РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 10 Фев 2009, 3:47

Е аз па бех от "Манекените на Българската Армия" ака. Гвардеец от 3.1.2001 до 3.9.2001, като първите 2-3 седмици бях във Враца ( дето гарга не каца), мамата си...нашето спално беше стая 3х4, вътре 12 говеда на 6 вишки, смрад та ми се отпуши синузита и за да е много яко, си имахме климатик ( 15 см изрязано от прозореца и тия които спяха до него сутринта бяха покрити със сняг като бели мечки...след това ни метнаха на 4-ти километър "Национална Гвардейска Част" или нещо подобно...абе точно където беше щаба на ВКР/ВП и там ми мина останалата служба....ама понеже малко се дънех по устав съм давал дневалства ( в случая непоряди) през ден в продължение на 6 месеца, за 2 месеца бях направил повече издънки от целия предишен набор -

на 1-вата седмица откак бяхме дошли и без положена клетва избягахме 3-ма души и ходихме в студентски град, върнахме се толкова пияни че даже не помня с такси ли се прибирахме или пеша,

така жестоко бях заспал на дневалния пост че чак когато ротния разби стъклото се събудих,

за 1 сутршна проверка бях останал да си спя и всички ме чакаха на плаца да се събудя и да дойда,

веднага след полагането на клетвата наградиха целия батальон със 5 дни ГСП и заради мен точно след 10 минути отмениха ГСП-тата на всички,

КомБата ни хвана в неговата канцелария да играем карти и да поркаме,

веднъж вместо да се прибера неделя в 6 вечерата се появих на следващия ден в цивилно облекло, сак пълен до горе със водка и уиски и пиян до такава степен че когато излизах от таксито паднах на КПП-то и не можех да се събера докато не дойде един от шапкарите да ми помогне да стана,

на едно дневалство така се напих че не успях да събудя караула който трябваше да застане пред президентството и ония застъпиха със закъснение от час и половина,

на единия лейтенант който ме караше да му пълзя пред целия строй му казах да си ебе майката и се прибрах да си легна,

докато бях помощтник дежурен по поделение получих изрична забрана да свързвам външния свят с батальона понеже ротния ми беше решил да се ебава с мен и заради тази забрана цепнах една п**** майчина на някой дето само ми досаждаше, а то се оказа че това бил коменданта не само на нащо подделение ами отговарял и за София+околността...ма така гадно се псувах с него по телефона че чак по едно време на мен ми стана съвестно...

заради мен дневалствата се даваха без оръжие - скучаех и си забивах дневалния нож в едно дърво, най накрая можех да го забивам 9 опита от 10 от разстояние 15 метра, и понеже последния път ножа минал покрай зам КомБата и започнаха всички дневални да са без оръжия,

Абе това са тия дето се сещам на първо време..
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 7:40

РОТА СТАНИ!!!!! 8 мин. до строяване!!!! :D :D :D

Еба си каква аристокрация си бе да си печкар или писар! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520 туринг 96

Мнение от tdk » 10 Фев 2009, 7:57

под 24150к - Стара Загора. от септември 1989 до пролетта на 1991.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 10 Фев 2009, 9:21

BMDrago написа:
dieselboy написа:Аз съм с две ръце ЗА казармата!Жалко че я махнаха според мен.Виждаме най-младото поколение(до 21-2) за каква деградация става въпрос при повечето младежи!Тотална демотивация за каквото и да е и пълна липса на морал и ценностна система!Не че и при нас не е имало такива,но все си мисля че в бг така не е било никога преди!Служил съм през 2000/2001(септемвриец) новобрански център-Враца,след това 9 месеца -Суходол-поделението срещу кв.Овча Купел и накрая 2 седмици до ДЖАКО ме пратиха майна си райна в СМОЛЯН!!!! :mhihi: :mhihi: Иначе през по голямата ми служба в Софето бях ДСВ(Домакинско Снабдителен Взвод),демек имах лека връзка и изкарах доста прилична и безпроблемна служба!Имам 45 наряда КПП + 24 караула и 40-ина дневалевн-това е!!И кой каза.... :D

А па с тебе сме заедно през цялото време....помниш ли кога слагахте ножа на Зил-а 130 и после се возихме в каросерията да не буксува Изображение Изображение

И там имаше една дупка ...ви взеха здравето с нея ИзображениеИзображение

Хаха!Ама нещо не си те спомням хубаво.В Суходол каде си бил в кои батальон.Иначе верно така беше с една дупка 2 месеца всеки ден изпомпвахме водата,че имаше спукане тръба,но тъкмо я изпомпаме с една ръчна помпа и то стане 16,30 и ЗКТЧ-то каже -"е айде утре че сега няма време,пускайте водата!ХАХАХАХА!И тя пак се напълни до гореПомниш ли го лудия подп.Щилянов?Нема такъв изрод.Бил е и на 4-ти км.

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 10 Фев 2009, 9:57

До клетвата под. 26460-Ямбол,до края на службата под.38910-София(септеври 1990-март 1992)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 9:59

Ей,СКИС-че! Намерих ти балната маска,калпазанино!

Изображение
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Фев 2009, 10:07

Е аз май съм от малкото мъже тука дето не са ходили в казармата :uups:
Учих,учих......заради казарамата щях доцент да ставам ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 10:07

тоа пъ аз бех с новите с филтри на бузите ,бе!!!

я некой да ме светне кво беше ОХеРе ,щото сина постоянно вика така на майка си и сигурно аз съм го научил преди време,ма съм забрали кво е!!!

err0r написа:
Там, дето свършва Устава, започва ВВС.

а там ,дето свършва ВВС...почва разузнаването!! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 10 Фев 2009, 10:16

О Хе Ре не беше ли Охранителна рота, такива дето даваха нон-стоп караулчета :roll:
F**k them all!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 10:19

SKISA написа:тоа пъ аз бех с новите с филтри на бузите ,бе!!!

err0r написа:
Там, дето свършва Устава, започва ВВС.

а там ,дето свършва ВВС...почва разузнаването!! ;)

Скиса-разузнавач!
Изображение
Изображение

Падни! Стани! Атом отгоре,атом отдолу,атом отляво,атом отдясно.....!!! :D

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 10:28

бехме на ЗОМП! ...за непросветените е Защита от Оръжия за Масово Поразяване! заливаха ни с напалм по гърба с една кора от азбест май и малко гори и легаш да те гасят с одеало! мен нещо ме намазаха повече и като легнах и ония скочиха върху мене с одеалото и тоя напалм се пръсна и си гори "лекичко"....!! по каската,по ушите ми ,по косата и по /добре ,че си бех дигнал яката на шаека/ якичката! имам белег на ухото-запекох се като пърлен виетнамец! от тогава тая проба спреха да я прават....!!!

ТРВС= Теория на Радио-Вълните и Сигналите! също познато като ТРМВ=Теория на Радио-Магиите и Вълшебствата,щото ни една формула не излезна за тия 5г.
Последна промяна SKISA на 10 Фев 2009, 10:30, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Фев 2009, 10:29

Влязох аз в ВВС, мислех си че е добре....
09.2002 Щръкландия- новобрански център.
После божура 22500 или нещо такова, бе с слоновете , кво ли не съм бил от "подводничар" /сещате се кво е/, шомполист, печкар дневален, и после само охр- през ден. Ама си беше добре, пиьениье и т.н.
Ама съм служил 6 месежа вишуга или БТВ - брутално тъп вишист.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 10 Фев 2009, 10:35

1999 г новобрански разград вътрешни воиски после ни местиха тука в совия враня първо в рота за специално назна4ение парашутисти и в последствие се преместих в охранителна рота и си изкарах по посолствата

интересна слу4ка мие хората как ме гледаха на белгия посолство от срешта имаше видеотека ве4ер като няма кво д асе праи бегам от поста и влизам да разгледам дисковете при което влизам с афтомата на гарба и мом4ето от ноштната смяна :shock: викам спокоино само да рагледам :mhihi: апак до нея имаше тогаа ноштен бар и тия малоумници барманите се ни гледаха то се виждаше и бегаш кога можеш кога се усети 4е нема првверки отивам с бърза кра4ка и му викам едно кафе тва през ношта и ония место ми го сложи в пластмасова 4ашка ми го направи в обикновена и ми го подава е тогава аз се :shock: викам си баси малоумника от друга страна кво пак вадим автомата слагам го на бара пием едно кафе и се връщам на поста :mhihi:
донякаде от тва посолство ми доиде любовта и кам е бмв и наи ве4е е 38 посланика имаше 2 абсолютно еднкави 740 ки ралика в цвета еднакви о година салони екстри си4ко само с рали4ни цветове оште сие моия идол тоия 4овек :mhihi:
Последна промяна dizelboy на 10 Фев 2009, 10:37, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 10:36

Ебаси и мен са ме мазали с напалм и са ме палели и си е ебати гадоста!
А с марш с пълно бойно снаражение-21 км. си е направо ...... и накрая всичко свършва с бойни стрелби!Езиците ни висяха като вратовръзки! :D
Имаше и едни гадни тоалтени по казармите с преградни стени високи по един метър и като клекнеш,само главата стърчи като на щраус! Ебати и спека дето беше! :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 10 Фев 2009, 10:41

POL_Starshi написа:Ебаси и мен са ме мазали с напалм и са ме палели и си е ебати гадоста!
А с марш с пълно бойно снаражение-21 км. си е направо ...... и накрая всичко свършва с бойни стрелби!Езиците ни висяха като вратовръзки! :D
Имаше и едни гадни тоалтени по казармите с преградни стени високи по един метър и като клекнеш,само главата стърчи като на щраус! Ебати и спека дето беше! :D

къф спек ние и врати4ки немахме пак си седехме един срещо друг пушехме кендзахме и си лафехме :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата