или 6 колеги от вт всичките казаха да нп,ще го направим и аз саответно отивам на мястото и бях сам.Когато званях на всички всеки си измисли някакво глупаво оправдание,но репортажат не е повлиял защото ще копирам какво ми пише един колега от вт [21:09:50] BMW_FEN каза: policaite vinagi sa ni spirali i pak 6te e taka
[21:09:58] BMW_FEN каза: az dnesak cql den bqh iz grada
[21:10:06] BMW_FEN каза: nito sa me spreli nito sa me zagledali
Последна промяна vikobmw на 30 Дек 2008, 22:49, променена общо 1 път

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Дек 2008, 22:42

павката написа:ще намалите безцелните разходки през деня и няма да има допир с ченгела

Павка не е така бате,защото и в Русе са подивели и масово се заяждат видят ли бмв.Днеска в КАТ това си говорих с няколко катаджий и ми казаха,че са им наредили да няма никаква прошка към рацерите.Проблема бил че масово всички катаджий първо свързват бмв с дрифт и от там... сещаш се.Просто ни губят времето тъпите пагони.Днеска 2ма келеша на по 20 години с униформа ме държаха 20 мин на студа да се праят на важни.И като ги питах кво толкова ми се тежкарят единия ми вика:както вие можете така и ние :!:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Дек 2008, 23:02

добре че БМВ-то е на трупчета :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Дек 2008, 23:17

те малките ченгели са нясно с нещата,че има дрифтове ала-бала,а още не са изпънали кредита за някоя хонда или тди и ги е яд,за тва ви нареждат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 30 Дек 2008, 23:57

към bmvfenkata.Колежке ти кола имаш ли изобщо че исказваш мнения,и да го защитаваш тоя Вико.
Пък ти Вико що мислиш,че твойте приятели са си намерили оправдания-защото не са толкова тъпи и не биха искали сега да са на твое място.
С вратите напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 31 Дек 2008, 0:01

jori написа:към bmvfenkata.Колежке ти кола имаш ли изобщо че исказваш мнения,и да го защитаваш тоя Вико.
Пък ти Вико що мислиш,че твойте приятели са си намерили оправдания-защото не са толкова тъпи и не биха искали сега да са на твое място.

Значи както вече казах званях на подчти всеки един и всички на които званях бяха сагласни и казваха да нп ще го направим.Сега в момента неискам да споменавам имена защото несам такъв.И когато доиде момента за репортажа отивам няма никои званя на всички и всеки си измисли някакви оправдание.А вече хората бяха там със снимачният екип и всичко а аз несам боклук да ги разкарвам и т.н.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата