ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Айде кво стана????????
Yolita получи ли си парите?????????
Yolita получи ли си парите?????????
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Hugo Boss написа:Аз бих заложил пари че не се върнатинякой дава ли коефициент
Аз ще съм банката, дай ги насам

Големи сте сеирджии бе, оставете хората да се оправят. В крайна сметка, който дава пари назаем трябва да се застрахова, то и тая работа не е за всеки.
Според мен колежката не е права да реве тука щото трябва да има алтернатива ако парите и се забавят и как да действа. Я с документ плюс лихва я със залог. Може ли да даваш пари на непознати ей така без нищо, форума ли е бил гарант? Ми дай и на мене 1000 кинта... Не казвам че Бавареца_86 е прав тя е подходила много наивно.
Според мен колежката не е права да реве тука щото трябва да има алтернатива ако парите и се забавят и как да действа. Я с документ плюс лихва я със залог. Може ли да даваш пари на непознати ей така без нищо, форума ли е бил гарант? Ми дай и на мене 1000 кинта... Не казвам че Бавареца_86 е прав тя е подходила много наивно.
Ей,грозна работа бе.Бати срамоталъка,после да земат модераторите да изтрият тоя панаир,че има да ни се смеят.Тук има регистрирани близо 23 хиляди човека,от които 1-2 хиляди са всеки ден и се оказва,че сме една голяма общност.Нормално е при толкова хора да има и мърша,но както и в предишния пост казах,не допостимо е да се дават пари без залог.Правилата са прости,например,казано е в петък 12 часа,в 12.01часа залога се губи или се плаща нова седмична или месечна лихва,това е.Не защитавам колегата,но всеки трябва да има едно на ум как се дават пари на заем.

- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Така като гледам в колко часа е писал... май скоро няма да дойде 

Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
bebekrisss написа:Така като гледам в колко часа е писал... май скоро няма да дойде
Ама вий сте по-зле от Ми-6

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Да, накрая ще изтрием този бълвоч наистина, но поне да видим докрай как ше завърши, някой ще се извини ли, друг ще приеме ли, някой ще се научи ли да не бъде наивен, а друг по-сериозен и т.н. Дано и други хора си направят изводи и така...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Като ще се вадят изводи поне дръж темата, защото от всички писали само един(Архангел) показа, че знае как се дава заем 

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
доста хора следят темата
дано свърши добре и момичето по добре повече да не дава заеми, защото няма да може да си ги търси в интернет форум (евентуално ако до там се стигне).